Posunování a přetáčení nahrávky...
Moderátor: By.Bob
-
- Nováček
Posunování a přetáčení nahrávky...
Nemáte nikdo problémy s posunováním a přetáčením nahraného pořadu?
1)
Pokud používám přetáčení 1x-5x tak to nějak (s obtížemi) jde, ale co když chcete posunout 20 minut? Čekat 4 minuty? Navíc když je připojen USB disk, tak je někdy problem i přetáčení 3x.
2)
Přetáčení přes % jde maximálně do 34 minut. Delší čas to prostě neumí (bug). Další věc je, ktere "hovado" vůbec napadl posun po %. Každá nahrávka má jinou délku, tak i 1% je pokaždé jinej čas.
1)
Pokud používám přetáčení 1x-5x tak to nějak (s obtížemi) jde, ale co když chcete posunout 20 minut? Čekat 4 minuty? Navíc když je připojen USB disk, tak je někdy problem i přetáčení 3x.
2)
Přetáčení přes % jde maximálně do 34 minut. Delší čas to prostě neumí (bug). Další věc je, ktere "hovado" vůbec napadl posun po %. Každá nahrávka má jinou délku, tak i 1% je pokaždé jinej čas.
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Posunování a přetáčení nahrávky...
je tam chyba. film na sietovom disku napriklad zdanlivo pretaca, ale ked dam play - skoci na posledny frame ktory som sledoval normalnou rychlostou - cize niekedy na zaciatok.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
- Nováček
Grantec, píšeš "film na sietovom disku ...". Zatím jsem žil v domnění, že k HD-BOXu nelze připojit disk jinak než USB1 a 2. Pokud jde přehrávat ze síťového disku, můžeš to tu trochu rozvést? Dík.grantec píše:je tam chyba. film na sietovom disku napriklad zdanlivo pretaca, ale ked dam play - skoci na posledny frame ktory som sledoval normalnou rychlostou - cize niekedy na zaciatok.
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
To si nevsimaj , s Nandim uz testujeme pluginy - zatial len tak biedne spustanie,ako je mozne- teda prepisat start.sh . Pouzite kniznice z originalneho playera - v sw. Integrovany player ma chybu. Inak - recorder tiez. HD nahravky zhotovene v tejto verii fw , idu pehrat len v boxe.
-
- Mírně pokročilý
sitovy disk neni problem pripojit, mam testnute na Win7, jedou MP3 a fotky. Video je velmi bidne.
Trha se to.
Ja mam spise pocit ze tento posledni fw je nejaky podivny. Kdyz opomenu ten nesmysl ohledne vyberu
sluzby pomoci cisel na DO + vyber pomoci sipek drive fungoval tak, ze az po potvrzeni OK se sluzba
prepla ale ted staci jen najet. To je hodne blbe, predtim jsem takhle jen projel kanaly pro rychly prehled
co kde bezi a ted kdyz prochazim tak musim porad mackat aby se to nepreplo a na zaver kdyz chci zustam
tam kde jsu tak jeste primacknout Exit.
Co je ale horsi, tak se mi zda mene stabilni nez predchozi. Mam BOX sice kratce ale na fw61 se mi
nekousl ani jednou a ted na fw65 jsem již dvakrat musel resetnout vypinacem vzadu a jednou se
dokonce takhle dostal az do tovarniho nastaveni.
co se tyka nahravek na tomto fw65 , tak v PC prehrat jdou normalne, ted jsem jednu demuxoval v
ProjectX a bez potizi.
To previjeni nahravek je ovsem opravdu hooodne blbe, nechapu co je tak tezkeho na tom, udelat
previjeni treba az do 64x jako ma kamarad na IPBoxu. Procenta jsou uplne na houby, to mam porad
pri reklamach pocitat v jakem procentualni stavu nahravky jsem ? nebo jsem neco prehledl....
Jinak celkove je to dobra masina, jedu jako klient pres 4 ruzne karty a vse funguje jak ma.
to jsou me postrehy k fw.
Trha se to.
Ja mam spise pocit ze tento posledni fw je nejaky podivny. Kdyz opomenu ten nesmysl ohledne vyberu
sluzby pomoci cisel na DO + vyber pomoci sipek drive fungoval tak, ze az po potvrzeni OK se sluzba
prepla ale ted staci jen najet. To je hodne blbe, predtim jsem takhle jen projel kanaly pro rychly prehled
co kde bezi a ted kdyz prochazim tak musim porad mackat aby se to nepreplo a na zaver kdyz chci zustam
tam kde jsu tak jeste primacknout Exit.
Co je ale horsi, tak se mi zda mene stabilni nez predchozi. Mam BOX sice kratce ale na fw61 se mi
nekousl ani jednou a ted na fw65 jsem již dvakrat musel resetnout vypinacem vzadu a jednou se
dokonce takhle dostal az do tovarniho nastaveni.
co se tyka nahravek na tomto fw65 , tak v PC prehrat jdou normalne, ted jsem jednu demuxoval v
ProjectX a bez potizi.
To previjeni nahravek je ovsem opravdu hooodne blbe, nechapu co je tak tezkeho na tom, udelat
previjeni treba az do 64x jako ma kamarad na IPBoxu. Procenta jsou uplne na houby, to mam porad
pri reklamach pocitat v jakem procentualni stavu nahravky jsem ? nebo jsem neco prehledl....
Jinak celkove je to dobra masina, jedu jako klient pres 4 ruzne karty a vse funguje jak ma.
to jsou me postrehy k fw.
HDBOX FS-9200, InetBox 300, motor SG2100,LNB Quad, Panasonic P42X10Y, SAMSUNG T220HD LCD 22"
-
- Nováček
mmirousek: měl jsem na mysli připojení síťového disku k HD-BOXu, tedy možnost přehrání čehokoli ze síťového disku v HD-BOXu (ne přehrávání obsahu HD-BOXu po síti na PC). Pokud to tedy umíš nastavit, založ prosím nové téma a poděl se o to s náma.
-
- Mírně pokročilý
jj, to jsem pochopil , je to jednoduche :)
chtel jsem to pridat do sekce "Rady a návody" ale nejspis nemam prava.
1. V HDboxu si vytvor slozku v umisteni /STORAGE/xxx/Mp3 , xxx podle toho co
mas pripojene k Boxu (USB1, USB2 nebo HDD.)
2. V PC si nasdilej slozku treba s mp3
3. v Boxu pomoci Telnetu zadej:
mount -t cifs //IP.PC/sdilena_slozka -o username=xxx,password=yyy /STORAGE/HDD/Mp3
a je hotovo. V Boxu to uvidis normalne v modu prehravani.
Jedou mi takhle bez potizi Mp3 a fotky, videa se skubou.
chtel jsem to pridat do sekce "Rady a návody" ale nejspis nemam prava.
1. V HDboxu si vytvor slozku v umisteni /STORAGE/xxx/Mp3 , xxx podle toho co
mas pripojene k Boxu (USB1, USB2 nebo HDD.)
2. V PC si nasdilej slozku treba s mp3
3. v Boxu pomoci Telnetu zadej:
mount -t cifs //IP.PC/sdilena_slozka -o username=xxx,password=yyy /STORAGE/HDD/Mp3
a je hotovo. V Boxu to uvidis normalne v modu prehravani.
Jedou mi takhle bez potizi Mp3 a fotky, videa se skubou.
HDBOX FS-9200, InetBox 300, motor SG2100,LNB Quad, Panasonic P42X10Y, SAMSUNG T220HD LCD 22"
-
- Mírně pokročilý
nevim, mozna to slo uz drive a jen jsem to nepostrehl ale pro jistotu
napisu....zaregistroval jsem to od FW65
v modu prehravani jde posunovat nahravku i pomoci kruhoveho ovladace
sipkama doleva nebo doprava a to hodne rychle ale jen bez obrazu, totez
funguje i pri prehravani jeste se nahravaneho poradu i pri TimeShiftu.
pokud je to stara vec tak sorry za zbytecny prispevek, nicmene v manualu o tomhle neni zminka
pokud je to stara vec tak sorry za zbytecny prispevek, nicmene v manualu o tomhle neni zminka
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nikdy som si to nevsimol - dik za uzitocnu info.
-
- Nováček
Me tohle fungovalo nekdy ve starsi verzi, ale ted uz ne. Sipkou doprava a doleva mi to jen meni hlasitost.mmirousek píše:nevim, mozna to slo uz drive a jen jsem to nepostrehl ale pro jistotu
EDIT: Beru zpet, funguje, ale pouze kdyz je aktivovany TimeShift. Potom to funguje i pri prehravani TimeShiftu i pri prehravani nahravky. Zapnutim TimeShiftu v Menu se premapuji sipky vlevo a vpravo z hlasitosti na rychly posun nahravky.