Jak na HDbox přes lan
Moderátor: By.Bob
-
vokrinek
- Nováček

Re: Jak na HDbox přes lan
Když se připojím přes sit do HD BOXU, tak to mo mě chce Login. Zadám jméno "root" a heslo nevyplnuji, otevre se stránka, na které je vlevo v rohu napsáno akorát "HDBOX 9000 welcome " - nikde nevidim sotrage, root, usb vubec nic. Nevíte prosím co s tím ? pouzivam to pres google chrome nebo IE 8.
-
RadekV
- Nováček

Pripoj se do HD-BOXu pres FTPklienta, tam najdes co hledas. FTP klienta umi treba Total Commander.
-
kalis
- Nováček

Pouzil som Total Commandera a ...RadekV píše:Pripoj se do HD-BOXu pres FTPklienta, tam najdes co hledas. FTP klienta umi treba Total Commander.
vidim root/bin....a...root/modules
Moze mi niekto poradit ako sa dostat ku storage a var a pod...?
Vopred dakujem
- ShaMan
- V.I.P.

- Dostal poděkování: 8 poděkování
Jestli jsi už někdy před tím používal Commandera tak se snad dostaneš i k těmto adresářům .....kalis píše:Pouzil som Total Commandera a ...RadekV píše:Pripoj se do HD-BOXu pres FTPklienta, tam najdes co hledas. FTP klienta umi treba Total Commander.
Vopred dakujem
Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
-
kalis
- Nováček

Asi uz som unaveny...;-) po prebdenych nociach nastavovania domacej siete...ale nakoniec som to rozbehal...;-)ShaMan píše:Jestli jsi už někdy před tím používal Commandera tak se snad dostaneš i k těmto adresářům .....kalis píše:Pouzil som Total Commandera a ...RadekV píše:Pripoj se do HD-BOXu pres FTPklienta, tam najdes co hledas. FTP klienta umi treba Total Commander.
Vopred dakujem
-
kalis
- Nováček

Podla postupu tu:
viewtopic.php?f=173&t=3595
sa mi podarilo dsahnut, ze:
USB instalacka - plugin mgcamd_1.33 +newcs_1.67 zafungovala.
Teda nic nehavarovalo...;-)
Mohol som sledovat zakladne SkyLink channels aj ked bol uniCas vypnuty z coho usudzujem, ze sa to podarilo (samozrejme pred USB instalackou a s vypnutym uniCAS nic neslo).
Neviem, ze ci sa to zda len mne, ale kvalita obrazu sa zhorsila...mozno je to subjektivne, ale urobil som to vramci sledovania jedneho filmu na Markize a vsimol som si to.
Aj ked som toho tu uz hodne precital, ale zapina mi to asi pomalsie...;-)
Da sa teraz ocakavat, ze pri zapnutom Menu+cervene stave bude HDBOX cez siet "pro-aktivne" stahovat keys z internetu na vsetky mozne channels ?
Totiz niektore channels boli stale scrambled - tak neviem, ze ci mam len pockat (dokym si nataha z internetu co treba), alebo este treba nieco nastavovat.
LANka funguje, lebo ked sa pripojim notasom na ten isty router ako HDBOX tak sa na internet dostanem...cize aj HDBOX by sa mal dostat (siet mam na boxe nastavenu)
- takisto aj ftp-kom sa dostanem na HDBOX a vidim adresare, ktore sa aj tu spominaju.
Ak je to niekde inde popisane - tak staci odkaz, ale v tom mnozstve posts sa da lahko stratit ;-)
Ak bude zaujem tak mozem popisat skusenost zo zapojania HDBOXu do domacej siete kde je jeden wifi router a druhy wifi router funguje ako AP (client) router pre HDBOX (kvoli fyzickej vzdialenosti nie je mozne HD BOX zapojit do primarneho wifi routera, ktory distribuuje po dome pripojenie na internet mikrovlnkou).
viewtopic.php?f=173&t=3595
sa mi podarilo dsahnut, ze:
USB instalacka - plugin mgcamd_1.33 +newcs_1.67 zafungovala.
Teda nic nehavarovalo...;-)
Mohol som sledovat zakladne SkyLink channels aj ked bol uniCas vypnuty z coho usudzujem, ze sa to podarilo (samozrejme pred USB instalackou a s vypnutym uniCAS nic neslo).
Neviem, ze ci sa to zda len mne, ale kvalita obrazu sa zhorsila...mozno je to subjektivne, ale urobil som to vramci sledovania jedneho filmu na Markize a vsimol som si to.
Aj ked som toho tu uz hodne precital, ale zapina mi to asi pomalsie...;-)
Da sa teraz ocakavat, ze pri zapnutom Menu+cervene stave bude HDBOX cez siet "pro-aktivne" stahovat keys z internetu na vsetky mozne channels ?
Totiz niektore channels boli stale scrambled - tak neviem, ze ci mam len pockat (dokym si nataha z internetu co treba), alebo este treba nieco nastavovat.
LANka funguje, lebo ked sa pripojim notasom na ten isty router ako HDBOX tak sa na internet dostanem...cize aj HDBOX by sa mal dostat (siet mam na boxe nastavenu)
- takisto aj ftp-kom sa dostanem na HDBOX a vidim adresare, ktore sa aj tu spominaju.
Ak je to niekde inde popisane - tak staci odkaz, ale v tom mnozstve posts sa da lahko stratit ;-)
Ak bude zaujem tak mozem popisat skusenost zo zapojania HDBOXu do domacej siete kde je jeden wifi router a druhy wifi router funguje ako AP (client) router pre HDBOX (kvoli fyzickej vzdialenosti nie je mozne HD BOX zapojit do primarneho wifi routera, ktory distribuuje po dome pripojenie na internet mikrovlnkou).
Naposledy upravil(a) kalis dne 17 pro 2009, 15:05, celkem upraveno 1 x.
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ziadny satelitny prijimac nedokaze rozsirit zakladnu ponuku na karte. "Tahanie " klucov sa deje pri starte- nacitanim jedneho jedineho suboru. Nacita a koniec. Ziadne dodatocne ,alebo nebodaj kontinualne tahanie klucov nehrozi. Pravdepodobne ta zle informoval predajca ,alebo si z precitaneho textu nepochopil pointu.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
kalis
- Nováček

Dik za vysvetlenie.
Ja som to zrejme najivne pochopil tak, ze po instalacii:
mgcamd_1.33 +newcs_1.67
ziadnu kartu uz nebude treba....(ze jednoducho SW zabezpeci vsetko potrebne)
Takze nerozumiem ako je myslene, ze ziadny prijimac nevie rozsirit ponuku na karte...(pochopitelne ak mam napr. SkyLink kartu tak na nej bude taka ponuka kanalov ako sa vyrobca rozhodol...;-) a nikde som nehovoril o rozsirovani tejto ponuky.
Napriek urcite velkym medzeram v provnani s inymi skusenymi borcami...
...ako teda dosiahnut, aby sa mohlo otestovat odkodovanie akychkolvek inych channels ? (samozrejme bez potreby kupit danu predplatenu kartu, ktora to odkoduje...)
Co je ku tomu - okrem pripojania HDBOXu na internet potrebne ?
Este raz dik za pochopenie a osvietene rady od vsetkych...
Ja som to zrejme najivne pochopil tak, ze po instalacii:
mgcamd_1.33 +newcs_1.67
ziadnu kartu uz nebude treba....(ze jednoducho SW zabezpeci vsetko potrebne)
Takze nerozumiem ako je myslene, ze ziadny prijimac nevie rozsirit ponuku na karte...(pochopitelne ak mam napr. SkyLink kartu tak na nej bude taka ponuka kanalov ako sa vyrobca rozhodol...;-) a nikde som nehovoril o rozsirovani tejto ponuky.
Napriek urcite velkym medzeram v provnani s inymi skusenymi borcami...
...ako teda dosiahnut, aby sa mohlo otestovat odkodovanie akychkolvek inych channels ? (samozrejme bez potreby kupit danu predplatenu kartu, ktora to odkoduje...)
Co je ku tomu - okrem pripojania HDBOXu na internet potrebne ?
Este raz dik za pochopenie a osvietene rady od vsetkych...
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Nič v zlom, ale je to ako keby si položil otázku typu: Ako mám kradnúť ?
prípadne - neviete niekto hacknúť pár účtov v tej a tej banke ? Moc by mi to pomohlo
Este raz dik za pochopenie a osvietené rady od vsetkych...
Informácie ktoré potrebuješ sa získavajú štúdiom, alebo od rodiny prípadne priateľov.
prípadne - neviete niekto hacknúť pár účtov v tej a tej banke ? Moc by mi to pomohlo
Este raz dik za pochopenie a osvietené rady od vsetkych...
Informácie ktoré potrebuješ sa získavajú štúdiom, alebo od rodiny prípadne priateľov.

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- grantec
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
Tie ucty ma zaujimaju ! Mohol by si cosi blizsie ? Viem ,ze treba anonimizer - cim sa ale vyrazne spomali komunikacia...
Nejake servery ? Nemame ?
Nejake servery ? Nemame ?
-
kalis
- Nováček

Studium je fajn - vsak nakoniec aj toto forum je forma studia. To co je pre niekoho samozrejmost je pre ineho nova vec a deliaca ciara je urcite nastavena prave tam kde ju ludia chcu mat.dempsey píše: Informácie ktoré potrebuješ sa získavajú štúdiom, alebo od rodiny prípadne priateľov.
Ak by si mohol byt konkretnejsi co sa tyka zdrojov info na studium - urcite by to pomohlo...zase sa samozrejme mozem spolahnut na dobry usudok pisatelov tohto fora ;-)
Ked sme pri tej LANke a internete...okrem torrent klienta..ake ine "utilitky" by sa dali otestovat ci vyuzit - ak uz si niekto pripoji HDBOX s pristupom do internetu ? Je napr. web browser nerealnost pre HDBOX ?
- grantec
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
web browser bude dostupny v enigme, ale nieje to bohvieaka radost pouzivat dialkove na surfovanie.. Vlastne sa ani neda pouzit slovo surfovanie.
Zatial sa v klasickom image trapime zo zakladnymi vlastnostami, ale da sa to prezit a pri pouziti mgcamd +newcs to aj funguje a celkom normalne, az mi je to divne.
Co sa tyka share- su specializovane fora- vlastne je to uplne mimo nas rozsah - tu pomahame rozchodit zakladne vlastnosti. Pri share by som doporucil najskor pokusit sa rozchodit zdielanie v domacej sieti - zistim tak co viem, ake uskalia to ma a az potom sa budem obzerat po zahranicnych paketoch , ktore byvaju casto dostupne aj tzv. public testoch . Sice s kratkodobou platnostou ,ale rozsvietit aspon jeden program byva hnacou silou pre hlbsie skumanie.
Zatial sa v klasickom image trapime zo zakladnymi vlastnostami, ale da sa to prezit a pri pouziti mgcamd +newcs to aj funguje a celkom normalne, az mi je to divne.
Co sa tyka share- su specializovane fora- vlastne je to uplne mimo nas rozsah - tu pomahame rozchodit zakladne vlastnosti. Pri share by som doporucil najskor pokusit sa rozchodit zdielanie v domacej sieti - zistim tak co viem, ake uskalia to ma a az potom sa budem obzerat po zahranicnych paketoch , ktore byvaju casto dostupne aj tzv. public testoch . Sice s kratkodobou platnostou ,ale rozsvietit aspon jeden program byva hnacou silou pre hlbsie skumanie.
-
RadekV
- Nováček

Doufam, ze mas nejake pozitivni "tajne" info o tom ze vubec nejaka Enigma bude. Mel jsem Dream mozna 5 let, tak z tohole sw obcas silim.grantec píše:web browser bude dostupny v enigme, ale nieje to bohvieaka radost pouzivat dialkove na surfovanie.. Vlastne sa ani neda pouzit slovo surfovanie.