fw 0.9.3501
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
- Nováček
Re: Firmware 0.9.3501
Ahojte, ja som mal este davno pripojenz disk k azboxu aj ntfs, problem bol ze na tento disk nevie zapisovat. Takze som ho musel prerobit na ext3 pokial som ho chcel vyuzivat ako externy FTP server a rovnako mat moznost nahravat programy.
Inak som skusal DTS a funguje konecne v poriadku. Bez problemov mi prehra DTS v MKV. Takze som si nastavil RAW pri vsetkych 4 moznostiach a nechal som dekodovanie zvuku na reciever. Spravne detekoval DD, DTS, DTS 96/24 takye pohoda. Len skoda ze nepusta cez seba DD TrueHD a DTS MA, alebo to len nejako moj reciever Onkyo nie je schopny prehrat. Mozete to niekto vyskusat kto mate inu vyssiu radu recievera ako ja? Skusal som to na MKV suboroch so cu ako dema na tieto zvukove normy.
Pokial je nastavene PCM tak vsetko rozbija AZBOX iba na stereo, takze efekt domaceho kina sa straca.
Inak som skusal DTS a funguje konecne v poriadku. Bez problemov mi prehra DTS v MKV. Takze som si nastavil RAW pri vsetkych 4 moznostiach a nechal som dekodovanie zvuku na reciever. Spravne detekoval DD, DTS, DTS 96/24 takye pohoda. Len skoda ze nepusta cez seba DD TrueHD a DTS MA, alebo to len nejako moj reciever Onkyo nie je schopny prehrat. Mozete to niekto vyskusat kto mate inu vyssiu radu recievera ako ja? Skusal som to na MKV suboroch so cu ako dema na tieto zvukove normy.
Pokial je nastavene PCM tak vsetko rozbija AZBOX iba na stereo, takze efekt domaceho kina sa straca.
AZBOX HD Elite, parabola Gibertini 90cm, okuliare na 3xLNB Invacom 0,3dB, DiSEq 4xLNB EMP Centauri, druzice 19,2 - 23,5 - 13,0., Pristup k UPC, SKYLINK, CSLINk. Reciever Onkyo TX-SR605.
-
005jon
- Moderátor
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 192 poděkování
Ale pripojíš a nájde ho dokáže čítať NTFS, zapisovať nedokážeshibal píše:NTFS nepřipojíš, AZbox jej neumíMate píše:Ja se ptal (mozna trochu neobratne) na mount MOVIE/MUSIC/PHOTO (v menu) na USB Externi disk, ktery je NTFS. Diky za odpoved!
/usb1/sda5/ zmeň podľa svojho nastavenia tak isto si zmeň „Film“ „Hudba“ „ Foto“ podľa skutočných priečinkov ktoré sa nachádzajú na HDD
Kód: Vybrat vše
#!/bin/sh
if [ -d "/DATA/usb1/sda5/Film/" ]; then
mount -t ntfs -o bind /DATA/usb1/sda5/Film/ /DATA/movie
fi
if [ -d "/DATA/usb1/sda5/Hudba/" ]; then
mount -t ntfs -o bind /DATA/usb1/sda5/Hudba/ /DATA/music
fi
if [ -d "/DATA/usb1/sda5/Foto/" ]; then
mount -t ntfs -o bind /DATA/usb1/sda5/Foto/ /DATA/picture
fi
-
- Mírně pokročilý
Prijde mi tedy docela divne ze nikomu DTS nejde jak ma a tobe ano....jhrin píše:Ahojte, ja som mal este davno pripojenz disk k azboxu aj ntfs, problem bol ze na tento disk nevie zapisovat. Takze som ho musel prerobit na ext3 pokial som ho chcel vyuzivat ako externy FTP server a rovnako mat moznost nahravat programy.
AZbox HD Premium-HDD WD GP 1TB, SATA2 IntelliPower, 32MB (WD10EADS); ABIpbox 200s (Enigma); Maximum E-85 multifocus; 3x Diavolo Twin 0,1dB (19,2E-23,5E-1W);LCD SONY-KDL 32W4000; Reciever - SONY STR-DE497;PCH A-100, HTPC
-
Mate
- Nováček
Dekuju moc.. bezi to skvele.. jen to nejde spustit pri startu.. i kdyz dam script s nazvem "S02usb" do DISK2/etc/start.d a pro sichr i do DISK2/etc/init.d Prava jsem nastavil na 775 a porad to nefunguje. Script je dobre, protoze kdyz ho celej pustim telnetem, tak udela co ma. Do Scriptu jsem rval i radek "sleep 20" na zacatek (kdyby hardisk nestihal inicializaci), ale taktez nepomohlo.005jon píše:Ale pripojíš a nájde ho dokáže čítať NTFS, zapisovať nedokážeshibal píše:NTFS nepřipojíš, AZbox jej neumíMate píše:Ja se ptal (mozna trochu neobratne) na mount MOVIE/MUSIC/PHOTO (v menu) na USB Externi disk, ktery je NTFS. Diky za odpoved!
/usb1/sda5/ zmeň podľa svojho nastavenia tak isto si zmeň „Film“ „Hudba“ „ Foto“ podľa skutočných priečinkov ktoré sa nachádzajú na HDDKód: Vybrat vše
#!/bin/sh if [ -d "/DATA/usb1/sda5/Film/" ]; then mount -t ntfs -o bind /DATA/usb1/sda5/Film/ /DATA/movie fi if [ -d "/DATA/usb1/sda5/Hudba/" ]; then mount -t ntfs -o bind /DATA/usb1/sda5/Hudba/ /DATA/music fi if [ -d "/DATA/usb1/sda5/Foto/" ]; then mount -t ntfs -o bind /DATA/usb1/sda5/Foto/ /DATA/picture fi
19.2 E | 23.5 E | 28.2 E | 1.0 W | AZ Elite (vzdy posledni FW) + Xtreamer eTRAYz 1TB (Samsung F1) | LCD Philips 47PFL7642D/12 | LCD Funai LT7-M32BB
-
- Nováček
- paleaaro
- Mírně pokročilý
Konecne v tomto FW funguje USB klavesnica, aj v Prehliadaci.
AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
- visper
- Odborník
- Dostal poděkování: 1 poděkování
I bezdrátová?paleaaro píše:Konecne v tomto FW funguje USB klavesnica, aj v Prehliadaci.
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
- kitrab
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
zni velmi odre a kdyby bezdratova je to jeste lepsi !!!
AZ BOX HD premium, HDD WD GP SATAII 1 TB,E2 v1.2 / FW5308, Panasonic plasma 42"
- paleaaro
- Mírně pokročilý
Neskusal som, zajtra mozno vyskusam.visper píše:I bezdrátová?paleaaro píše:Konecne v tomto FW funguje USB klavesnica, aj v Prehliadaci.
AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
- old_tux
- Nováček
Ja jsem docela spokojeny s novym fw az na DTS kde mi to v *.mkv nepravidelne praska na Harman Kardon receiveru. A take ladeni by se mohlo opravit, musim pouzivat stary seting. Jinak uz jsem dlouho nevidel hlasku zakodovano coz je fajn.
Azbox HD Premium, Hauppauge WinTV-HVR-4000 (dvbs-2,dvb-t,analog,radio), VDR 1.7.16 (Debian sid), Samsung LE46A786 (smart LED), Harman Kardon AVR 355, JBL ES 80 set,
- remac
- Nováček
Jak jsem psal vyse, klavesnice funguje a to i bezdratova. Lze s ni plne nahradit i DO.paleaaro píše:Neskusal som, zajtra mozno vyskusam.visper píše:I bezdrátová?paleaaro píše:Konecne v tomto FW funguje USB klavesnica, aj v Prehliadaci.

AZBOX PREMIUM HD - HDD Samsung 1 TB SATA II - motorSG2100 - TV Panasonic VIERA TH-42PX80E - AV Receiver Panasonic SA-XR59
- shibal
- Mazák
Dík za vyvedení z omylu, .. a já c.o.c.o.t si schválně naformátoval externí disk na FAT32 a když nosím z práce stažené mkv-éčka, tak je dělím na 4GBMate píše: Ale pripojíš a nájde ho dokáže čítať NTFS, zapisovať nedokáže

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
-
- Nováček
No k tomu DTS: nechcem sa hadat ale na mojej vzorke par koncerov v MKV formate s DTS zvukom tak mi to islo normalne, mozno zazracna vzorka, ale na oredchadzajucich FW mi to neslo. Rovnako ked som skusil prehrat z disku subory WAV ktore su zgrabovane z DTS AudioCD tak mi to islo bez problemov a bez sekania. Dokonca ako som pisal mi spoznalo WAV kde mam Depeche Mode ale je to v DTS 96/24 a aj to mi islo bez sekania. AZBOX mam pripojeny k recieveru len HDMI kablom. No mozno keby som pohladal dalsie veci tak by som narazil na problemy, keze su aj v bugliste, ale vravim skusal som to asi na cca 15 roznych veciach (subory mkv, wav ) a vsetko fungovalo. DVD v DTS som neskusal lebo to nemam nikde po ruke na disku, ale mozem poskusat. Ak by ste chceli skusat tak vzorky audia v DTS najdete na strankach www _ hdclub _ sk
Uvidime, urcite v tom musia este dost popracovat. No urcity pokrok v tomto smere je uz urobeny.
Uvidime, urcite v tom musia este dost popracovat. No urcity pokrok v tomto smere je uz urobeny.
AZBOX HD Elite, parabola Gibertini 90cm, okuliare na 3xLNB Invacom 0,3dB, DiSEq 4xLNB EMP Centauri, druzice 19,2 - 23,5 - 13,0., Pristup k UPC, SKYLINK, CSLINk. Reciever Onkyo TX-SR605.
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Zial , po 4 dnoch intenzivneho pouzivania je prijimac nepouzitelny. Prepinanie programov je vysoko chybove a neskutocne zdlhave. Mam tam cca 3 programov a ked nacitalo epg zo vsetkych - koniec. Podotykam,ze som na polovici deklarovanom maximalnom mnozstve programov. Asi budu musiet zapracovat s epg. Klavesnica potesi , podpora multimedii potesi,ale kedze to ma kratkodoby efekt - niet dovod na radost.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00