HD-Box FS-9200 PVR Twin nebo AZbox HD premium

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
mmaxx10
Nováček
Nováček

HD-Box FS-9200 PVR Twin nebo AZbox HD premium

Příspěvek od mmaxx10 »

Zdravím , mám takové dilema , chtěl jsem koupit Azbox HD premium a ještě druhý tuner DVB-S at můžu nahrávat .
Jenže jsem zjistil že ve firmware ještě není podpora pro druhý dvb-s tuner jen pro dvb-t a dvb-c .
Dočetl jsem se že HD-Box FS-9200 PVR Twin by měl umět vše co Azbox HD ? Jenže nevím jestli jde spolehlivě EMU a sdílení , což bych chtěl , a jestě Azbox HD premium ma interní Hdd zatimco HD-Box FS-9200 PVR Twin má externí .
Jaké máte zkušenosti , nebo jestli to někomu funguje ??
Díky mmaxx10

mersa
Nováček
Nováček

Re: HD-Box FS-9200 PVR Twin nebo AZbox HD premium

Příspěvek od mersa »

mmaxx10 píše:Zdravím , mám takové dilema , chtěl jsem koupit Azbox HD premium a ještě druhý tuner DVB-S at můžu nahrávat .
Jenže jsem zjistil že ve firmware ještě není podpora pro druhý dvb-s tuner jen pro dvb-t a dvb-c .
Dočetl jsem se že HD-Box FS-9200 PVR Twin by měl umět vše co Azbox HD ? Jenže nevím jestli jde spolehlivě EMU a sdílení , což bych chtěl , a jestě Azbox HD premium ma interní Hdd zatimco HD-Box FS-9200 PVR Twin má externí .
Jaké máte zkušenosti , nebo jestli to někomu funguje ??
Díky mmaxx10
Pokud by jsi si pročetl toto forum,tak by jsi zjistil,že tunery má 2x DVB-S a fungují na sobě nezávisle tzn.jeden program sleduješ,jiný nahráváš.EMU umí také,HDD pouze externí...Přehrávání AVI s menšími problémy funkční,MKV zatím ne-do budoucna určitě ano...Dej si trochu času a pročti forum-určitě se to vyplatí...

HD-BOX FS-9200 PVR - fw.1.10.49+Mcas - Loader 1.19 - 2 čtečky
Twin LNB Inverto Black Premium - motor - Skylink ICE - 8GB USB flash Patriot X-Porter - HDD APACER AC202 black 320GB
TV LG 50PZ250 - 3D
Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“