Jo, nad tim, jsem taky uvažoval, asi to tak udělám (a nemusí být ani nový fw) hlavně musí být ta anténa a pak čas, teď mě to ale zas tak netrápí. Díky za pomoc, kdybych pak chtěl ty setinngy, tak pošlu SZ.j3nda píše:pockal bych na novy fw a format app. area a tovarko - pak je to cisty, dohraj jenom pluginy ze zalohy a misto settingu to nascanuj se zapnutym NIT - cesky ti to nascanuje v pohode, upravy TP jsou potreba treba na KD, ale to na testovani nepotrebujes, no a kdyz to nepomuze, tak to zase preplacni necim settingem a mas cisty svedomi, ze si zkusil co se dalo
jestli chces, tak ti muzu poslat co jsem si zacal takto delat v sobotu na fw 3877 nez jsem nasel setting od thomika
fw 0.9.3877
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
- shibal
- Mazák
Re: 0.9.3877
AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
-
monkus
- V.I.P.
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
osobne doporucujem,
cez azbox editor (nic neimportovat, nic neloadovat), stiahnut z http://satellites-xml.eu/ potrebne druzice ako satellites.xml, naimportovat ich (vzniknu dva subory DVBS.dat a antena_list.dat). tieto skopirujte do /DISK2 a rebootnitne hned azbox
potom chodnte do hlavneho menu a zmaze vsetky kanaly (predtym si ich odzalohujte pre istotu) a dajte nascenovat druzice nanovo.
takto by mal by setting najviac cisty (este teoreticky sa da vyskusat zmazat all_channel.dat )
inak, kingofsat databaza druzic/tp je zla, su tam problemy typu tp je dvbs2, ale kingofsat ma dvbs...
cez azbox editor (nic neimportovat, nic neloadovat), stiahnut z http://satellites-xml.eu/ potrebne druzice ako satellites.xml, naimportovat ich (vzniknu dva subory DVBS.dat a antena_list.dat). tieto skopirujte do /DISK2 a rebootnitne hned azbox
potom chodnte do hlavneho menu a zmaze vsetky kanaly (predtym si ich odzalohujte pre istotu) a dajte nascenovat druzice nanovo.
takto by mal by setting najviac cisty (este teoreticky sa da vyskusat zmazat all_channel.dat )
inak, kingofsat databaza druzic/tp je zla, su tam problemy typu tp je dvbs2, ale kingofsat ma dvbs...
dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
- Bárt
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Nahlásil tento problém už někdo? Stále se mi tu nikdo nevyjádřil...
Bárt píše:Dempsey a nebo další kompetentní, je tato chyba nahlášená na opravu? Jde mi o to, aby to tu nějak nezapadlo v příspěvkách a dostalo se to nejdříve na řadu s opravou, díkBárt píše:Dělalo to i ve starší verzi , ale bylo by potřeba opravit problémek kdy pokud e dívám na nahraný pořad a v během přehrávání spustí nahrávání programu , tak to ukončí přehrávání a přepne se na nahrávaný progr. Takže je potřeba znovu najít a spustit nahraný pořad na který se chci dodívat..
Azbox Premium , fw 0.9.3877, hdd WD 1TB ,připojeno k síti, ppd Panasonic.
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Možno som dnes pribrzdený ale neviem aký problém popisuješ. Je ten druhý program z toho istého transpondéra ?

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- Bárt
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Doufám , že jsi to myslel na mě.
Tak stručně.
Pokud se dívám na nahrávku (dříve nahraný pořad z TV a uložený na HDD) a během přehrávání spustí v té době nahrávání nějakého jiného programu právě vysílaného, tak se přeruší přehrávání z HDD nahraného pořadu na který se dívám a přepne se to na právě se nahrávaný program. Takže ,abych se mohl dodívat na rozdívanou nahrávku , tak musím znovu do menu a vyhledat a znovu spustit rozdívaný nahraný program (pořad) z HDD. Je to trochu složitě napsané , ale snad se v tom zorientuješ.
Tak stručně.
Pokud se dívám na nahrávku (dříve nahraný pořad z TV a uložený na HDD) a během přehrávání spustí v té době nahrávání nějakého jiného programu právě vysílaného, tak se přeruší přehrávání z HDD nahraného pořadu na který se dívám a přepne se to na právě se nahrávaný program. Takže ,abych se mohl dodívat na rozdívanou nahrávku , tak musím znovu do menu a vyhledat a znovu spustit rozdívaný nahraný program (pořad) z HDD. Je to trochu složitě napsané , ale snad se v tom zorientuješ.

dempsey píše:Možno som dnes pribrzdený ale neviem aký problém popisuješ. Je ten druhý program z toho istého transpondéra ?
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Aha. Tak myslím že to inak ani nepôjde.

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- Bárt
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ale když jsem měl jiný sat s HDD tak jsem se normálně mohl dívat na nahrávku a přitom spostilo nahrávání a nijak se přehrávání nepřerušilo u DVD rekordéru s HDD to také nedělá a na AZBOXu se mobu dívat na nahrávku během nahrávání, jen tam nastává to přerušení s hláškou, že začal nahrávat . Technicky to zvládne , jen by neměl zastavit přehrávání.
dempsey píše:Aha. Tak myslím že to inak ani nepôjde.
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Túto požiadavku napíš na domovské fórum http://www.azbox.com/forum/index.php
To je miesto na podobné podnety

- Bárt
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Aha, je tady někdo ,kdo by to zvládl napsat angl.?Prosím, je to pro všechny majitele AZBOXu docela důležité .

dempsey píše:Túto požiadavku napíš na domovské fórum http://www.azbox.com/forum/index.php
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:

- Bárt
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ano to občas využívám , ale z toho vycházejí nekvalitní překlady, vždyť se to složitě vysvětluje česky a obávám se že by to po překladači nikdo nepochopil. Určitě se tu najde kvalitní překladatel.
dempsey píše:http://translate.google.com/#
- panborat
- Mírně pokročilý
No, nějak jsem z tohoto fw zklamaný, od soboty co jsem přešel z 3511 už 3x na skylinku ZAKÓDOVÁNO. A to jsem provedl format area, továrko, a "restore" dat nastavení přes monkusův Plugin. Používám NEWCS a MGCAMD. Programy z D***, které fungovaly na 3511 naprosto v poho jsem sice rozběhal ale dnes jsou opět zakódovány a už jsem je nerozchodil. Nevím jestli není taky problém v použití zálohy programů z 3511 (viz pár odstavců výše). Máte s tímto fw taky tyto problémy?
AZB Elite/ext.A-Data250GB/fw rti 1.6.0 /Skylink/Panasonic TH-42PX80E/DO Logitech 515
- paleaaro
- Mírně pokročilý
Tento FW je snad najstabilnejsi. Napis zakodovane resp vytuhnutie boxu som viac ako tyzden nevidel.panborat píše:No, nějak jsem z tohoto fw zklamaný, od soboty co jsem přešel z 3511 už 3x na skylinku ZAKÓDOVÁNO. A to jsem provedl format area, továrko, a "restore" dat nastavení přes monkusův Plugin. Používám NEWCS a MGCAMD. Programy z D***, které fungovaly na 3511 naprosto v poho jsem sice rozběhal ale dnes jsou opět zakódovány a už jsem je nerozchodil. Nevím jestli není taky problém v použití zálohy programů z 3511 (viz pár odstavců výše). Máte s tímto fw taky tyto problémy?
AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
- VTronik
- Pokročilý
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Bez problému, chodí stabilně.panborat píše:No, nějak jsem z tohoto fw zklamaný, od soboty co jsem přešel z 3511 už 3x na skylinku ZAKÓDOVÁNO. A to jsem provedl format area, továrko, a "restore" dat nastavení přes monkusův Plugin. Používám NEWCS a MGCAMD. Programy z D***, které fungovaly na 3511 naprosto v poho jsem sice rozběhal ale dnes jsou opět zakódovány a už jsem je nerozchodil. Nevím jestli není taky problém v použití zálohy programů z 3511 (viz pár odstavců výše). Máte s tímto fw taky tyto problémy?
AZBox HD Premium, E2 OpenSPA 6.0.011, oscam, Seagate Pipeline 1TB;
Vu+ Duo2, E2 2016-11-22-vuplus_experimental, oscam, WD10EURS 1TB;
MAXIMUM T90 (28,2E, 23,5E, 19,2E, 13,0E, 10,0E, 0,8W), Inverto Black Ultra, EMP 8to1
Skylink ICE
Vu+ Duo2, E2 2016-11-22-vuplus_experimental, oscam, WD10EURS 1TB;
MAXIMUM T90 (28,2E, 23,5E, 19,2E, 13,0E, 10,0E, 0,8W), Inverto Black Ultra, EMP 8to1
Skylink ICE
- hakizu
- Nováček
Skus toto mali by to pochopit.Bárt píše:Ano to občas využívám , ale z toho vycházejí nekvalitní překlady, vždyť se to složitě vysvětluje česky a obávám se že by to po překladači nikdo nepochopil. Určitě se tu najde kvalitní překladatel.dempsey píše:http://translate.google.com/#
PS:nie som prekladatel.
When im watching recorded movie saved on hard drive and in the meantime azbox start recording another channel (reserved for recording from epg etc.) it will stop play my currently watching movie and it will switch for the channel wich one is reserved for recording. So if i want to go back to watch my movie i need to go back to Menu and find and play that movie i was watching before again. Is there any chance repair this bug in future firmwares? It would be great if it start recording without breaks my curently watching movie.
Naposledy upravil(a) hakizu dne 01 pro 2009, 20:27, celkem upraveno 1 x.
AzBox HD Elite, wavefrotier T90, DM500, Ariva 120C