fw 0.9.3877

Odkaz na stažení Firmware a Diskuze k firmware.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
kitrab
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: 0.9.3877

Příspěvek od kitrab »

rege245 píše:Myslim ze tento firmware 3877 je najviac vydareny, a ak stihnu pred vianocami pridat podporu prehliadania velkych fotografii, budem happy :)
tak tak slape jako hodinky :) ........ prekvapko pod strom, kdo vi jake bude, jdu jeziskovi napsat, jaky ma email jezisek@azbox.xx ? :shock:

AZ BOX HD premium, HDD WD GP SATAII 1 TB,E2 v1.2 / FW5308, Panasonic plasma 42"
anfro11 Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od anfro11 »

Zatial po instalacii FW cez USB bez format area a pod. (ako vzdy) max. spokojnost. Nenasiel som zatial ziadne video na HD kde by bol nepodporovany format a ktore sa mi u niektorych mkv (matroska) objavovalo. Praskanie neviem posudit nemal som problem. Diakritika - bez komentara. Bezdratova mys s klavesnicou OK. Resolution OK. Siet OK. Restart pluginov bez zmeny teda bez spomalenia. Nahravanie OK i ked nevyskusane vsetky varianty. Niektore (+) asi menej podstatne zmeny Iradio a pod boli uz spominane skor. Podpora foto - asi treba este vydrzat. Mozno pod stromcek aj lepsia podpora prehliadaca. Rovnako zatial pokojnost.

jj_sk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jj_sk »

Praskanie prestalo, obcasne trhanie obrazu prestalo, okrem toho ked prepnem kanal, tak niekedy mi po 5-10 sekundach obraz zamrzne na 1/2 sekundy, ale potom uz ide bez problemov
DTS zvuk - pripojenie cez optiku - vo filmoch nepouzitelne - zadrhava sa, ale napriklad wav subory s kodekom DTS idu bez problemov - vcera som skusal asi 20 roznych...
Co ma este prekvapilo, pripnu suborov dts a ape nevie prehrat - nepovazuje to za music file...

Taktiez som postrehol, ze ak je napr zvuk AC3 a datovy tok videa je prilis velky, tak vypadne zvuk a pri znizeni datoveho toku videal opet naskoci zvuk.
Data beriem z NASu cez SAMBU - pripojenie kablom...

AzBox HD Premium, fw 0.9.4466, int.HDD WD SCORPIO BLUE 500GB, Maximum E-85 + 4x LNB - GT-LST40, DPD TX-P42V10E, receiver Yamaha RX 757 + repro 5.1
VraKo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od VraKo »

grantec píše:V tejto verzii fw je sietovka dost degradovana.
Ked sa na 6 pokus podari cez siet skopirovat na interny disk film , v polovici prehravania clovek zisti, ze kontrola paketov asi nepracuje - jednoducho nedokaze korektne skopirovat film na hdd. Velkost suboru zodpoveda,len obsah dat je pozmeneny...
formatovanie hdd.
prijimac v 21% zamrzol, disk vykazoval aktivitu,ale box ho urcite neformatoval.
Ked priratame problem s telnetom - asi musi opensat zohnat este nejakeho machra na sietovky.
Já mám tedy úplně opačnou zkušenost se sítí, netvrdím, že je nějak rychlá, to ne ( přešel jsem z 3501 a rychlost se mi nezměnila ), ale kopírování souborů z pc do boxu a naopak mi funguje stabilně. Formátování interního disku mi jede taky v poho.

AZBox HD Premium - Enigma2 - OSCam/Mgcamd/CCcam
JirkaB2
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaB2 »

Mám otázku jestli už v této verzi jde přetáčení záznamů rychleji než 2x (jde sice nastavit až do 32, ale v reálu je to jen 2x)

Azbox Premium-HDMI-Onkyo TX-SR606-HDMI-Sharp LC37DH65E LNB: 19.2+23.5
paleaaro
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od paleaaro »

Som pripojeny boxom na siet a do internetu cez WIFI a musim povedat ze su tam problemy:

- dlhsie trva pokial sa box pripoji
- ma problem ziskat cas/datum z internetu
- znizila sa rychlost prenosu cez WIFI

Inak zatial ide o najlepsi FW

AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
paleaaro
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od paleaaro »

JirkaB2 píše:Mám otázku jestli už v této verzi jde přetáčení záznamů rychleji než 2x (jde sice nastavit až do 32, ale v reálu je to jen 2x)
ide aj 32x

AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

Včera jsem testoval pár mkv-éček a je fakt že převíjení vpřed i skok vpřed se zlepšily. Bohužel na jednom filmu se mi stalo, že při skoku vpřed (nebo posumu) se přehrávání rozjelo dvojnásobnou rychlostí a nešlo to "stáhnout" na normal. Taky se mi stalo, že po skoku jsem neměl zvuk, ale dělal to jen 1 z 5 filmů , a to Pán prstenů-návrat krále. U toho titul mi skok vpřed fungoval jen do cca 20 minuty a dál se mu nechtělo, celkově se tento titul chovat dost divně - což u 3661 nebylo (naštestí jsem si ho tekrál celý "shlédl" - bylo to něco pře 4 hodiny).
Bookmark taky fuguje lépe - a hlavně rychleji.
Jinak funguje změna zvukových stop, což minule blblo. Co se týká DTS nebo DD, tak tam je pořád na čem dělat, jak jsem zapnul RAW, tak se sice do věže přes optiku dostalo 5.1 , ale začlo se to škubat, tak že to bylo zcela nepoužitelné. Titulky se také jeví lepší (nemiznou rychle a jsou synchronní).

Co u mě přetrvává je nemožnost zadat náhrávání z EPG u 4 z 8 TP co používá Skylink, problém asi bude někde v setingu transpondérů-programů, vyzkoušel jsem svou zálohu z 3661 i dempseyho natažitelnou před 1.rozhraní "settingu", ale ani v jednom - nic.
Kdyby bylo možné hoďte mi někdo někam setting, který jse nedělali z těch depseyho záloh (pokud se takový šílenec vůbec najde), ať to můžu testnout. Jinak to asi budu musel udělat sám (to bude pěkná fuška).
Zválštní bylo, že když jsem "odnovil" dempsyho setting přes menu box, tak mi zůstaly nastaveny příkazy pro přepínání LNB (i po restartu), to mě hlava jaxi moc nebere.
Chování přehladu programů při jejich přidávání/přemisťování do oblíbených taky ještě není úplně okey. Taky se mi nedařilo přesunou skupinu v blíbených, protože volba s nadpisem "MOVE" nedělala to co měla, ale její funkci přebrala volba o jedno výše ( u přesouvání prg to bylo ok)

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
jc.jaroslav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jc.jaroslav »

rege245 píše:Myslim ze tento firmware 3877 je najviac vydareny, a ak stihnu pred vianocami pridat podporu prehliadania velkych fotografii, budem happy :)
Prohlížení je funkční - jen je použitelné na obyčejné TV ne na HD TV- musíš dát optimalizaci obrázků 17 fotek z 5 Megapixelového foťáku mně to dělalo 34 minut - disk chrčel jako o život :-) AZBOX si udělá své přepočtené foto s nižším rozlišením a výsledek žalostný - rozlišení odhadem 400*200

AZ BOX HD ELITE, SKYLINK ICE Irdeto, 4*LNB 23.5E, 19.5E,13E,1W
JirkaB2
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaB2 »

jde nahrávat stanici na stejném transponderu a koukat přitom na druhou? Pokud ne, půjde tato funkce v budoucnu? Aby to nebyla slabina HW

shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

JirkaB2 píše:jde nahrávat stanici na stejném transponderu a koukat přitom na druhou? Pokud ne, půjde tato funkce v budoucnu? Aby to nebyla slabina HW
Ano na stejném TP to není problém. :21:

SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
Beam Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Beam »

JirkaB2 píše:jde nahrávat stanici na stejném transponderu a koukat přitom na druhou? Pokud ne, půjde tato funkce v budoucnu? Aby to nebyla slabina HW
tohle uz jde dlouho

AzBox HD Premium (R3/4 = 330) fw. E2 OpenRSI 3.0, Samsung 750 GB, (23.5E+19.2E)+0.8W+SG2100
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu
JirkaB2
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaB2 »

Beam píše:
tohle uz jde dlouho
tak to jsem asi něco dělal špatně. AZ mám 2.týden ale hraju si s ním jen o víkendu přes týden jsem mimo domov, ale mylím že jsem nahrával a když jsem chtěl přepnout, tak mi to otevřelo okno, že nahrává a dál jsem nic nezkoušel. Myslím že jsem zkoušel nahrávat čt1 a přepnout na čt2

shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

Byly fw, kde to blblo jak popisuješ.

fleggy
Nováček
Nováček

vybíravé EPG?

Příspěvek od fleggy »

Zdravím. Jsem čerstvým majitelem modelu Premium a zatím se snažím nastudovat, co se dá. S novým FW jsem ale narazil na věc, se kterou si vůbec nevím rady. V neděli jsem si chtěl nastavit nahrávání "Neskutečných historek" na ČT2, ale ani zaboha se to nechtělo uložit do seznamu naplánovaných nahrávek. Přitom oba pořady bezprostředně před a po "historkách" se daly uložit bez problémů. Čím to může být, že je to EPG takové vybíravé? AZBOX mám tak, jak jsem ho koupil, akorát jsem si do něj dal disk a aktualizoval FW. Kartu mám Skylink. Díky moc za tipy.

Odpovědět

Zpět na „Odkaz na stažení Firmware - AzBox HD“