OPENBOX x-8xx + HD zdielanie

Rady,návody a možná řešení.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
janci
Nováček
Nováček

OPENBOX x-8xx + HD zdielanie

Příspěvek od janci »

Potreboval by som vedie ktorým z týchto HD prijímačov by mi zdieľal s Openboxom

OPENSAT 9700 HDPVR

Vantage HD 1100s

Opticum 9500 HD 2CI2CXE

OPTICUM - HD 9600

OCTAGON SF 918 HD

Vďaka z odpoveď.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: OPENBOX x-8xx + HD zdielanie

Příspěvek od dempsey »

Žiadny

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
vlado.ucho
Nováček
Nováček

Re: OPENBOX x-8xx + HD zdielanie

Příspěvek od vlado.ucho »

Zahoď tú haraburdu do kontejnera,alebo do zberného dvora.Sú to šunty,ktoré v časoch digitalizácie a emulácie boli na rozbeh dobré,ale dne sú už len technické mrtvoly.Mal som ich niekoľko, aj v rodine a som rád že som sa ich mohol zbaviť a prejsť rovno na úroveň HD,lebo tam je budúcnosť.Openbox v SD prevedení nie je už nanič,len ako podložka pod kvetináč.Preto ak chceš zdielať aj v HD kvalite, tak jedine HD prijímače a ktomu aj HD-TV.Openboxom rady 8xx skončila FW.podpora už viac než pred rokom a považujem za nezodpovdné a sprosté od dovozcov a predajcov týchto mrtvol, že ich ponúkajú nevedomým zákazníkom,ako nejakú novinku,čo všetko dokážu.Možno im ešte zostala nejaká tá iskrička života,že dokážu čítať karty,dokážu medzi sebou zdielať tieto karty,ale aj tomu bude zanedlho koniec.

nejaké sat.prijímače,Octagon SF-918-HD-PVR-Ferguson Ariva-200-HD-PVR- ,Dreamsky DSR-7000-7500,motor Digi power SG-2100A,alu.parabola 90 cm, Titanium LNB-0,2 dB-kopa iných plechových škatúľ..Od Turksatu po Hispasat, ak chcem, aj ďalej.
Odpovědět

Zpět na „Různé satelitní přijímače.“