Co je to var?
Moderátor: By.Bob
-
kumpo
- Nováček

Co je to var?
Dobrý den,
vím že mám hloupý dotaz ,ale mám nahrán soft verzi 75 ,vyplou čtečku ,ale nevím kde najdu adresář var v přijímači.
Můžete mi někdo pomoct?
vím že mám hloupý dotaz ,ale mám nahrán soft verzi 75 ,vyplou čtečku ,ale nevím kde najdu adresář var v přijímači.
Můžete mi někdo pomoct?
HD Box 9200,Multibeam E 85 ,SatElita 2000HD,Diablo 2.3 Wifi,Koscom SDC5050,Koscom SDF 5050,Digitallworld SCI 2000
-
Aliante
- Nováček

Re: Co je to var?
Nevím, jestli ho v přijímači vůbec najdeš. Ale po připojení přijímače přes ftp k počítači, je uvedený adresář okamžitě vidět.
-
kumpo
- Nováček

ted to zkousim pripojit pres ftp.pripojil sem kabel a nacetla se sit ale neobjevila se slozka.mohl by jste mi popsat co mam presne nastavit?
HD Box 9200,Multibeam E 85 ,SatElita 2000HD,Diablo 2.3 Wifi,Koscom SDC5050,Koscom SDF 5050,Digitallworld SCI 2000
-
Aliante
- Nováček

Co ti vypíše HB box v Menu INSTALACE, záložka Nastavení sítě?
A jak máš připojený Hd Box - kabelem k routru, nebo k počítači??
A jak máš připojený Hd Box - kabelem k routru, nebo k počítači??
-
kumpo
- Nováček

mam ho připojený k notebooku a book je připojen přes wifi.hd box mi vypisuje ze neni pripojen
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
/var/ tam urcite je.
v poslednej verzii sw staci pouzit plugin - nahrava sa cez USB kluc - ten musi byt naformatovany FAT32 a musi byt vypnuta interna citacka.
http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 173&t=3595
v poslednej verzii sw staci pouzit plugin - nahrava sa cez USB kluc - ten musi byt naformatovany FAT32 a musi byt vypnuta interna citacka.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
Aliante
- Nováček

Nejsem si jistý, jestli takto vůbec půjde HDbox připojit. Já mám HDbox připojen kabelem k routru a notebook mám připojen k routru přes Wifi. A šlape to jako hodinky.
-
kumpo
- Nováček

tak už jsem to nahral presne podle navodu.zkousim emu a d..i a vubec nic.jdou mi obe dve ctecky pokud je povolim ale nejde emu.
Jeste se zeptam kde najdu klice v prijimaci?jdou nejak najit v menu nebo je na to nejaky trik?
Jeste se zeptam kde najdu klice v prijimaci?jdou nejak najit v menu nebo je na to nejaky trik?
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
box musi! byt pripojeny LAN kablom na net. Inak si ani netuknes.
A interny UNIcas vypnut- ak chces digi kukat.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
kalis
- Nováček

Moze prosim niekto popisat ako ... interny UNIcas vypnut ?grantec píše:box musi! byt pripojeny LAN kablom na net. Inak si ani netuknes.
Objavuje sa to naviacerych miestach, ze je to potrebne, ale ako to urobit...?
Predpokladam, ze je to trivialne a asi som to len prehliadol v mnozstve prispevkov.
Vopred dik.
-
bery2
- Nováček

na ovladačí zmačkni menu: šipkou na položku CAS a ok ,na ovladači vytukej kod 9200 a dole se ti objeví položky CI mesage a internal card read obě dvě dej na vyp zmáčkni menu a ok a tlačítkem na ovladači vypni a zapni přístroj.Toť vše.Aby jsi rozchodil emu musíš mít HDBOX připojen k internetu aby si stáhl cody.kalis píše:Moze prosim niekto popisat ako ... interny UNIcas vypnut ?grantec píše:box musi! byt pripojeny LAN kablom na net. Inak si ani netuknes.
Objavuje sa to naviacerych miestach, ze je to potrebne, ale ako to urobit...?
Predpokladam, ze je to trivialne a asi som to len prehliadol v mnozstve prispevkov.
Vopred dik.