fw 0.9.3501
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
- Nováček
- 0ctopus
- Nováček
Re: Firmware 0.9.3501
nebud lenivy dopisat tam zmeny a hlavne, ze je to BETA verzia
---------------------------------------------------------------------
Alsat AZBox Beta HD Firmware 0.9.3501
(2009.01.10)
RELEASE NOTES
~~~~~~~~~~~~~~~
# FIXED
========
- USB memory stick without partition is now supported
- Movie Player: Bookmark option works better.
- Using the bookmark function does not work after the 1 hour mark.
- No recognition of audio languages in mkv files
- TTX menu hangs when attempting to view teletext on "Canal+ Film HD" on HotBird 11278Mhz.
- TELETEXT Polish Characters
# ADDED
========
- USB keyboard is supported (Not yet available for browser)
- 70.0W & 180W satellite TPs
- Audio API for plugins
# IMPROVED
===========
- MKV Movies with high bitrates cannot be correctly reproduced
- Optimized FORMAT procedure
Now Formatting 1TB disks takes under 20 minutes
- Copy speed (HDD, USB) is 30% faster than older versions
The Alsat AZBox Team
---------------------------------------------------------------------
Alsat AZBox Beta HD Firmware 0.9.3501
(2009.01.10)
RELEASE NOTES
~~~~~~~~~~~~~~~
# FIXED
========
- USB memory stick without partition is now supported
- Movie Player: Bookmark option works better.
- Using the bookmark function does not work after the 1 hour mark.
- No recognition of audio languages in mkv files
- TTX menu hangs when attempting to view teletext on "Canal+ Film HD" on HotBird 11278Mhz.
- TELETEXT Polish Characters
# ADDED
========
- USB keyboard is supported (Not yet available for browser)
- 70.0W & 180W satellite TPs
- Audio API for plugins
# IMPROVED
===========
- MKV Movies with high bitrates cannot be correctly reproduced
- Optimized FORMAT procedure
Now Formatting 1TB disks takes under 20 minutes
- Copy speed (HDD, USB) is 30% faster than older versions
The Alsat AZBox Team
0ctopus
----------------------------------------------
azbox HD Premium, Toshiba HDD 2,5", fw: 0.9.x, HDMI->TV, NAS
dm 500, dm 7000, dm 7025, ...
----------------------------------------------
azbox HD Premium, Toshiba HDD 2,5", fw: 0.9.x, HDMI->TV, NAS
dm 500, dm 7000, dm 7025, ...
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
V tomto fw je pár zmien a preto ak budete chcieť nainštalovať OpenXCAS treba ho stiahnuť z azboxworld.com. Taktiež pluginy a novinka je že binárka a config sa sťahujú zvlášť.
Mne sa zo začiatku nestiahla žiadna binárka / po kontrole v Activation & priority setting /
a tak som pre istotu reštartol po stiahnutí a nainštalovaní OpenXCASu box.
Potom sa už addony v tejto tabuľke zobrazovali.
Tiež si treba všimnúť po spojení cez FTP že adresár EMU už vo fw nie je. Všetky pluginy a addony sú v adresári PLUGINS
___________________________________________________________________________________
Mne sa zo začiatku nestiahla žiadna binárka / po kontrole v Activation & priority setting /
Tiež si treba všimnúť po spojení cez FTP že adresár EMU už vo fw nie je. Všetky pluginy a addony sú v adresári PLUGINS
___________________________________________________________________________________
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Nováček
Oplati sa instalovat, alebo radsej cakat na officialny firmware ? Kedy vlastne vide ?
-
- Nováček
Pokud jsou tam změny, bude mi fungovat záloha od Monkuse, nebo musím vše nastavit znovu? Může to někdo testnout?dempsey píše:V tomto fw je pár zmien a preto ak budete chcieť nainštalovať OpenXCAS treba ho stiahnuť z azboxworld.com. Taktiež pluginy a novinka je že binárka a config sa sťahujú zvlášť.
Mne sa zo začiatku nestihla žiadna binárka / po kontrole v Activation & priority setting /
Dík
-
- Nováček
Tak dlhý čas nič a len také malé zmeny ? Je to úbohé.
AzBox HD Premium + 1TB HDD, AB IPBox 400 firmware Slon6 + 160 GB HDD, SG2100.
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
bibibo
Máš ten fw vlastne v prijímači alebo si len tak zrána napísal po troch príspevkoch že to je úbohé?
Ak chceš niečim prispieť napíš čo Ti funguje a čo nie a ak nechceš testovať - nemusíš ani prispievať
Mne funguje všetko čo používam slušne a svižne. Hlavne EPG sa zlepšilo. Problém v posledných fw s TP 11797 ostáva a docela chápem že toto je na chvoste priorít pretože sa mení štruktúra celého fw
Máš ten fw vlastne v prijímači alebo si len tak zrána napísal po troch príspevkoch že to je úbohé?
Ak chceš niečim prispieť napíš čo Ti funguje a čo nie a ak nechceš testovať - nemusíš ani prispievať
Mne funguje všetko čo používam slušne a svižne. Hlavne EPG sa zlepšilo. Problém v posledných fw s TP 11797 ostáva a docela chápem že toto je na chvoste priorít pretože sa mení štruktúra celého fw

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Zmeny niesu ubohe pretoze bola komplet "prekopana" adresarova struktura a zacina respektovat standart pre linux prijimace. samostatne micro api pre A/V a audio zas signalizuju ,ze sa pripravuje pridanie iRadio atd atd. Sucasna adresarova struktura ostava zachovana len z dovodu zpatnej kompatibility s doteraz vytvorenymi pluginmi a ich autori budu musiet revidovat povodne pluginy - aby boli neskor funkcne aj v novom systeme.
Rozhodne je tato verzia fw vytvorena inym mozgom,ako doterajsie. Rychlost reakcii DO sa sice takto nezmeni, ale moze to mat vplyv na stabilitu fw . Uvidime.
Rezult o ubohosti,alebo genialnosti prosim vyslovovat po tyzdni intenzivneho pouzivania, nie 3 minuty po instalacii.
Rozhodne je tato verzia fw vytvorena inym mozgom,ako doterajsie. Rychlost reakcii DO sa sice takto nezmeni, ale moze to mat vplyv na stabilitu fw . Uvidime.
Rezult o ubohosti,alebo genialnosti prosim vyslovovat po tyzdni intenzivneho pouzivania, nie 3 minuty po instalacii.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
- Nováček
Fragmentuje to zaznam po 3GB jako 3281? To IMHO neni stastne, hlavne ani prehravac delsi soubory (zaznamy ze starsiho FW) neumel prehrat... 

- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Tak ešte raz: Nahraj to do prijímača a testuj - tester. Zďaleka nie všetci používajú HDD - ja vôbec.

-
monkus
- V.I.P.
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
mozes prispiet svojou troskou tak, ze to skusis sam :-) ja sa k tomu tak skoro nedostanem.whiteman píše:Pokud jsou tam změny, bude mi fungovat záloha od Monkuse, nebo musím vše nastavit znovu? Může to někdo testnout?dempsey píše:V tomto fw je pár zmien a preto ak budete chcieť nainštalovať OpenXCAS treba ho stiahnuť z azboxworld.com. Taktiež pluginy a novinka je že binárka a config sa sťahujú zvlášť.
Mne sa zo začiatku nestihla žiadna binárka / po kontrole v Activation & priority setting /
Dík
dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
-
- Nováček
Nemám. Čakal som, že keď sa dlho neobjavil nový firmware, tak v ňom budú poriadné zmeny. AZBox už je použiteľný (až na to, že ma poriadne serie, že keď zapnem box, tak musím chvíľu čakať aby som mohol prepínať programi alebo zmeniť hlasitosť. V opačnom prípade mi box reštartne), ale bez druhého DVB-S2 a multitasking je iba polovičný.dempsey píše:bibibo
AzBox HD Premium + 1TB HDD, AB IPBox 400 firmware Slon6 + 160 GB HDD, SG2100.
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Tak dokedy si nenainštaluješ niečo aktuálne nemáš vlastne čo písať. To čo Ťa serie adresuj doktorovi. Nás to nezaujíma. Budem rád ak to začneš rešpektovať
Na tomto fóre si registrovaný ako tester - tak sa aj tak správaj
Na tomto fóre si registrovaný ako tester - tak sa aj tak správaj

-
vikino
- V.I.P.
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
neviem tam dostat najnovsi MultiCAS z 20.9.09. Ponuka mi to len stare verzie. Tak som zatial nainstaloval newcs a mgcamd + SCD, no radsej by som ten novy MultiCAS.
Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Stiahni ho v OpenXCASe z azboxworld.com