fw 0.9.3501

Odkaz na stažení Firmware a Diskuze k firmware.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
panborat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Firmware 0.9.3501

Příspěvek od panborat »

Panečku, to ještě mají práce. No hlavní věc, že už se to nekouše :smile:
Můj dotaz zanikl. Máte s tímto nějakou zkušenost? Poradíte. Díky:
panborat píše:U předchozího fw (2371) jsem po zastavení přehrávaného filmu (AVI ve složce Movie) si jej mohl vždy opět pustit z místa posledního přerušení. V této verzi mi to funguje, jen pro posledně přehrávaný film ... ale jenom někdy. Ve většině případů mi tuto možnost ani nenabídne a film se pustí od začátku. Zkušel jsem dát pauzu a pak zastavit, rovnou přepnout na TV, ... různé varianty. Výsledek nic moc. Máte s tím nějakou zkušenost ? Díky

AZB Elite/ext.A-Data250GB/fw rti 1.6.0 /Skylink/Panasonic TH-42PX80E/DO Logitech 515
whisky
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od whisky »

Me se stale kouse, navic se mi stalo to, ze se ted sekl na jednom programu a ani po tvrdym restartu nejde dalkacem nic prepnout a nikam se dostat. signalizace na DO blikne ale AB nereaguje. Nereaguje ani na tlacitka z predniho panelu. Budu muset total prehrat FW z USB asi, nic jinyho se s tim delat asi neda.

Ferguson Ariva 200 HD (Skylink)
ext 1TB HDD + Finlux 82cm 16:9 + Yamaha reciever + repro 5.1
Elektronek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Elektronek »

Takze kdyz ho vzadu vypnes vypinacem od zdroje, nasledne zapnes, nastartuje se do stejneho "zaseku"?

AZBox HD Premium|RTi Core v1.5.3 Enigma 2
whisky
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od whisky »

jojo, naskoci posledni program a nejde prepnout nic..kryt mam otevrenej aby se nepretapel od HDD, protoze topi jak prase, nevim co se vysralo, uvidime po prehrati fw

pomoooc! tak prehrani FW nejde, usbcko nabootuje, ale cerna obrazovka. Da se to jeste nekde totalne resetovat? Vytahnout baterku, nebo tak neco?

panborat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od panborat »

Nezbývá než reklamovat. Už jsem si to taky vyzkoušel ... a pomohlo to :106:

AZB Elite/ext.A-Data250GB/fw rti 1.6.0 /Skylink/Panasonic TH-42PX80E/DO Logitech 515
whisky
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od whisky »

jeste jsem volal do OLMI tak mi rekli zkusit reboot pres telnet. da se nabootovat fw pres sit? zadat cestu nekam k souboru...nebo tak neco?

camaar
Nováček
Nováček

Příspěvek od camaar »

whisky píše:jeste jsem volal do OLMI tak mi rekli zkusit reboot pres telnet. da se nabootovat fw pres sit? zadat cestu nekam k souboru...nebo tak neco?
mozna blby napad ale co kdyby: zkusils i pridelat zpet kryt ? ten by mel primackavat chladic na cip zda ten se neprehriva

whisky
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od whisky »

camaar píše:
whisky píše:jeste jsem volal do OLMI tak mi rekli zkusit reboot pres telnet. da se nabootovat fw pres sit? zadat cestu nekam k souboru...nebo tak neco?
mozna blby napad ale co kdyby: zkusils i pridelat zpet kryt ? ten by mel primackavat chladic na cip zda ten se neprehriva
tak ted uz je kazdopadne pozde :mrgreen:

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

Neviem ci ste si vsimli ,ale problem s discovery (nespravne skladanie snimkov "roztrepany obraz" ) je uz fixnuty. Len treba pri programe, kde sa tato chyba vyskytuje stlacit male menu a zvolit fixed interlace on

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 4 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

grantec píše:Neviem ci ste si vsimli ,ale problem s discovery (nespravne skladanie snimkov "roztrepany obraz" ) je uz fixnuty. Len treba pri programe, kde sa tato chyba vyskytuje stlacit male menu a zvolit fixed interlace on
vie si to zapamatat, alebo to treba furt fixovat?

dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Skúsil som to na maďaroch M1 a M2 a bohužiaľ to nepomáha. Nie že by mi tieto programy chýbali :) ale zrejme to nie je fixnuté. Leandro mi písal že v novom fw bude pár nových ovládačov a medzi nimi aj na obraz

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 4 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

uz prebehli 3 tyzdne od 3501, tak dufam, verim, zo coskoro :-)

dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Ono to - to asi vieš - nie je až také jednoduché... :104:

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
dimensionone
Nováček
Nováček

Příspěvek od dimensionone »

Chcem sa opýtať, či máte podobnú skúsenosť - používam na nahrávanie USB kľúč (viem, že mi budete odporúčať, používať, disk, aj k tomu sa časom určite dostanem, pre nahrávanie niekoľkých programov a timeshift mi to stačí). Mám ho pripojený cez napájaný hub. Funguje ok, no keď ho chcem v boxe dať naformátovať, tak mi to zastane na 96% a potom sa box zasekne. Po reštarte je kľúč pre nahrávanie neprístupný. Cez Nastavenie ho vidím, Jediné čo pomôže je formát v počítači, potom opäť funguje. No potom sa zase stane, že niektorý program, nie je možné z disku vymazať - je tam, zaberá miesto, no keď ho chcem vymazať - dostanem chybu nepodporovaný súbor.

Neviem, či je to chyba USB kľúča alebo FW 3501, v minulosti som krátko používal 2880 a formát sa mi tam bez problémov podaril. Tu ani raz.

xTREND ET9500 | OpenPLI 3.0 |Cccam 2.3.0 | motor SG2100 | Skylink full HD | LNB Single MEGASAT DIAVOLO
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

Ani mě se nikdy nepodařilo naformátovat USB klíč v boxu a to v žádném firmwaru. Nedostal jsem se ani na 30%. Přitom disky to formátuje dobře. Tak to prostě beru jako "boží zákon" nepřemýšlím proč a už to nezkouším :)

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
Odpovědět

Zpět na „Odkaz na stažení Firmware - AzBox HD“