fw 0.9.3877

Odkaz na stažení Firmware a Diskuze k firmware.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
jarsou
Nováček
Nováček

Re: 0.9.3877

Příspěvek od jarsou »

Děkuji za řešení, zrovna jsem to hledal na netu. Nahrál jsem z CT HD Pretty Woman, když jsem na to koukal, tak titulky byly vypnuté, ale teď se jich ne a ne zbavit. Aspoň že to jde přes film, takže nebudu před manželkou dneska za blbce. Včera se mnou ztratila trpělivost a šla spát... :55:
Ty problémy s nahráváním znám, mám externí disk, který box nedokáže řádně probudit a dělá to přesně tak, jak píšeš. Proto jsem mu pomocí jednoho prográmku zrušil uspávání, nepřepínám do standby a pak se nahraje většinou vše. Někdy to ovšem také nejde přehrát.... :89:

AzBox HD Premium,fw 0.9.3877,ext.HDD SG External Desktop 1TB - ext3, karta CS-Link, mgcamd+newcs+SCD, WIFI, zvuk 5.1
mistralf2
Nováček
Nováček

Příspěvek od mistralf2 »

Nazdar. Chcel by som poprosit o pomoc. K toroidnej parabole som kupil diseqc prepinac EMP w2. Po pripojeni zacne box mrznut, je velmi spomaleny. Na sd programoch je asi 3x pomalsi - prepinanie a celkove reakcie. Pri HD napr. CT1 je problem vobec prepnut. Nastavenie diseqc som skusal v primaci aj ako 1.1 aj ako combination (commited, uncomitted) a vzdy to iste. Ked vypnem diseqc tak je vsetko ok. Ma niekto podobny problem, alebo vie niekto poradit? Dakujem.

shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

Nenapsal si janý switch máš, protože máš toroid, předpokládámlm že 8-i , nebo 16-i vstupový.

Přepínání programů ti nezpomaluje box. ale přepínač, trvá mu to pár sekund - tomuse prostě nevyhneš. Přepínač ničím neurychlíš, jedině mít jiný od jiného výrobce, který by to mohl mít rychlejší (mohl !!! - je třeba se informovat).
Pokud máš verzi 2 tak ta se přepíná pomocí jen uncommited switchů - commity tam vůbec nemusí chodit (tím to máš jen pomalejší a nic to neudělá). Takže měj tam "combination" a JEN uncomitted. Obecně ale platí, že přepínání uncommtied switchi bohužel pomalejší.
Vytuhnutí boxu nemůže s přepínačem nijak souviset - přepínač nic nepředává receivru, tak pro to není důvod - jen se přepne (nebo ne). Takže vytuhnutí bylo něčím jiným.

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
mistralf2
Nováček
Nováček

Příspěvek od mistralf2 »

Switch ma 8 vstupov. Neviem, no ak vo firmware dam diseqc na off tak ide vsetko tak ako ma. Akonahle nastavim napr diseqc na 1.1 tak to ide pomaly. Instalaciu som robil po format application area. Je to zvlastne, no napr. ak mam pustene napr. CT1 HD tak neviem ani prepnut na iny program, popripade to trva ak 2-3 minuty. Mimochodom skusal som aj zapojit jednoduchy 2-vstupovy diseqc 1.0 prepinac a tiez bol problem.
Dakujem.

scz
Nováček
Nováček

Příspěvek od scz »

anfro11 píše:Mam bezdratovu klavesnicu aj mys Chicony - funguje (fyzik) ako aj teletext (cevko) . Mozno by bol vhodnejsi mensi typ bezdratovej USB klavesnice.
Mam SilverCrest, jede taky, i kdyz ne nonstop,mozna proto ze jsem pouzilzadni USB slot..
Sestavili jste si nekdo seznam funkci klaves? Mozna Testeri-Admini maj..
Napr. zkuste klavesu Tab =male Menu, Esc =velke menu, enter =OK, F10 =nahravani, ale uz ne tak bezne je napr. Shift+~(nad Tab) =Info, totez znovu je EPG Info atd...

AZBox PremiHD @Skylink, OpenXCAS @0.9.3877 SonyRCV5.1,Sony52"w,Samsung1TB+Patriot32G | TechniSat MF4-S @CSlink |
scz
Nováček
Nováček

Příspěvek od scz »

Jak resite zmenu orig.data souboru,ktery prekopirujete na HDD do AZboxu? Vzdy upravi timestamp na cas aktualni, tzn. kdyz si zazalohujete porad z prosince, dnes jej prekopirujete, bude mit stejne dnesni datum i cas.. Zatim mam jen postutp tento: prekopiruju soubor, nastavim time systemovy na pozadovany, pouziju prikaz touch, dam z5 datum korektni.. Ale toto je ok tak pro 1 soubor... Jak takto prenest vic souboru? Zejm. tech vetsich. S temi mensimi nejspis je pouzitelna archivace TAR a jeji zpetna aplikace na rozbaleni.. Nutno proverit.
WinSCP na toto neni idealni, stejne tak vam neumozni otevrit v levem i pravem okne rozdilne slozky na HDD,kdyz mezi nemi chcete presouvat ci jen porovnavat, to porovnavani je vubec problematictejsi.. Co doporucujete?

AZBox PremiHD @Skylink, OpenXCAS @0.9.3877 SonyRCV5.1,Sony52"w,Samsung1TB+Patriot32G | TechniSat MF4-S @CSlink |
Bond Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 4 poděkování

Re: fw 0.9.3877

Příspěvek od Bond »

Vopred sa ospravadlnujem ak to sem nepatri, no nikde som to nenasiel. Preinstaloval som si firmware 0.9.3877, vsetko OK az na jednu malickost a to ze mi menu neide v slovencine, napr menu 11 som mal pred tym po slovensky a to teraz len v anglictine. Je to vo firmware? Mal som ten isty firmware len som ho preinstaloval - mozno ze to bola pred tym nejaka "poslovencena" verzia? Nemate niekto tento firmware v slovencine?

GigaBlue UHD Quad 4K OpenATV 6.4 + Dual tuner DVB-T2/C2 + 2GB HDD
Gigablue UHD UE 4K OpenATV 6.4 + 1TB HDD
Gigablue HD QUAD PLUS OpenATV 6.4 + Tuner DVB-T2/C2 + 1TB HDD
AZBOX Premium HD OpenATV 6.3 + Tuner DVB-T + 500GB HDD
Bond Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 4 poděkování

Příspěvek od Bond »

Bond píše:Vopred sa ospravadlnujem ak to sem nepatri, no nikde som to nenasiel. Preinstaloval som si firmware 0.9.3877, vsetko OK az na jednu malickost a to ze mi menu neide v slovencine, napr menu 11 som mal pred tym po slovensky a to teraz len v anglictine. Je to vo firmware? Mal som ten isty firmware len som ho preinstaloval - mozno ze to bola pred tym nejaka "poslovencena" verzia? Nemate niekto tento firmware v slovencine?
Tak uz je to vyriesene, po dalsom nainstalovani fw mi uz ta slovencina fachci. Neviem preco sa mi to pred tym nedalo prehodit, ale uz je to OK

GigaBlue UHD Quad 4K OpenATV 6.4 + Dual tuner DVB-T2/C2 + 2GB HDD
Gigablue UHD UE 4K OpenATV 6.4 + 1TB HDD
Gigablue HD QUAD PLUS OpenATV 6.4 + Tuner DVB-T2/C2 + 1TB HDD
AZBOX Premium HD OpenATV 6.3 + Tuner DVB-T + 500GB HDD
hades
Nováček
Nováček

Nahrávání a sledování kanálů ze stejného transpondéru

Příspěvek od hades »

Používám tento FW a jsem s ním spokojen. Chci se jen zeptat, zda někomu funguje nahrávání i sledování TV u programů se stejného transpondéru. Příklad: Sleduji CT1 - zapnu nahrávání (dálkáčem) - přepnu na CT2 - po nějaké době nahrávání vypnu (dálkáčem) a box se sekne. Reaguje pouze na reboot. Po restartu je nahraný soubor v pořádku a jde normálně přehrávat. Testováno u DigiTV v emu přes Multicas.

AZBox HD Elite, OpenRSI 2.1, USB HDD Samsung S2 Portable 320 GB, motor Strong SG2100, TV LG 37LH4000,
(Nejhorší smrt je z vyděšení)
shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

Když jsem ho používal, fungovalo to v úplně pohodě.
(ale rozdíl oproti tobě byl v tom, že jsem měl newcs+mgcamd se zakázanými zápisy a používal jsem to na TP od Skylinku)
Tipl bych to na nové vytvoření setttingu.

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
Odpovědět

Zpět na „Odkaz na stažení Firmware - AzBox HD“