fw 0.9.3725

Odkaz na stažení Firmware a Diskuze k firmware.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Benny
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: 0.9.3725

Příspěvek od Benny »

Mate píše:Tak po format app area to dela stejne ty vypadky zvuku.. muzete nekdo jeste overit? Nechte si ale aspon jednu celou pisnicku..zacne to delat az po case..diky
Tak jsem to ted zkousel. Na filmu to ani nepostrehnu, na hudebnich programech to zacne po chvili blbnout.

AZbox HD Premium-HDD WD GP 1TB, SATA2 IntelliPower, 32MB (WD10EADS); ABIpbox 200s (Enigma); Maximum E-85 multifocus; 3x Diavolo Twin 0,1dB (19,2E-23,5E-1W);LCD SONY-KDL 32W4000; Reciever - SONY STR-DE497;PCH A-100, HTPC
tato
Nováček
Nováček

Příspěvek od tato »

Pri pokuse o nahrávanie z EPG prijímač nezačne nahrávať, ale stuhne na EPG a nepomôže ani vypnutie a opätovné zapnutie AZBOXU. Pomôže len reštart.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Píšte o tom čo funguje a čo nefunguje. Inak budem príspevky mazať

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od vikino »

ja mam asi iny azbox, timeshift OK, aj posuv tam a spat ok, nahravanie z EPG OK.

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
kaporxy
Nováček
Nováček

Příspěvek od kaporxy »

vikino píše:ja mam asi iny azbox, timeshift OK, aj posuv tam a spat ok, nahravanie z EPG OK.
Skús posúvať Timeshift keď nahrávaš. Nahrávanie z EPG je OK. Ale čo keď je zmena programu a EPG je neaktuálne ? Ako je možné jednoducho spustiť nahrávanie pri začiatku filmu a jednoducho ho vypnúť pri konci ?

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od vikino »

kaporxy píše:
vikino píše:ja mam asi iny azbox, timeshift OK, aj posuv tam a spat ok, nahravanie z EPG OK.
Skús posúvať Timeshift keď nahrávaš. Nahrávanie z EPG je OK. Ale čo keď je zmena programu a EPG je neaktuálne ? Ako je možné jednoducho spustiť nahrávanie pri začiatku filmu a jednoducho ho vypnúť pri konci ?
teraz som skusil timeshift a posuva normalne. Timeshift sa zapina v malom menu prepnes casovac na HDD. potom staci stlacit pause a obraz zastane, nechas chvilku nech nahra dalej a posuvom sa mozes posuvat tam a spat. Cize nie je mozne zapinat cervenym nahravanie! Vtedy sa ta opyta ci ma vypnut timeshift.
Timeshift pouzivam skoro denne, tie reklamy mi uz lezu na nervy... :wink:
A normal nahravanie zapnes predsa cervenym a vypnes cervenym.

feri33
Nováček
Nováček

Příspěvek od feri33 »

oski1 píše:
Benny píše:Prijde mi ze je to uplne k nicemu a zadna z hlasenych chyb neni opraveny .... Jen se staci podivat na datum co je u patch.bin v tom RARu .... 7.11. 2009

Navic DTS stale nefunguje a dal se snad ani nebudu vyjadrovat, protoze uz by asi nepadlo ani jedno slusne slovo .....
Nerad, ale musím ti dát za pravdu. Opravdu se tam ty výpadky zvuku vyskytují. Dobře je to slyšet u těch hudebních stanic.
jj prave testnute na melody zen. Nic, vraciam sa spat k 2371.
Kym to v niektorom z buducich softov nebude ok, ani nebudem zbytocne stracat cas prehravanim softov tam a spat

Hdtv09
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hdtv09 »

Jak je to s nahráváním? Nahrávky jsou vcelku nebo rozdělené?

kaporxy
Nováček
Nováček

Příspěvek od kaporxy »

vikino píše:
kaporxy píše:
teraz som skusil timeshift a posuva normalne. Timeshift sa zapina v malom menu prepnes casovac na HDD. potom staci stlacit pause a obraz zastane, nechas chvilku nech nahra dalej a posuvom sa mozes posuvat tam a spat. Cize nie je mozne zapinat cervenym nahravanie! Vtedy sa ta opyta ci ma vypnut timeshift.
Neviem ako Ti to mám už napísať. Keď nahrávaš, tak Timeshift nejde. Nie je možné sa vrátiť späť. Chápeš ? Keď stlačíš nahrávanie, tak to zákonite berie čas začiatku a konca podľa EPG. Ale čo keď to EPG nie je presné ? Skúsim napísať príklad:
1. 20:00 - 21:00 FilmX (EPG)
2. Zmena programu, vysielajú 20:00 - 21:20 Dokument
3. Pri začiatku Dokumentu zatlačím nahrávanie
4. Nahrávanie sa mi spustí, ale podľa parametrov EPG - bod 1.
5. O 21:00 sa mi vypne nahrávanie a som v prdeli.

paleaaro
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od paleaaro »

kaporxy píše:
vikino píše:
kaporxy píše: Skús posúvať Timeshift keď nahrávaš. Nahrávanie z EPG je OK. Ale čo keď je zmena programu a EPG je neaktuálne ? Ako je možné jednoducho spustiť nahrávanie pri začiatku filmu a jednoducho ho vypnúť pri konci ?
Neviem ako Ti to mám už napísať. Keď nahrávaš, tak Timeshift nejde. Nie je možné sa vrátiť späť. Chápeš ? Keď stlačíš nahrávanie, tak to zákonite berie čas začiatku a konca podľa EPG. Ale čo keď to EPG nie je presné ? Skúsim napísať príklad:
1. 20:00 - 21:00 FilmX (EPG)
2. Zmena programu, vysielajú 20:00 - 21:20 Dokument
3. Pri začiatku Dokumentu zatlačím nahrávanie
4. Nahrávanie sa mi spustí, ale podľa parametrov EPG - bod 1.
5. O 21:00 sa mi vypne nahrávanie a som v prdeli.
Da sa dodatocne predlzit cas nahravania.
Ked nahrava tak znova stlac REC a tam to je.

AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od vikino »

no, kde si, vies samozrejme najlepsie ty sam. :wink:
timeshift pri nahravani nefunguje. to je tiez jasne. timeshift je ina funkcia a sluzi na nieco ine ako nahravanie za ucelom archivovania...
K tomu nahravaniu a zmene casu. Da sa zmenit koniec nahravania smerom dopredu. Napr.: stlacis nahravanie o 20.00 a ukaze ti ze bude nahravat do 21.30. (podla epg). Vies ale ze program co nahravas bude az do 22.00, tak to sa zmenit da - stlacis znova cervene a zmenis cas konca nahravania na neskor. Opacne (na skor) to nejde.

bene1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od bene1 »

ten zvuk aj obraz sa chova bohuzial rovnako,seka...

AZ HD Elite+DM500,skylink,SG 2100,Gibertini 85 AL,Invacom twin,Satfinder SF-30
kaporxy
Nováček
Nováček

Příspěvek od kaporxy »

vikino píše:no, kde si, vies samozrejme najlepsie ty sam. :wink:
timeshift pri nahravani nefunguje. to je tiez jasne. timeshift je ina funkcia a sluzi na nieco ine ako nahravanie za ucelom archivovania...
K tomu nahravaniu a zmene casu. Da sa zmenit koniec nahravania smerom dopredu. Napr.: stlacis nahravanie o 20.00 a ukaze ti ze bude nahravat do 21.30. (podla epg). Vies ale ze program co nahravas bude az do 22.00, tak to sa zmenit da - stlacis znova cervene a zmenis cas konca nahravania na neskor. Opacne (na skor) to nejde.
No nejako mi to nejde. Ako zmením koniec nahrávania už keď nahrávam ? Nedarí sa mi.

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od vikino »

uz som to tu pisal, mne sekanie prestalo uplne. Mal som 3686 a netrpezlivo cakal na novy fw. V 3725 NESEKA! ...aspon u mna. Preco je to tak, ze u niekoho to neprestalo, neviem.

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od vikino »

kaporxy píše:
vikino píše:no, kde si, vies samozrejme najlepsie ty sam. :wink:
No nejako mi to nejde. Ako zmením koniec nahrávania už keď nahrávam ? Nedarí sa mi.
stlac znova cervene a kurzorom chod na Nastavenie casu nahravania, kurzorom chod doprava a zacne to predlzovat cas konca nahravania, Potom stlac v strede dole rozsirene.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Odpovědět

Zpět na „Odkaz na stažení Firmware - AzBox HD“