Tak jsem to ted zkousel. Na filmu to ani nepostrehnu, na hudebnich programech to zacne po chvili blbnout.Mate píše:Tak po format app area to dela stejne ty vypadky zvuku.. muzete nekdo jeste overit? Nechte si ale aspon jednu celou pisnicku..zacne to delat az po case..diky
fw 0.9.3725
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
- Mírně pokročilý
Re: 0.9.3725
AZbox HD Premium-HDD WD GP 1TB, SATA2 IntelliPower, 32MB (WD10EADS); ABIpbox 200s (Enigma); Maximum E-85 multifocus; 3x Diavolo Twin 0,1dB (19,2E-23,5E-1W);LCD SONY-KDL 32W4000; Reciever - SONY STR-DE497;PCH A-100, HTPC
-
- Nováček
Pri pokuse o nahrávanie z EPG prijímač nezačne nahrávať, ale stuhne na EPG a nepomôže ani vypnutie a opätovné zapnutie AZBOXU. Pomôže len reštart.
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Píšte o tom čo funguje a čo nefunguje. Inak budem príspevky mazať

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
vikino
- V.I.P.
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
ja mam asi iny azbox, timeshift OK, aj posuv tam a spat ok, nahravanie z EPG OK.
Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
-
- Nováček
Skús posúvať Timeshift keď nahrávaš. Nahrávanie z EPG je OK. Ale čo keď je zmena programu a EPG je neaktuálne ? Ako je možné jednoducho spustiť nahrávanie pri začiatku filmu a jednoducho ho vypnúť pri konci ?vikino píše:ja mam asi iny azbox, timeshift OK, aj posuv tam a spat ok, nahravanie z EPG OK.
-
vikino
- V.I.P.
teraz som skusil timeshift a posuva normalne. Timeshift sa zapina v malom menu prepnes casovac na HDD. potom staci stlacit pause a obraz zastane, nechas chvilku nech nahra dalej a posuvom sa mozes posuvat tam a spat. Cize nie je mozne zapinat cervenym nahravanie! Vtedy sa ta opyta ci ma vypnut timeshift.kaporxy píše:Skús posúvať Timeshift keď nahrávaš. Nahrávanie z EPG je OK. Ale čo keď je zmena programu a EPG je neaktuálne ? Ako je možné jednoducho spustiť nahrávanie pri začiatku filmu a jednoducho ho vypnúť pri konci ?vikino píše:ja mam asi iny azbox, timeshift OK, aj posuv tam a spat ok, nahravanie z EPG OK.
Timeshift pouzivam skoro denne, tie reklamy mi uz lezu na nervy...
A normal nahravanie zapnes predsa cervenym a vypnes cervenym.
-
- Nováček
jj prave testnute na melody zen. Nic, vraciam sa spat k 2371.oski1 píše:Nerad, ale musím ti dát za pravdu. Opravdu se tam ty výpadky zvuku vyskytují. Dobře je to slyšet u těch hudebních stanic.Benny píše:Prijde mi ze je to uplne k nicemu a zadna z hlasenych chyb neni opraveny .... Jen se staci podivat na datum co je u patch.bin v tom RARu .... 7.11. 2009
Navic DTS stale nefunguje a dal se snad ani nebudu vyjadrovat, protoze uz by asi nepadlo ani jedno slusne slovo .....
Kym to v niektorom z buducich softov nebude ok, ani nebudem zbytocne stracat cas prehravanim softov tam a spat
-
- Nováček
-
- Nováček
Neviem ako Ti to mám už napísať. Keď nahrávaš, tak Timeshift nejde. Nie je možné sa vrátiť späť. Chápeš ? Keď stlačíš nahrávanie, tak to zákonite berie čas začiatku a konca podľa EPG. Ale čo keď to EPG nie je presné ? Skúsim napísať príklad:vikino píše:teraz som skusil timeshift a posuva normalne. Timeshift sa zapina v malom menu prepnes casovac na HDD. potom staci stlacit pause a obraz zastane, nechas chvilku nech nahra dalej a posuvom sa mozes posuvat tam a spat. Cize nie je mozne zapinat cervenym nahravanie! Vtedy sa ta opyta ci ma vypnut timeshift.kaporxy píše:Skús posúvať Timeshift keď nahrávaš. Nahrávanie z EPG je OK. Ale čo keď je zmena programu a EPG je neaktuálne ? Ako je možné jednoducho spustiť nahrávanie pri začiatku filmu a jednoducho ho vypnúť pri konci ?vikino píše:ja mam asi iny azbox, timeshift OK, aj posuv tam a spat ok, nahravanie z EPG OK.
Timeshift pouzivam skoro denne, tie reklamy mi uz lezu na nervy...![]()
1. 20:00 - 21:00 FilmX (EPG)
2. Zmena programu, vysielajú 20:00 - 21:20 Dokument
3. Pri začiatku Dokumentu zatlačím nahrávanie
4. Nahrávanie sa mi spustí, ale podľa parametrov EPG - bod 1.
5. O 21:00 sa mi vypne nahrávanie a som v prdeli.
- paleaaro
- Mírně pokročilý
Da sa dodatocne predlzit cas nahravania.kaporxy píše:Neviem ako Ti to mám už napísať. Keď nahrávaš, tak Timeshift nejde. Nie je možné sa vrátiť späť. Chápeš ? Keď stlačíš nahrávanie, tak to zákonite berie čas začiatku a konca podľa EPG. Ale čo keď to EPG nie je presné ? Skúsim napísať príklad:vikino píše:teraz som skusil timeshift a posuva normalne. Timeshift sa zapina v malom menu prepnes casovac na HDD. potom staci stlacit pause a obraz zastane, nechas chvilku nech nahra dalej a posuvom sa mozes posuvat tam a spat. Cize nie je mozne zapinat cervenym nahravanie! Vtedy sa ta opyta ci ma vypnut timeshift.kaporxy píše: Skús posúvať Timeshift keď nahrávaš. Nahrávanie z EPG je OK. Ale čo keď je zmena programu a EPG je neaktuálne ? Ako je možné jednoducho spustiť nahrávanie pri začiatku filmu a jednoducho ho vypnúť pri konci ?
Timeshift pouzivam skoro denne, tie reklamy mi uz lezu na nervy...![]()
1. 20:00 - 21:00 FilmX (EPG)
2. Zmena programu, vysielajú 20:00 - 21:20 Dokument
3. Pri začiatku Dokumentu zatlačím nahrávanie
4. Nahrávanie sa mi spustí, ale podľa parametrov EPG - bod 1.
5. O 21:00 sa mi vypne nahrávanie a som v prdeli.
Ked nahrava tak znova stlac REC a tam to je.
AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
-
vikino
- V.I.P.
no, kde si, vies samozrejme najlepsie ty sam.
timeshift pri nahravani nefunguje. to je tiez jasne. timeshift je ina funkcia a sluzi na nieco ine ako nahravanie za ucelom archivovania...
K tomu nahravaniu a zmene casu. Da sa zmenit koniec nahravania smerom dopredu. Napr.: stlacis nahravanie o 20.00 a ukaze ti ze bude nahravat do 21.30. (podla epg). Vies ale ze program co nahravas bude az do 22.00, tak to sa zmenit da - stlacis znova cervene a zmenis cas konca nahravania na neskor. Opacne (na skor) to nejde.
timeshift pri nahravani nefunguje. to je tiez jasne. timeshift je ina funkcia a sluzi na nieco ine ako nahravanie za ucelom archivovania...
K tomu nahravaniu a zmene casu. Da sa zmenit koniec nahravania smerom dopredu. Napr.: stlacis nahravanie o 20.00 a ukaze ti ze bude nahravat do 21.30. (podla epg). Vies ale ze program co nahravas bude az do 22.00, tak to sa zmenit da - stlacis znova cervene a zmenis cas konca nahravania na neskor. Opacne (na skor) to nejde.
-
- Mírně pokročilý
ten zvuk aj obraz sa chova bohuzial rovnako,seka...
AZ HD Elite+DM500,skylink,SG 2100,Gibertini 85 AL,Invacom twin,Satfinder SF-30
-
- Nováček
No nejako mi to nejde. Ako zmením koniec nahrávania už keď nahrávam ? Nedarí sa mi.vikino píše:no, kde si, vies samozrejme najlepsie ty sam.![]()
-
vikino
- V.I.P.
uz som to tu pisal, mne sekanie prestalo uplne. Mal som 3686 a netrpezlivo cakal na novy fw. V 3725 NESEKA! ...aspon u mna. Preco je to tak, ze u niekoho to neprestalo, neviem.
-
vikino
- V.I.P.
stlac znova cervene a kurzorom chod na Nastavenie casu nahravania, kurzorom chod doprava a zacne to predlzovat cas konca nahravania, Potom stlac v strede dole rozsirene.kaporxy píše:No nejako mi to nejde. Ako zmením koniec nahrávania už keď nahrávam ? Nedarí sa mi.vikino píše:no, kde si, vies samozrejme najlepsie ty sam.![]()
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.