LNB přepínač - 8 konvertorů

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
PEDRONIK
Nováček
Nováček

LNB přepínač - 8 konvertorů

Příspěvek od PEDRONIK »

Chci si koupit novou anténu toroidal a nevím jaký mám pořídit LNB přepínač pro 8 konvertorů. Našel jsem tenhle

Kód: Vybrat vše

Centauri P.168 V2 je profi satelitní přepínač úrovně DiSEqC 1.2, s osmi satelitními vstupy a jedním výstupem. Vstupy se adresují pouze parametrem "uncommitted switch". Je vhodný pro ty přijímače, které dovolují nastavit parametr "uncommitted switch" na hodnoty 1 až 8. Jednotka umožňuje připojení až osmi satelitních antén k jednomu satelitnímu přijímači a je průchozí pro 22 kHz a DiSEqC signály. Frekvenční rozsah 5-2300 MHz, průchozí útlum 4 dB typ., maximální odběr LNB 400 mA, oddělení mezi vstupy 30 dB typ, proudová spotřeba 40 - 50 mA. Rozměry 13.6 x 10.4 x 3.3 cm.
Jen nevím jestli to bude bez problému fungovat na HD boxu. Nemát někdo nějakou zkušenost.

HD BOX FS-9200 PVR 28,2E 23,5E 19,2E 13,0E
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: LNB přepínač - 8 konvertorů

Příspěvek od dempsey »

Myslím že tu už niekto písal že mu to s týmto prepínačom nešlo dobre

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
petos
Nováček
Nováček

Re: LNB přepínač - 8 konvertorů

Příspěvek od petos »

PEDRONIK píše:Chci si koupit novou anténu toroidal a nevím jaký mám pořídit LNB přepínač pro 8 konvertorů. Našel jsem tenhle

Kód: Vybrat vše

Centauri P.168 V2 je profi satelitní přepínač úrovně DiSEqC 1.2, s osmi satelitními vstupy a jedním výstupem. Vstupy se adresují pouze parametrem "uncommitted switch". Je vhodný pro ty přijímače, které dovolují nastavit parametr "uncommitted switch" na hodnoty 1 až 8. Jednotka umožňuje připojení až osmi satelitních antén k jednomu satelitnímu přijímači a je průchozí pro 22 kHz a DiSEqC signály. Frekvenční rozsah 5-2300 MHz, průchozí útlum 4 dB typ., maximální odběr LNB 400 mA, oddělení mezi vstupy 30 dB typ, proudová spotřeba 40 - 50 mA. Rozměry 13.6 x 10.4 x 3.3 cm.
Jen nevím jestli to bude bez problému fungovat na HD boxu. Nemát někdo nějakou zkušenost.
Mam P.169 a porad s tim laboruju. Ted ho zkousim jako 1.2, kde by mel prepinat mezi 4 vstupama, ale jelikoz nemam zadne zkusenosti s prepinaci, tak jsem z toho zmatenej. Na HDBOXu motam s motorem v 1.2 a nic mi tam neskace. Nekdy se zase prepnu na nastaveni anteny a najaky program tam je (kvalita na 80%). Co me ale nejvic udivuje, ze mam stale signal na nejakych 85% at posouvam motorem (P.169 v modu 1.2) jak chci....

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“