Opticum Multiroom nejdou titulky atd.

Rady,návody a možná řešení.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
maarkii
Nováček
Nováček

Opticum Multiroom nejdou titulky atd.

Příspěvek od maarkii »

Ahoj,mám probléma,že i když jsou v menu zapnuté české titulky,at už na automaticky nebo manuálně,tak se zkrátka na NGW či NGCH nezobrazují,ač je prokazatelně v tu dobu vysílají(na jiném příjmači v tu dobu jdou),nevíte čím to?
Dále po koupi tohoto příjmače jsem jen zkusmo hnedle vrazil kartu Skylink do slotu a vono to tydle ty programy(všechny z nastavených družic) naběhly,aniž bych do příjmače musel nahrávat nějaký soft,pouze se tedy nezobrazují informace o kartě/z karty,má to tak bejt?(prodejce neurčitě napřed tvrdil že do samostatně prodaných příjmačů soft nenahrávaj,jen prej do kompletů)Nezruší-nezablokuje se mě po např.po 20dnech i přes registraci u Skylink,karta?
A dále mě jaksi není jasná poloha těch dvou přepínačů na zadku příjmače,neb v návodu je to jaksi černobíle.V normálním režimu je mám takhle:1-páčka dole,2-páčka nahoře,je to tak dobře?(jináč to stejně nešlape)
Díky za rady. :roll:

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Opticum Multiroom nejdou titulky atd.

Příspěvek od grantec »

Titulky - DVB titulky nevie kazdy prijimac - treba pozriet inu verziu fw.
AK predajca ponuka tento prijimac so skylink akrtou - nahratiu neof. sw sa nevyhne - vyrobca k prijimacu pouziva CONAX - je "zadara" . Takze, predajca musel modifikovat prijimac. Inak by kartu neprecital a parovanie prijimac+karta by nejak stratilo zmysel. Takuto drzost si moze dovolit jedine abcom - ked k IP HD ponuka skylink a pritom velmi dobre vie,ze ta karta v prijimaci nebude korektne fungovat ani po vlozeni original CW modulu. :D
Tie prepinace je potrebne nechat v tej polohe, v akej boli po zakupeni- je to jedina spravna poloha pri prevadzke . Nemal si najmensi dovod ich prepinat, ked ako uvadzas - prijimac cital kartu bez upravy sw.
Zapisy na karte po skonceni demo modu sa obnovia .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
Odpovědět

Zpět na „Různé satelitní přijímače.“