Podnety a pripomienky
Moderátor: By.Bob
-
MartinK.
- V.I.P.
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Re: Podnety a pripomienky
Taky by si mohl pamatovat, že když už jednou zapnu emulaci tak ať je zapnutá tak dlouho než si já sám vypnu a ne ať při výpadku proudu nebo jiné maličkosti musím zas zapínat MENU+červené talčítko
Všechny staré boxy jsem vyměnil za:
OCTAGON SF8008 4K -> openATV 7.4-devel.20231227 (2023-12-27)
maximální spokojenost
maximální spokojenost
-
- Mírně pokročilý
hmm, toto je zajimave, ja kdyz vypnu pres dalkac do Standby - bez zapnute
volby StandBy Power, tak po nastartovani se EMU spusti, nemas neco spatne
ve start.sh ?
volby StandBy Power, tak po nastartovani se EMU spusti, nemas neco spatne
ve start.sh ?
HDBOX FS-9200, InetBox 300, motor SG2100,LNB Quad, Panasonic P42X10Y, SAMSUNG T220HD LCD 22"
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
zapina sa automaticky- podmienka povolene DHCP. Bez start.sh nenastartuju ani dalsie sluzby.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
MartinK.
- V.I.P.
- Dal poděkování: 2 poděkování
Ano máte pravdu akorát si zkuste vypnout HDBOX na ovladači (v nastavení stanby power - vyp) potom vytáhněte ze sítě na 5 minut a zapněte do sítě HDBOX se sám zapne i když byl před tím vypnutý. S tou emulací máte pravdu akorát HD box je rychlejší než můj router takže se nemohl připojit k sití proto to nenajelo. Můžete vyzkoušet vypněte na ovladači odpojte síťový kabel (internet) a po 5 minutách zapněte do sítě(240V), HDBOX se sám zapne (byl vypnutý) EMU se nerozjede a nepomůže ani zapnuti menu+červené tlačítko, to platí při DHCP. U staticke IP se to rozjede ale trvá to dost dlouho (1:30)a je třeba zapínat menu+červené tlačítko.
Z toho vyplýva
1. Zmenšit závislost na internetu, nejlepší by bylo aby se to rozjelo i bez internetu.
2. Když je to vypnute a dojde k výpadku proudu ať to zůstane vypnuté.
3. Zrychlení načtení karty.
Z toho vyplýva
1. Zmenšit závislost na internetu, nejlepší by bylo aby se to rozjelo i bez internetu.
Všechny staré boxy jsem vyměnil za:
maximální spokojenost
maximální spokojenost
-
- Nováček
1) Funguje be problemu. Mas nejakej problem se siti, nebo routerem.
2) Neznam linuxovej box, kterej by po vypadku napajeni zustal vypnuty.
Radek
2) Neznam linuxovej box, kterej by po vypadku napajeni zustal vypnuty.
Radek
- Old Master
- Nováček
V určitých bodech musím s Tebou souhlasit, je tomu tak.A chci jen zdůraznit úplnou nezávislost na spuštění EMU bez přístupu (nastavení) Ethernet.056152 píše:Ano máte pravdu akorát si zkuste vypnout HDBOX na ovladači (v nastavení stanby power - vyp) potom vytáhněte ze sítě na 5 minut a zapněte do sítě HDBOX se sám zapne i když byl před tím vypnutý. S tou emulací máte pravdu akorát HD box je rychlejší než můj router takže se nemohl připojit k sití proto to nenajelo. Můžete vyzkoušet vypněte na ovladači odpojte síťový kabel (internet) a po 5 minutách zapněte do sítě(240V), HDBOX se sám zapne (byl vypnutý) EMU se nerozjede a nepomůže ani zapnuti menu+červené tlačítko, to platí při DHCP. U staticke IP se to rozjede ale trvá to dost dlouho (1:30)a je třeba zapínat menu+červené tlačítko.
Z toho vyplýva
HD-BOX FS-9200, Philips DSX 6010, Skymaster DCI 9410,
motor SG2100, Matrix CAM, Philips CryptoWorks CAM
motor SG2100, Matrix CAM, Philips CryptoWorks CAM
-
- Nováček
1) Moznost pred vypnutim do 1W ukladat na disk EPG informace.
2) Neprijemna vlastnost kdyz jedu sipkou nahoru, dolu a divam se co se kde vysila, tak pri necinnosti sam prepne kanal.
Radek
2) Neprijemna vlastnost kdyz jedu sipkou nahoru, dolu a divam se co se kde vysila, tak pri necinnosti sam prepne kanal.
Radek
-
- Nováček
1. Rucni vyber tuneru 1 nebo 2 v modu ziveho vysilani podle meho nazoru dost dulezite
2. Nevypinat automaticky vystup RGB pri volbe vystupu vic jak 576p (podle meho nazoru to jde bez problemu, protoze napr. na ClarkeTech jde signal jak na Hdmi 1080i tak na scartu 576i soucasne)
3. A nekdy do budoucna implementovat internetove radio by bylo fantasticke
4. Zvetsit, nebo umoznit zvetseni pisma v menu, EPG atd.
5. Pokud se vratim na zacatek casoveho posunu (timeshift) a az tady mne napadne, ze bych mohl porad prece jen nahrat, tak toto umoznit jako je to mozne napr. u Topfield 5000 PVR (vratim na zacatek zmacknu rec a nahravam, zmacknu stop a jsem zase zive, dale opetovnym zmacknutim rec volim kdy stop atd.)
2. Nevypinat automaticky vystup RGB pri volbe vystupu vic jak 576p (podle meho nazoru to jde bez problemu, protoze napr. na ClarkeTech jde signal jak na Hdmi 1080i tak na scartu 576i soucasne)
5. Pokud se vratim na zacatek casoveho posunu (timeshift) a az tady mne napadne, ze bych mohl porad prece jen nahrat, tak toto umoznit jako je to mozne napr. u Topfield 5000 PVR (vratim na zacatek zmacknu rec a nahravam, zmacknu stop a jsem zase zive, dale opetovnym zmacknutim rec volim kdy stop atd.)
Technisat HD-Vision 32; Samsung LE 32 B679; Humax LDE-22SST; Humax 5400; Hauppauge DEC-3000 S; Topfield 5000 PVR;
ClarkeTech 5000 HD Combo+; HD-Box Fs-9200; Nexus/DVB-S (Technotrend); Lifeview FlyDVB Trio PCMCIA
ClarkeTech 5000 HD Combo+; HD-Box Fs-9200; Nexus/DVB-S (Technotrend); Lifeview FlyDVB Trio PCMCIA
-
- Nováček
Takze na otazku cislo 1 si odpovim sam, mozna to taky nekoho zajima.hirschmann píše:1. Rucni vyber tuneru 1 nebo 2 v modu ziveho vysilani podle meho nazoru dost dulezite
Pro vyber tuneru zmackni OK a potom cervenym tlacitkem aktivujes menu pro vyber tuneru 1 ci 2.
hirschmann
Technisat HD-Vision 32; Samsung LE 32 B679; Humax LDE-22SST; Humax 5400; Hauppauge DEC-3000 S; Topfield 5000 PVR;
-
- Mírně pokročilý
ano to víme, ale je to zbytečně zdlouhavé, chtělo by to něco rychlejšíhohirschmann píše:
Takze na otazku cislo 1 si odpovim sam, mozna to taky nekoho zajima.
Pro vyber tuneru zmackni OK a potom cervenym tlacitkem aktivujes menu pro vyber tuneru 1 ci 2.
hirschmann
HDBOX FS-9200, InetBox 300, motor SG2100,LNB Quad, Panasonic P42X10Y, SAMSUNG T220HD LCD 22"
-
- Nováček
mmirousek píše:ano to víme, ale je to zbytečně zdlouhavé, chtělo by to něco rychlejšíhohirschmann píše:
Takze na otazku cislo 1 si odpovim sam, mozna to taky nekoho zajima.
hirschmann
No kdyz to vime tak diky za pomoc...
-
- Nováček
Ja bych se také přimlouval pro možnost změny velikosti textu. ( a to kdekoliv v menu EPG apod.)
U EPG bych uvítal, kdyby na pozadí běžel stávající program a EPG jako takové zabralo ten zbytek co je teď Info a mala obrazovka, aby bylo vidět více programů co kde zrovna dávají. Osobně by mi to tak více vyhovovalo, větší info až třeba po druhém zmáčknutí EPG.
U EPG bych uvítal, kdyby na pozadí běžel stávající program a EPG jako takové zabralo ten zbytek co je teď Info a mala obrazovka, aby bylo vidět více programů co kde zrovna dávají. Osobně by mi to tak více vyhovovalo, větší info až třeba po druhém zmáčknutí EPG.
fw: 1.11.16, Oscam svn8347, HDD: Seagate Pipeline HD2 500GB , Tv Samsung LE37B650, Skylink ICE