Dream=shit?
-
- Nováček
Re: Dream=shit?
Taky o něm uvažuji, nebo ještě podobný přístroj Octagon 908, ale není zrovna moc rozšířen a i podpora bude asi slabší. Našel jsem ho jen tady: http://www.google.cz
No a z linuxu jsem objevil na ofic. stránkách Dream-Multimedia Dreambox DM 100, má i USB-B, to by mě zajímalo jestli funguje i k PVR. Ale taky u nás není zrovna rozšířen, objevil sem ho jen tady: http://www.google.cz. Má ho někdo? Zatím jen čtu a čtu a čtu...
No a z linuxu jsem objevil na ofic. stránkách Dream-Multimedia Dreambox DM 100, má i USB-B, to by mě zajímalo jestli funguje i k PVR. Ale taky u nás není zrovna rozšířen, objevil sem ho jen tady: http://www.google.cz. Má ho někdo? Zatím jen čtu a čtu a čtu...
-
marsim21
- Administrátor
- Dal poděkování: 178 poděkování
- Dostal poděkování: 265 poděkování
markvar píše:Taky o něm uvažuji, nebo ještě podobný přístroj Octagon 908, ale není zrovna moc rozšířen a i podpora bude asi slabší. Našel jsem ho jen tady: http://www.google.cz

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.

Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
-
- Nováček
Omlouvám se a doplňuji že ten DM 100 zřejmě není linux. Doufám že ten nový fw do DSR 7500 bude co nejdříve, nejlépe do doby kdy se už budu muset rozhodnout po přestěhování. Pak bych u SD neměl co řešit. A s tím 2.23 funguje stabilně sdílení jak domácí tak přes net? No zřejmě asi ne, ale zase na 100% jede PVR. Ach jo 

-
- Nováček
dempsey vim, ze se nerad poustis do debaty ale muzes prosim te aspon naznacit jak se ten firmware Dreamsky patched to TigerT6 nahrava?dempsey píše:Myslím že fw Dreamsky by mal teraz prechádzať nejakými úpravami a tak uvidíme ako to s zdieľaním dopadne. Úplne spoľahlivo chodí zdieľanie v newcamd protokole ak sa patchne na Tiger T6 tento fw však nepozná češtinu a ani slovenčinu - EPG tiež s rôznymi klikami hákmi a nakoniec tento patch nie je bežne rozširovaný.
Treba čakať akým spôsobom upravia fw pre Dreamsky
Azbox elite Enigma2 Openrsi 3.0 v.21.7.2013. Oscam.
- MirZM
- Nováček
Dempsey, veru tym by si aj mna potesil, lebo uz zacinam byt dost nervozny z toho, ze ziadne nove firmsi tak dlho nevychadzaju :sad: Keby si nieco poodhalil, bolo by aspon nejake zruso, kym sa konecne dockame
Dufam len, ze ked uz konecne vyjde ten dlhoocakavny novy firmware, ze to nebude zase rovnaky pruser, ako zopar poslednych testovacich kuskov.
Dufam len, ze ked uz konecne vyjde ten dlhoocakavny novy firmware, ze to nebude zase rovnaky pruser, ako zopar poslednych testovacich kuskov.

- ShaMan
- V.I.P.
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Tiger a Dreamsky je od jednoho výrobce , softy se liší dle lokalizace a požadavků, neházej flintu do žita , co jsem četl (ale nezkoušel) tak soft od Tygrů je pro naše podmínky stabilnější , tak vyzkoušej a můžeme zkusit připomínkovat na patřičných fórech ....MirZM píše:Dempsey, veru tym by si aj mna potesil, lebo uz zacinam byt dost nervozny z toho, ze ziadne nove firmsi tak dlho nevychadzaju :sad: Keby si nieco poodhalil, bolo by aspon nejake zruso, kym sa konecne dockame![]()
Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
- MirZM
- Nováček
Ved ja by som ho aj vyskusal, len nechcem znicit box, tak preto prosim najprv o blizsie info, ako tam toho tigra dostat.
-
- Nováček
Tak panove uprime receno pokud tomu nekdo opravdu nerozumi tak se do toho nepoustejte jinak postup nahrati se musi dodrzet. Zatim s dileni ok, emu digi AU ok.
- MirZM
- Nováček
Chlapy, to je fakt taky problem, hodit sem nejake info o tom, ako to tam dostat, alebo to tu niekde je a ja som slepy? Stacil by aj link, len prosim nie v azbuke, alebo v arabcine
Skus prerobit d-box2 s loaderom 1.0 na linux a az potom zistis, co slovo "postup" znamena

Skus prerobit d-box2 s loaderom 1.0 na linux a az potom zistis, co slovo "postup" znamena

-
- Nováček
tak to je problem ono to prave je v arabstine
koukni na zpravy mas tam ode me vzkaz.

- MirZM
- Nováček
Dakujem, uz som to tam aj supol, prvou metodou, a ani to nebolelo
Prave taham z netu cez menu najnovsi firmware (tu to funguje, nie ako v nasom
), tak som zvedavy, co vsetko to dokaze...
Prave taham z netu cez menu najnovsi firmware (tu to funguje, nie ako v nasom

-
- Nováček
nechci bejt rejpal ale neslo by udelat nove tema rekl bych, ze jsme trochu od skocili od tematu
- MirZM
- Nováček
ups, mas pravdu, odskocili sme
uz sa mi tam podarilo dostat aj najnovsie titanium3.31, tak mam o zabavu postarane, mozem testovat
uz sa mi tam podarilo dostat aj najnovsie titanium3.31, tak mam o zabavu postarane, mozem testovat

-
- Nováček
mirzm-zdravim, toto prerobenie na tigra by zaujimalo aj mna, hlavne co sa tyka zdielania karty skylink...bodol by nejaky navod po otestovani. A este taka otazka ci sa to bude dat prerobi s5 na dreama?
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
malá zkušenost. jedu jen na astre 23.5 nic jinyho me moc nezajima. prepinani je rychly, obraz, zvuk v poho. Nacitani velkejch obrazkju cca 5mega dost pomaly, malinky obrazky se zas roztahnou na stranku a vypadaj blbe. mp3 nejede zvuk!!!! to nevim co s tim, nahravani se sekalo, ale mam jen jednu flesku. prehravani *ts soboru nahratych z azboxu prehral krasne. update firmware pres usb v pohode. zkousel jsem se ale i pripojit na server failed. pripojeni auto dhcp nastavil pristroj v pohode.
Ferguson Ariva 200 HD (Skylink)
ext 1TB HDD + Finlux 82cm 16:9 + Yamaha reciever + repro 5.1
ext 1TB HDD + Finlux 82cm 16:9 + Yamaha reciever + repro 5.1