Uloženie programov

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
Bond Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 4 poděkování

Uloženie programov

Příspěvek od Bond »

Chcem preskenovat druzicu, respektive transporder. Kde vlastne sa ulozia najdene stanice (do akej kolonky - polozky)? Da sa niekde nastavit aby mi najdene TV stanice ulozilo na predom urcene miesto (napr. do navovyvorenej polozky v oblubenych).

GigaBlue UHD Quad 4K OpenATV 6.4 + Dual tuner DVB-T2/C2 + 2GB HDD
Gigablue UHD UE 4K OpenATV 6.4 + 1TB HDD
Gigablue HD QUAD PLUS OpenATV 6.4 + Tuner DVB-T2/C2 + 1TB HDD
AZBOX Premium HD OpenATV 6.3 + Tuner DVB-T + 500GB HDD
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: Uloženie programov

Příspěvek od vikino »

po naskenovani sa ulozia do polozky satelity, odtial si ich mozes popresuvat do oblubenych. Najlepsie je asi pouzit MaZ v PC.

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

nemali ste problem so settingom z mazu? mne sa nejako dodrbal, tak som to rucne preklikal v azboxe .... robota na 2 hodky :-)

dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od vikino »

Tiez sa na to chystam - rucne (ked vyjde novy fw). Stary vlastny setting uz pouzivam dost dlho, uz ani neviem od akeho fw (asi nejaky 3xxx). Tak zas ked si dam tu pracu, hadam vydrzi zase nejaku dobu a budem ho do boxu ladovat pri kazdej zmene fw ako inak - cez MaZ.

monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

no jo no, lenze nie kazdy je magor ako ja, ze este aj kanaly premenuvava cez DO, aby mali formu "prve velke pismeno, ostatne male" :-)

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od vikino »

cez MaZ ti to nejde? aspon ja to tak robim - premenuvam v MaZe

monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

nechcel som do toho pliest editor, lebo potom nemam ciste svedomie :-)

kapitan.iglo
Nováček
Nováček

Příspěvek od kapitan.iglo »

Odpověď (nejen) pro Monkuse.
V MaZ 2.2 u mě poměrně pravidelně při editaci settingu nastával problém při vytvoření skupiny oblíbených, přesunutí programu do oblíbených, nebo jen vymazání programů. Všechno se tvářilo o.k. Settings jsem uložil, odeslal do AZ, klasicky se box restartoval a pak už jen "Program not found".
Po opětovném natažení settingu do MaZ 2.2 byly všechny programové pozice prázdné "NoEsta" a existovaly jen oblíbené složky. Vždycky jsem málem ukousnul myš, protože aktuální zálohu jsem prostě neměl. Čili pak vše od začátku... Od té doby schizofreně udělám zálohu setting z boxu na USB flash a až pak se v něčem hrabu (v MaZ).
Zatím jsem moc netestoval MaZ 2.3, tak nevím, jak na tom u mě bude ta novější verze. jinak super program, hodně ulehčí.
Pro upřesnění. Už i sám soubor s novým settingem byl takto poškozený a nedal se použít.
Naposledy upravil(a) kapitan.iglo dne 06 led 2010, 13:37, celkem upraveno 1 x.

AZBox HD Premium Combo, FUBA AL85, multifeed (13E - 28,5E)
Primo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Primo »

Neoparnou manipulaci se mi rozhazely polozky v Oblibenych. Tak jem poslal zalohu setingu do AzBoxuHD pres MaZ 2.3 a OK. Takze to asi chodi.

Premium,FW5402,CAM Mascom-Irdeto,SG2100,2.5"160GBSeagate,LE32A559Samsung,SkylinkICE
dendy77
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dendy77 »

monkus píše:no jo no, lenze nie kazdy je magor ako ja, ze este aj kanaly premenuvava cez DO, aby mali formu "prve velke pismeno, ostatne male" :-)
tiez sa hlasim do klubu magorov :-)))

monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

co sa tyka mazu, mne to tiez kusok blblo, tak som si povedal, ze radsej to budem robit priamo. ale uz mi to zacalo blbnut aj priamo cez DO. asi moc testujem, vymyslam ...

kapitan.iglo
Nováček
Nováček

Příspěvek od kapitan.iglo »

Ještě další zajímavý postřeh ohledně settingu. Včera jsem si přepínal/listoval programy a kde se vzala, tu se vzala hláška "Problem has occurred... bla, bla, bla". Takže restart a po restartu byl celý setting kde, no prostě tam. :D
Žádná sat pozice, nic. Zbyl pouze můj testovací IP Channel z VLC. Další dva restarty a nic, takže nouzová obnova settingu přes MaZ a tak nějak to chodí. Akorát se mi teď motají rádia z DVB-T do seznamu TV.
Je to jen tak pro info. Holt se o víkendu pustím do AZ od začátku, včetně FW a format app_area a postupně si pro jistotu znovu proladím celý orbit. Je možný, že v to mém settingu je najaká chyba a teď se to ukázalo.
Tak ať se daří. :D

AZBox HD Premium Combo, FUBA AL85, multifeed (13E - 28,5E)
Bond Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Bond »

kapitan.iglo píše:Ještě další zajímavý postřeh ohledně settingu. Včera jsem si přepínal/listoval programy a kde se vzala, tu se vzala hláška "Problem has occurred... bla, bla, bla". Takže restart a po restartu byl celý setting kde, no prostě tam. :D
Žádná sat pozice, nic. Zbyl pouze můj testovací IP Channel z VLC. Další dva restarty a nic, takže nouzová obnova settingu přes MaZ a tak nějak to chodí. Akorát se mi teď motají rádia z DVB-T do seznamu TV.
Je to jen tak pro info. Holt se o víkendu pustím do AZ od začátku, včetně FW a format app_area a postupně si pro jistotu znovu proladím celý orbit. Je možný, že v to mém settingu je najaká chyba a teď se to ukázalo.
Tak ať se daří. :D
Nieco podobne sa stava aj mne. Po zblbnuti AZBOXu mi ostane aktivna len polozka OBLUBENE a vsetky ostatne tam sice zobrazene su ale ked kliknem napr. na SATELIT tak tam nie je ani jaden a to iste aj v ostatnych polozkach. Pomoze mi len obnova settingu cez Maz. Neviete cim to moze byt?
Mam firmware 0.9.3877

GigaBlue UHD Quad 4K OpenATV 6.4 + Dual tuner DVB-T2/C2 + 2GB HDD
Gigablue UHD UE 4K OpenATV 6.4 + 1TB HDD
Gigablue HD QUAD PLUS OpenATV 6.4 + Tuner DVB-T2/C2 + 1TB HDD
AZBOX Premium HD OpenATV 6.3 + Tuner DVB-T + 500GB HDD
Primo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Primo »

Potvrzuji, taky se mi to stalo, ale Maz to zachranil. Asi by to mel byt namet pro tvurce FW, na druhe strane uz je nekolik novych FW (beta) a tam uz je to treba vyreseno.

Premium,FW5402,CAM Mascom-Irdeto,SG2100,2.5"160GBSeagate,LE32A559Samsung,SkylinkICE
Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“