FW 0.9.4110

Odkaz na stažení Firmware a Diskuze k firmware.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Kuna
Nováček
Nováček

Re: FW 0.9.4110

Příspěvek od Kuna »

jc.jaroslav píše:Mám stará domácí DVD videa, na DVD bylo vždy několik videí a spouštěly se výběrem z menu, nechci používat původní menu už si nepamatuju co na kterém dvd bylo - udělal jsem si složky s názvem videa a do nich naházel správná vob. vše bylo přehledné - najel jsem na složku rok 1996 - xxxxx a spustil vob
Nešlo by vob přejmenovat na mpg, nebo něco jiného - nejsou tam titulky, je tam jen jedna zvuková stopa ? Nerozumím totiž přesně vob kontejneru. Vyzkoušel bych to, ale už jsem tam kvůli vob vrátil firmware 3952
musel bys demux na video audio zvlast a potom mux jako mpg2

Premium posledni FW diseq EMP164 HDD 2,5" WD 250GB
Merxxx
Nováček
Nováček

Příspěvek od Merxxx »

Moje prvé postrehy sú ohľadom DVB-T tunera, funguje už manuálne vyhľadávanie jednotlivých kanálov. :D

AzBox HD Elite, DM 500+ / 28,2-1W / FW: vždy nový
jc.jaroslav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jc.jaroslav »

Kuna píše:
jc.jaroslav píše:Mám stará domácí DVD videa, na DVD bylo vždy několik videí a spouštěly se výběrem z menu, nechci používat původní menu už si nepamatuju co na kterém dvd bylo - udělal jsem si složky s názvem videa a do nich naházel správná vob. vše bylo přehledné - najel jsem na složku rok 1996 - xxxxx a spustil vob
Nešlo by vob přejmenovat na mpg, nebo něco jiného - nejsou tam titulky, je tam jen jedna zvuková stopa ? Nerozumím totiž přesně vob kontejneru. Vyzkoušel bych to, ale už jsem tam kvůli vob vrátil firmware 3952
musel bys demux na video audio zvlast a potom mux jako mpg2
Tak to u 120 vob souborů bude trošku problém - snad to tam zase doplní :51:

AZ BOX HD ELITE, SKYLINK ICE Irdeto, 4*LNB 23.5E, 19.5E,13E,1W
paleaaro
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od paleaaro »

Mam zvlastny problem. Ak pustim film z mojho PC po sieti tak u niektorych vypise "nepodporovane avi", ale ked ho skopirujem na USB key tak ho v AZbox-e bez problemov prehraje.

Ma niekto podobny problem?

AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
Odpovědět

Zpět na „Odkaz na stažení Firmware - AzBox HD“