Kompatibilita s jinymi OEM vyrobci

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
ZED
Nováček
Nováček

Kompatibilita s jinymi OEM vyrobci

Příspěvek od ZED »

Ahoj, mate nekdo prehled o kompatibilite s jinymi vyrobky, zalozenymi na stejnem (nebo podobnem) zeleze jako HD-BOX???

Jedna se mi hlavne o Nemci hojne podporovany Octagon 1018HD. Dle prilozeneho PDF, by mel byt totozny. Zkousel jste nekdo SW urceny pro nej?

Diky za odpovedi. ZED

P.S. Dal jsem do prilohy pro odvazlivce novy CCAM urceny prave pro OC1018HD. Muzete vyzkouset :eek:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) ZED dne 04 pro 2009, 12:55, celkem upraveno 2 x.

HodněDobrý-BOX a poslední FW :D
MCAS + Skylink, 28,5°E + 23,5°E + 19,2°E + 16°E + 13°E + 9°E + 7°E + 5°E + 1°W + 4°W
síťový HDD QNAP TS509 PRO
... RUN ...
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: Kompatibilita s jinymi OEM vyrobci

Příspěvek od dempsey »

ZED

nedávaj sem odkazy na web kde je reklama. Ak by si si prečítal pravidlá - vedel by si to už dávno.

K tomu Octagonu: Všetko je to z jednej fabriky a fw sú tiež tie isté. CCCam, mgcamd+newcs a camd3 ide aj na HDBOXe. Nemecká podpora pre Fortis výrobky nie je o nič lepšia / skôr naopak / ako pre HDBOX.

PS: Odkazy zmažem

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
ZED
Nováček
Nováček

Příspěvek od ZED »

Za linky se omlouvam (smazal jsem je sam). Pravidla jsem cetl, jen jsem si nemyslel, ze je odkaz na jine forum nepovoleny.

To znamena, ze jde pouzit i FW ktery je pro Octagon? Ne ze bych o nej stal. Jsem spokojeny s tim pro HDcko (az na nemoznost pouziti druhe vestavene ctecky). Apropo, nevis kdo zajistuje tu podporu pro nase BOXy? Na foru se daji reportovat chyby. Je k nim pri vyvoji novych verzi prihlizeno?

MCAS + Skylink, 28,5°E + 23,5°E + 19,2°E + 16°E + 13°E + 9°E + 7°E + 5°E + 1°W + 4°W
... RUN ...
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Daj do google Fortisusers - prihlás sa a porovnávaj rozdiely

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
ZED
Nováček
Nováček

Příspěvek od ZED »

Mozna je skoda, ze se vyvoj rozdrobil pod tolik OEM vyrobcu. V jednote je preci sila. Kdyby byl jen jeden vyrobek oznaceny napr. HD-OPTIBOX, tak uz mohl byt soft na uplne jine urovni nez ted. Myslim tim ted Enigmu.

... RUN ...
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Táto úvaha je dosť scestná a s vývojom Enigmy 2 nesúvisí

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“