fw 0.9.3877
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
- marek66
- Nováček
Re: 0.9.3877
Mne to vlozi do reserved program hned na prvy krat
Predpokladam ze mas zapnuty disk, alebo vlozeny usb disk lebo inac to asi nejde
Predpokladam ze mas zapnuty disk, alebo vlozeny usb disk lebo inac to asi nejde
2x AZBox HD Elite, NAS 2TB, WD Caviar Green 3,5" HDD 1.0TB 5400RPM 64MB SATA/USB, CCcam 2.3.0 (Skylink-S), 28E-23,5E-13E-5E, RTI 1.7, SAMSUNG PDP 50", PANASONIC PDP 42"
-
- Nováček
Díky za informaci,mám tedy ext3, tzn.,že problém dělení po souborech do 4 GB je jinde.visper píše:to paveljar
Azbox by ti měl napsat jak je disk naformátován v menu paměť. Když píše linux, tak je to ext3. Nebo napíše fat nebo ntfs.
AZB HD Premium,SW 4890, Dual LNB,Skylink, Panasonic DMR- EX81 S(DVB-S) 250GB,Plasma TV LG 42", audio-Onkyo/Canton,MMP Western Digital(WD TV),
- Bárt
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem smazal a znovu naladil programy a už to nahrává vyhledané pořady
.

Azbox Premium , fw 0.9.3877, hdd WD 1TB ,připojeno k síti, ppd Panasonic.
-
- Mírně pokročilý
Ty tu jen buzerujes a nic kloudneho z tebe nevypadne. Toto je oficilani forum a proto si zde stezuji. Problem vznika u neschopneho vyrobce. Navic s tebou se nikdo nebavi tak nevim co tu rejpes do kazdyho kdo si stezuje. Kazdy chce za svoje penize dostat to co je vyrobcem prezentovano. A ne ze si neco koupim a po celou zivotnost vyrobku bude k dispozici jen beta FW. 4 verze fw je tato chyba hlasena a stale neopravena a ignorovana. To svedci jen o neschopnosti vyvojoveho tymu. Navic mi to prijde jako docela podstatna vec ta nefunkcnost DTS a nejsem sam kdo si to mysli. Dale mi neni jasno proc se jich porad tak zastavas. Tvoje prace je udrzovat na foru poradek a ne napadat kazdeho za nazory, ktere se neshoduji s tvymi. Nedavno bylo 20. vyroci doby do kdy se musela drzet huba a krok. Asi ses zasekl nekde v te dobe ... tim koncim jakymkoli reagovanim na tvoje trapne poznaky citove vylevy a podobne bludy co z tebe padaji .....dempsey píše:Problém ale je, že tieto emócie neadresuješ predajcovi s ktorým by si sa mohol prípadného trápenia zbaviť, ale na fórum kde Tu úplne iní ľudia radia a pomáhajú - ak to potrebuješ.uz se to tu resilo nekolikrat ze nahravat s pustenymi zapisy u mgcamd nejde apreci nemuzes po opensatu chtit opravit neco so lidi potrebujou a co se pouziva. Oni zas opravi nejakou kravinu k nicemu, rozmrdaji deset jinejch veci ktery pak zas s velkou slavou v dalsim FW opravi. viz ty preklady, diakritika a podobne ....
Toto je značne neseriózne voči nám a neschopnosť riešiť problém tam kde vznikol.
Po neviem koľký krát píšem to isté:
Ak máte pocit že prijímač nemá to čo deklaruje predajca riešte to s ním - nie s nami.
Benny - ak budeš v tomto pokračovať a nechápeš že tu plačeš na zlom hrobe - bude lepšie keď prispievať nebudeš. Vyjadrenie k stavu stačí vecné - ide - nejde - žiadne pripomienky k tomu čo si niekde kúpil
Edit: Jinak muj prodejce je i oficialnim dovozcem a beta fw bez zjevnych kroku kupredu mi prijde po pul roce docela malo...
AZbox HD Premium-HDD WD GP 1TB, SATA2 IntelliPower, 32MB (WD10EADS); ABIpbox 200s (Enigma); Maximum E-85 multifocus; 3x Diavolo Twin 0,1dB (19,2E-23,5E-1W);LCD SONY-KDL 32W4000; Reciever - SONY STR-DE497;PCH A-100, HTPC
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
No - myslím že sa oficiálne rozlúčime

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
Mate
- Nováček
Musim se zastat Bennyho. Dempsey kdyz jsi tu psal, ze bude prehodnocena pozice testeru apod veci, nedelalo mi to prave dobre. Vazne nevim proc se to tu resi tak strasne autoritarsky. Vic by se mi libil postup jsme na jedne lodi, pojdme si pomahat. Kazdej kdo si stezuje, dostane od Tebe pohlavek. Nevim co tim sledujes.. myslim, ze poradek na foru se da drzet i jinym zpusobem nez vyhruzkama (testeri) nebo nadrazovanim (neco vime, ale nepodelime se). Je mi celkem jedno co si o me budes myslet. Pokud dostaneme s Bennym ban, naucim se s tim docela v pohode zit. Tohle jsem mel na jazyku a protoze nejsem srac, musi to ze me ven.
19.2 E | 23.5 E | 28.2 E | 1.0 W | AZ Elite (vzdy posledni FW) + Xtreamer eTRAYz 1TB (Samsung F1) | LCD Philips 47PFL7642D/12 | LCD Funai LT7-M32BB
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Z Bennyho nič kludného už dávno nevyšlo a kto sa nechce prispôsobiť - musí rátať s dôsledkami.
Neviem odkiaľ zobral to že toto je oficiálne fórum. Ak by bolo oficiálne tak by ste sa tu nedozvedeli nič o neoficiálnej podpore čo je dúfam každému jasné.
Ja nemám radosť z toho že niekomu odpriem prístup, ale keď niekto napíše že tu len každého buzerujem je jasné že sa mi to asi nebude páčiť a rozmyslím si či sa nechám buzerovať ja, alebo sa zbavím otravy ktorá sa do mňa naváža ako keby som ja zodpovedal za stav fw a jeho dobré alebo zlé stránky.
Toto nieje oficiálne fórum dovozcu - toto fórum patrí jednému nadšencovi a my všetci sme tu na návšteve s tým že niektorí sa starajú o jeho chod.
Neviem odkiaľ zobral to že toto je oficiálne fórum. Ak by bolo oficiálne tak by ste sa tu nedozvedeli nič o neoficiálnej podpore čo je dúfam každému jasné.
Ja nemám radosť z toho že niekomu odpriem prístup, ale keď niekto napíše že tu len každého buzerujem je jasné že sa mi to asi nebude páčiť a rozmyslím si či sa nechám buzerovať ja, alebo sa zbavím otravy ktorá sa do mňa naváža ako keby som ja zodpovedal za stav fw a jeho dobré alebo zlé stránky.
Toto nieje oficiálne fórum dovozcu - toto fórum patrí jednému nadšencovi a my všetci sme tu na návšteve s tým že niektorí sa starajú o jeho chod.

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Mírně pokročilý
2 Mate a Benny : Myslím, že jste nepochopili, co tu Dempsey psal. Zjednodušeně řečeno, pláčete pěkně, ale na špatném hrobě. AZ Boxy HD mohly být vždy prodávány ne jako hotové přístroje, ale jako mašiny s potenciálem, který může být časem dořešený. Poslední FW, který se tu teď řeší, AZ nastavuje na cca 85procent jeho možností, pro někoho, jako jsem já, tak už na 95 procent - nemám DTS ani TV s HDMI. S Mgcamd tuším z března nahrává stabilně, zamrzání taky vyřešeno, kdyby se ještě dořešily drobnosti jako rychlost LAN a high bitrate videa, tak jsem osobně s přístrojem spokojený.
Pokud Vám prodejce prodal přístroj jako hotový, tak mu ho vraťte, to je na reklamaci. Na Az se pořád viditelně pracuje, tuším, že Opensat udělal brutální čistku v týmu vývoje a je to vidět, ten posun je obrovský. Oproti ipbox, kde vývoj dost ustrnul, nedotažené SD s 2 tunery, to samé s HD a jeho nedodělky, tak je az zlatý.
Pokud Vám prodejce prodal přístroj jako hotový, tak mu ho vraťte, to je na reklamaci. Na Az se pořád viditelně pracuje, tuším, že Opensat udělal brutální čistku v týmu vývoje a je to vidět, ten posun je obrovský. Oproti ipbox, kde vývoj dost ustrnul, nedotažené SD s 2 tunery, to samé s HD a jeho nedodělky, tak je az zlatý.
- Bárt
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jj od toho jsou admini, je to i na jiných forech , aby se zde řešily pouze konstruktivní příspěvky. 

Azbox Premium , fw 0.9.3877, hdd WD 1TB ,připojeno k síti, ppd Panasonic.
-
- Nováček
Sem tu sice celkem kratce, ale dovolil bych si take jeden OT,
Jsem velice rad, za toto 4um, jedine co mi vadi je ze se skoro kazdy thread postupne naklani do velkeho OT, a v hodne threadech
to nema hlavu ani patu. Byt ja moderatorem, osobne bych vsechen tento bordel po jednom varovani bez debaty mazal.
Nicmene moderator nejsem, vim ze to obnasi hodne usili a hlavne casu, ktery pri dvou zamestnanich a malem prckovi nemam.
Jak jiz sem psal, budme radi, ze si tu muzeme vzajemne pomoci a nezahlcujme 4um balastem. Ja se ani Dempseymu nedivim, ze obcas reaguje trochu razantneji, kdo na to ma mit nervy :) Kazdopadne bych to resil malicko jinak. Ale sem rad, ze tu s vami mohu byt proto drzim .... a krok
Tesme se spolecne na dalsi vydareny fw. myslim, ze tento je zatim nejlepsi. 4u zdar!
Jsem velice rad, za toto 4um, jedine co mi vadi je ze se skoro kazdy thread postupne naklani do velkeho OT, a v hodne threadech
to nema hlavu ani patu. Byt ja moderatorem, osobne bych vsechen tento bordel po jednom varovani bez debaty mazal.
Nicmene moderator nejsem, vim ze to obnasi hodne usili a hlavne casu, ktery pri dvou zamestnanich a malem prckovi nemam.
Jak jiz sem psal, budme radi, ze si tu muzeme vzajemne pomoci a nezahlcujme 4um balastem. Ja se ani Dempseymu nedivim, ze obcas reaguje trochu razantneji, kdo na to ma mit nervy :) Kazdopadne bych to resil malicko jinak. Ale sem rad, ze tu s vami mohu byt proto drzim .... a krok

AZBox HD Premium|RTi Core v1.5.3 Enigma 2
-
marsim21
- Administrátor
- Dal poděkování: 178 poděkování
- Dostal poděkování: 265 poděkování
Nevím o tom,že by toto fórum bylo oficiální podporou dovozce.Benny píše:Ty tu jen buzerujes a nic kloudneho z tebe nevypadne. Toto je oficilani forum a proto si zde stezuji. Problem vznika u neschopneho vyrobce. Navic s tebou se nikdo nebavi tak nevim co tu rejpes do kazdyho kdo si stezuje. Kazdy chce za svoje penize dostat to co je vyrobcem prezentovano. A ne ze si neco koupim a po celou zivotnost vyrobku bude k dispozici jen beta FW. 4 verze fw je tato chyba hlasena a stale neopravena a ignorovana. To svedci jen o neschopnosti vyvojoveho tymu. Navic mi to prijde jako docela podstatna vec ta nefunkcnost DTS a nejsem sam kdo si to mysli. Dale mi neni jasno proc se jich porad tak zastavas. Tvoje prace je udrzovat na foru poradek a ne napadat kazdeho za nazory, ktere se neshoduji s tvymi. Nedavno bylo 20. vyroci doby do kdy se musela drzet huba a krok. Asi ses zasekl nekde v te dobe ... tim koncim jakymkoli reagovanim na tvoje trapne poznaky citove vylevy a podobne bludy co z tebe padaji .....dempsey píše:Problém ale je, že tieto emócie neadresuješ predajcovi s ktorým by si sa mohol prípadného trápenia zbaviť, ale na fórum kde Tu úplne iní ľudia radia a pomáhajú - ak to potrebuješ.uz se to tu resilo nekolikrat ze nahravat s pustenymi zapisy u mgcamd nejde apreci nemuzes po opensatu chtit opravit neco so lidi potrebujou a co se pouziva. Oni zas opravi nejakou kravinu k nicemu, rozmrdaji deset jinejch veci ktery pak zas s velkou slavou v dalsim FW opravi. viz ty preklady, diakritika a podobne ....
Toto je značne neseriózne voči nám a neschopnosť riešiť problém tam kde vznikol.
Po neviem koľký krát píšem to isté:
Ak máte pocit že prijímač nemá to čo deklaruje predajca riešte to s ním - nie s nami.
Benny - ak budeš v tomto pokračovať a nechápeš že tu plačeš na zlom hrobe - bude lepšie keď prispievať nebudeš. Vyjadrenie k stavu stačí vecné - ide - nejde - žiadne pripomienky k tomu čo si niekde kúpil
Edit: Jinak muj prodejce je i oficialnim dovozcem a beta fw bez zjevnych kroku kupredu mi prijde po pul roce docela malo...
Snad, bych to měl vědět.Nebo snad né?

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.

Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
-
- Mírně pokročilý
Tak abycom trosku pokrocili, zajímavost s mgcamd. Na verzi 3686 jela v naprosté pohodě verze 1.34C verze fix, bez sekání. Po upgrade na nynější se začaly objevovat náhodné zátuhy, resp. po přepnutí programu se objeví zakódováno. Po různách testech mi vyšla nejlepší verze 1.32 tuším z března. Přepíná rychle, nahrávání ok
-
vikino
- V.I.P.
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Nechcem tu nikomu podliezat (ved dostal som po nose aj ja), ale myslim ze dempsey ma pravdu. Je to sukromne forum a majitel ma pravo prostrednictvom adminov a moderatorov riadit si to tu podla svojho. Ked sem idem, beriem to ako navstevu a som vdacny za kazdu radu. Reci o demokracii tu nie su na mieste.
edit: pls o vymazanie tohoto prispevku, kedze s fw 3877 nema nic spolocne...
edit: pls o vymazanie tohoto prispevku, kedze s fw 3877 nema nic spolocne...
Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
-
- Nováček
1.33 taky OK, pouzivam s 1.34C mi nesly nektere programy. Ale uz tu o tom take nekde bylo psano.
AZBox HD Premium|RTi Core v1.5.3 Enigma 2
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ale najspolahlivejsie ide ozaj z marca 2009 . Vlastne tie upgrade verzie sa tykaju len providerov, ktorich karty asi nepouzivame . Nieje dovod menit. Problem je obcas aj to, ze na downlaod serveroch najst staru verziu je umenim.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00