Stačí to teda tady na foru? Nemusíme to posílat na ten mail co jsi citoval?dempsey píše:Všetko na čo si spomenieš tam napíš. To neuškodí ničomu - skôr pomôže
Radek
Moderátor: By.Bob
Stačí to teda tady na foru? Nemusíme to posílat na ten mail co jsi citoval?dempsey píše:Všetko na čo si spomenieš tam napíš. To neuškodí ničomu - skôr pomôže
Pomalymi krucky se dostavam do stavu, ktery jsem si pral. Tedy Skylink Standard + cigi. Krome problemu, ktere jsou zde popsane mam jeste jeden, ktery mate urcite vsichni vyresen. A tim je zapis na kartu Skylink. Mam totiz v interni ctecce kartu Skylink Standard. Interni ctecka je v menu vypnuta a rozjety newcs (predpokladam, ze jsem vypnul jen jakysi modul, ktery pracuje s cteckou a misto nej to dela newcs?). Mam vsak na karte Skylink aktivovano asi na 3 mesice balicek Multi. Zjistil jsem, ze u hodne programu mam datum platnosti vzdy na ten jeden den. Ted co jsem to prepnul na NewCS se mi to neaktualizuje a samozrejme mi ty programy prestali jit.grantec píše:v menu CAS to nieje vidno.
Ak vypnes CAS a pouzijes mgcamd +newcs, vies sa do rozhrania newcs prihlasit cez port 8080. Takze do weboveho prehliadaca zadas :
http://xxx.xxx.xxx.x:8080 (namiesto xxx.xxx.xxx.x zadaj skutocnu IPadresu HDboxu)
meno a heslo z hlavy neviem, ale myslim,ze je zapisane ako root/newcs, alebo root/root, alebo newcs/newcs. Treba vyskusat.
Ked ta pusti do rozhrania, je tam v lavo polozka entitlements. Klikni na nu a potom na polozku allcards. Musis cakat aspon 1 minutu, kym nacita udaje z karty,ale nakoniec ich nacita.
Zapisy s pravdepodobnostou cez mgcamd neprechadzaju- dlhy cas odozvy - karta ani nezaregistruje, ze vobec nejake EMM dosli .![]()
Zas - v integrovanom drivery citacky (CAS) zapisy prechadzaju , len tiez treba mat trpezlivost.
Najskor si over platnost zapisov a ak niesu platne- prejdi na pouzivanie CAS , zvol nejaky program, na ktorom chces aktualizovat zapsiy a na stranke providera si odosli na kartu "reaktivacny impulz".
Taky mám tento problém ale v naladění to asi nebu protože když skončím ladění tak to dám nakopírovat na druhý tuner. Moc funkci PIP nevyužívám tak mi to celkem nevadí.mmirousek píše:zdravim vsechny.
Tak po delsim vahani jsem si poridil HDBOX, prisel mi jiz s posledni verzi firmware.
Po delsim souboji s nastavenim paraboly a motoru pres Usuals, (nemam zadny zamerovac)
jsem naladil Astru. Do pristroje podle zde uvedenych postupu jsem nahral vse potrebne
a k memu udivu vse krasne funguje (jsem naprosty laik). timto chci podekovat vsem zucastnenym
za perfektni postupy.
Ted jen jeden dotaz:
Zkusil jsem zapnout PIP ale ve druhem okne byla tma. Nevim ale tusim dobre, ze
ladeni musim provest zvlast i pro druhy tuner ? nebo je chybka nekde jinde.
Jen pro upresneni soucasneho stavu:
zatim nemam zadnou kartu, prijimam jen nasdilene karty jako klient z Astry a mam
naladeno cigitv.
Máš zapojeny oba tunery na twin LNB nebo propojeny "LOOP" jen mezi sebou?mmirousek píše:zdravim vsechny.
Tak po delsim vahani jsem si poridil HDBOX, prisel mi jiz s posledni verzi firmware.
Po delsim souboji s nastavenim paraboly a motoru pres Usuals, (nemam zadny zamerovac)
jsem naladil Astru. Do pristroje podle zde uvedenych postupu jsem nahral vse potrebne
a k memu udivu vse krasne funguje (jsem naprosty laik). timto chci podekovat vsem zucastnenym
za perfektni postupy.
Ted jen jeden dotaz:
Zkusil jsem zapnout PIP ale ve druhem okne byla tma. Nevim ale tusim dobre, ze
ladeni musim provest zvlast i pro druhy tuner ? nebo je chybka nekde jinde.
Jen pro upresneni soucasneho stavu:
zatim nemam zadnou kartu, prijimam jen nasdilene karty jako klient z Astry a mam
naladeno cigitv.