Připominky k chybám firmware a vylepšením AZ HD .

Odkaz na stažení Firmware a Diskuze k firmware.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
Bárt
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Připominky k chybám firmware a vylepšením AZ HD .

Příspěvek od Bárt »

Určitě by bylo dobré při sledování filmu možnost zvolit si kurzorem přehrání část filmu posunutím ukazatele na liště, jak to znám z mého předešlého přístroje Humax ( to samé při přehrávání Youtube). U přehrávání nahraných filmů nejdou zobrazit info o filmu z EPG. Při přehrátí filmu se po vrácení do seznamu vrátí pozice na začátek seznamu, takže pokud mám hodně nahrávek, tak musím dlouho hledat to co chci smazat. V sekci přhrávače filmů si AZBOX nepamatuje, pokud si nastavím zobrazení nahrávek podle datumu. Jinak při zobrazení obrazu na PD Panasonic se mi občas chvějí řádky v obraze, z DVD a TV to nedělá, jen z AZBOX (ze staršího HUMAX také nebylo občasné :118: chvění obrazu)

navpe
Nováček
Nováček

Příspěvek od navpe »

Bylo by dobré při nahrávání umožnit sledovat již nahranou část programu - něco jako timeshift. Např. Optibox to umí a myslím, že je to velmi užitečné.

AB IPBOX 9900, OPTIBOX TSCX, AZ BOX HD PREMIUM (Spaze 2.2, newcs+mgcamd), SKYLINK, 6*LNB 28.5E, 23.5E, 19.5E, 13E, 5E, 1W
paleaaro
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od paleaaro »

navpe píše:Bylo by dobré při nahrávání umožnit sledovat již nahranou část programu - něco jako timeshift. Např. Optibox to umí a myslím, že je to velmi užitečné.
V jednom FW to fungovalo, ale nepamatam v ktorom.

AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
marek66
Nováček
Nováček

Příspěvek od marek66 »

Bude nejaka šanca v buducnosti, ze bude možnost prepnut výstup na 23.976fps pri prehravani mkv

2x AZBox HD Elite, NAS 2TB, WD Caviar Green 3,5" HDD 1.0TB 5400RPM 64MB SATA/USB, CCcam 2.3.0 (Skylink-S), 28E-23,5E-13E-5E, RTI 1.7, SAMSUNG PDP 50", PANASONIC PDP 42"
robinek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od robinek »

marek66 píše:Bude nejaka šanca v buducnosti, ze bude možnost prepnut výstup na 23.976fps pri prehravani mkv
Na to se dá odpovědět stejně jako paleaaro na předchozí příspěvek. V jednom FW už to bylo, ale nevím v kterém :D Bohužel to z nepochopitelných důvodů zmizelo.
Taky by mne zajímalo kdy se to opět ve FW objeví.

TV Samsung PS50A557 127cm • AzBox HD Elite • E2 RC12 • UPC 0,8°W • WD MyBook World Edition 1TB Eth • WD MyBook Essential 1TB USB2.0
paleaaro
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od paleaaro »

robinek píše:
marek66 píše:Bude nejaka šanca v buducnosti, ze bude možnost prepnut výstup na 23.976fps pri prehravani mkv
Na to se dá odpovědět stejně jako paleaaro na předchozí příspěvek. V jednom FW už to bylo, ale nevím v kterém :D Bohužel to z nepochopitelných důvodů zmizelo.
Taky by mne zajímalo kdy se to opět ve FW objeví.
Snad vo finalnej verzii FW daju vsetky dobre veci dohromady. :wink:

AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
whisky
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od whisky »

FW 3281 - nahrano a dodano od prodejce
je chyba fw, ze me nenacte zadny z mych usb, prestoze ve storage ho vidim?
je chyba fw, ze nevidim sitovy disky na AZBOXU, stale se mi objevuje mygroup, misto DOMA, jak mam nastaveno
je chyba fw, ze se nic nenahralo na interni HDD ve stand by rezimu(jen nazev programu a tralala)
je chyba fw, ze nahrany soubory nevidim ve filemanageru na HDD?
diky za odpovedi.
Naposledy upravil(a) whisky dne 01 říj 2009, 14:08, celkem upraveno 1 x.

Ferguson Ariva 200 HD (Skylink)
ext 1TB HDD + Finlux 82cm 16:9 + Yamaha reciever + repro 5.1
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

whisky píše:je chyba fw, ze me nenacte zadny z mych usb, prestoze ve storage ho vidim?
je chyba fw, ze nevidim sitovy disky na AZBOXU, stale se mi objevuje mygroup, misto DOMA, jak mam nastaveno
je chyba fw, ze se nic nenahralo na interni HDD ve stand by rezimu(jen nazev programu a tralala)
je chyba fw, ze nahrany soubory nevidim ve filemanageru na HDD?
diky za odpovedi.
Ještě musíš napsat kterého firmware. Já mám 2371 a žádný z těchto čtyř problémů neznám.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od vikino »

ved pise ze ma FW 3281. Ja mam ten v podpise a nemam ziadny z uvedenych problemov. Netrpezlivo cakam na novy fw. OFICIAL! Uz to trva nejako dlho...

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

to vikino: tento řádek "FW 3281 - nahrano a dodano od prodejce" tak přibyl až po editaci po přidání příspěvku od visper-a.
Ale k věci:
1) ty usb - nemáš to náhodou naformátované na NTFS že ? nebo deváváš nějaký starší hodně žroucí disk di přednímu USB ( když ano použij zadní, je připraven na větší odběr)
2) k tomu "mygroup" to je třeba nastavit, když nemáš zaplé ovládání v češtině, pak to nastav, udělej reboot a teprve pak vráť češtinu (jinak: to se tu řešilo v předchozích pár dnech, pohledej to, mělo by to jít)
3) ano nahrávání ze stand by "nefachá" jak by mělo, aspoň ne v tom fw co máš
4) nahrané soubory ve filemanageru nejsou protože, tam ani není adresář kam se nahrává, výrobce fw to tak chtěl (proč - to se mě neptej-nevím, je to dost nešťastné) Nahrané soubory by se ale měly dát překopírovat do nějaké jiné složky které ve filemanageru jsou, a to následovně: v režimu "TV" dáš trojúhelníkové tlač."menu", pak volbu recorded program", označíš checkem dané soubory, dáš znovu tlač."menu" , volbu "copy to". ALE !! - je třeba to vyzkoušet. mi to na fw2371 nejde, mě to dělá jakože to někam kopíruje, ale nikde to pak nevidím. Jiní na tomto fóru to takhle taky radili, takže jim to asi jde. Testni - uvidíš.
Howgh

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
whisky
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od whisky »

jj info o fw az potom...nechtel sem davat dalisi odpoved...
jinak diky diky, testnu...menu mam v angl, tv records jsem objevil, tak mi to staci...nechapu ze jsem to driv nevidel :) formatova usbna fat32, nebo sem zkousel naformatovat azboxem, ale to se seklo. na 2371 se mi nepovedlo ani vymazat soubory. jakoze zmizely, ale po vraceni do slozky se zase objevily, takze se vlastne nesmazaly

Ferguson Ariva 200 HD (Skylink)
ext 1TB HDD + Finlux 82cm 16:9 + Yamaha reciever + repro 5.1
Bárt
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bárt »

Chvějí se mi občas řádky v obraze , takové to kmitámí asi 1-2mm nahoru a dolů.Tuto chybu v obraze mám pouze z AZBOXu a nedělal mi to předešlý sat. Humax a nedělá to ani DVD přes HDMI a ani analog TV příjem. Mám připojení přes HDMI .
Dělá to taky někomu a nebo je možné , že mám nějakou závadu? :118:

Azbox Premium , fw 0.9.3877, hdd WD 1TB ,připojeno k síti, ppd Panasonic.
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od vikino »

vyskusaj v detailnom menu v nastaveni displeja prepnut na Full Screen. V rezime Pan & Scan sa to chveje.

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
Beam Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Beam »

me se klepe NGC at nastavim co chci.. fw 0.9.3501

AzBox HD Premium (R3/4 = 330) fw. E2 OpenRSI 3.0, Samsung 750 GB, (23.5E+19.2E)+0.8W+SG2100
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Už sa o tom písalo. Robia to všetky fw 0.9.3xxx a to hlavne na SD programoch z 11797 a občas na niektorých 11992

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Odpovědět

Zpět na „Odkaz na stažení Firmware - AzBox HD“