Dotaz na pristroj
Moderátor: By.Bob
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dotaz na pristroj
nie - videovystup spracovava len jeden .
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
- Nováček
Ahoj, docela vazne premyslim, ze ho vymenim za muj DM7025. Jen jsem teda presne nepochopil. Pokud mam kartu na jinem pristroji na LAN a jedu pres mgcamd, budou mi fungovat oba tunery, teda spise budu moci dva programy nahravat a na treti se divat?
Jak je to se stabilitou emu, nekouse se obraz? Jaka je teda realna spotreba elektriny? kdyz pristroj jede a kdyz je vypnut ovladacem? Prepina mezi kanaly pod 1s?
Diky moc, Radek :-)
Jak je to se stabilitou emu, nekouse se obraz? Jaka je teda realna spotreba elektriny? kdyz pristroj jede a kdyz je vypnut ovladacem? Prepina mezi kanaly pod 1s?
Diky moc, Radek :-)
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Fungovat budu oba aj pri zdielani , a v PIP mozes dalsie dva sledovat. V podstate si tam skor omedzeny maximalnym poctom ecm odoslanych z jedneho loginu pre newcamd server.
Pod 1sek neprepne,ale prepne rychlo . Ziadne zdlhave vyckavanie sa nekona.
Dekoduje plynulo,akurat nastup druheho tunera je sprevadzany kratkym "zasklbnutim" v obraze,ale potom uz ide v pohode.
Pod 1sek neprepne,ale prepne rychlo . Ziadne zdlhave vyckavanie sa nekona.
Dekoduje plynulo,akurat nastup druheho tunera je sprevadzany kratkym "zasklbnutim" v obraze,ale potom uz ide v pohode.
-
- Nováček
Diky moc za rychlou odpoved, takze se nemusim niceho obavat? Co ta spotreba?
Diky, Radek
Diky, Radek
-
- Nováček
spotřeba bude určitě malá protože tam nic nesvítí, jen nevím jestli se sám zapne při načasováním na nahrávání když je přístroj vypnut, ještě jsem to neměl čas vyzkoušet.
Mám ho teprve 3 den a jsem plně spokojen a 2 tunery jsou plně zaměstnány. Měl jsem možnost vyzkoušet AZ box a po 2 dnech jsem jej vrátil a vzal jsem si HD BOX.
Mám ho teprve 3 den a jsem plně spokojen a 2 tunery jsou plně zaměstnány. Měl jsem možnost vyzkoušet AZ box a po 2 dnech jsem jej vrátil a vzal jsem si HD BOX.
HD BOX FS-9200 PVR 28,2E 23,5E 19,2E 13,0E
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
zapne sa aj z rezimu standby. Spotreba - pri prijme HD programov presahuje v aktivnom rezime 46W (s HDD to bude este viac) . Ma dva aktivne tunery - a tie si svoje pytaju.
Pre Standby su dva rezimy - vyp , vtedy nesvieti ozaj ani display a spotreba je 1W
standby - On (zapnuty) , vtedy na displaii svietia hodiny . Tento rezim sa pouziva pri vyuziti prijimaca ako kartoveho servera . Spotreba je ovsem vyssia - nad 25W .
Pre Standby su dva rezimy - vyp , vtedy nesvieti ozaj ani display a spotreba je 1W
standby - On (zapnuty) , vtedy na displaii svietia hodiny . Tento rezim sa pouziva pri vyuziti prijimaca ako kartoveho servera . Spotreba je ovsem vyssia - nad 25W .
-
- Nováček
Panove, jste zlati !!! Diky za odpovedi, uz je objednano... Nemam ted prachy, tak se mi ani nechce cekat na Octagon, kde pisou 500Eur.
Takze uz se tesim, asi opustim DM forum a presunu se :-)
Radek
Takze uz se tesim, asi opustim DM forum a presunu se :-)
Radek
-
- Nováček
Mám problém s nahráváním, nastavím čas zapnutí nahrávání, když potom čekám že se to zapne, tak to hodí hlášku že se nahrávání nezdařilo a asi po 3 minutách se zapne nahrávání. Když spustím nahrávání ručně tak funguje. V noci když je příjímač vypnut tak se nespustí asi vůbec, druhý den tam není nic nahráno.
Nahrávání nastavuji přes EPG a potom tam dám upravit čas konce posunuji to o 10 min dozadu, jen nevím jestli tam mám nastavit tuner je tam totiž automaticky.
Nahrávání nastavuji přes EPG a potom tam dám upravit čas konce posunuji to o 10 min dozadu, jen nevím jestli tam mám nastavit tuner je tam totiž automaticky.
HD BOX FS-9200 PVR 28,2E 23,5E 19,2E 13,0E
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
cez epg nastav tuner . A v menu nastavenia nahravania si nastav extra cas na zaciatku aj na konci 5 minut.
-
- Nováček
Tak jsem koupil hd-box a od vcerejska jsem se s nim trochu trapil, ze se mi zadne nastaveni nechtelo ukladat. Nejdrive jsem mel podezreni, ze je to verzemi fw. Nakonec jsem zjistil, ze je to setingem. Upravoval jsem ho v editoru ze stranek Sapro. Ted jsem ho upravil v prijimaci a vse je ok :-)
V SD mi pripada obraz trochu "vyblitej", ale s tim ma problem vic HD prijimacu. Jeste mam problem s prepinacem 1/4 DieqC 1.0 . Jeden mi po restartu pokazde nechce nabehnout. Pomuze pouze v menu vyp/zap napajeni prepinace, pak nabehne a uz jede v poho. Mate doporuceni na prepinac, kterej na 100% pojede? Nebo reseni problemu? Na DM7025 mi to nedelalo.
Az na tu "hovadskou" praci s tridenim programu v prijimaci se zda, ze by to snad mohlo chodit.
Diky za skvelou podporu tady na foru !!!
Radek
V SD mi pripada obraz trochu "vyblitej", ale s tim ma problem vic HD prijimacu. Jeste mam problem s prepinacem 1/4 DieqC 1.0 . Jeden mi po restartu pokazde nechce nabehnout. Pomuze pouze v menu vyp/zap napajeni prepinace, pak nabehne a uz jede v poho. Mate doporuceni na prepinac, kterej na 100% pojede? Nebo reseni problemu? Na DM7025 mi to nedelalo.
Az na tu "hovadskou" praci s tridenim programu v prijimaci se zda, ze by to snad mohlo chodit.
Diky za skvelou podporu tady na foru !!!
Radek
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Ja používam obyčajné Golden Interstar prepínače a problémy s nimi nemám.
S tým settingom ano - je to otrava, ale na toto som si už zvykol dávno, keďže skúšam všetko nové keď je možnosť a ak je niečo nové utility proste na to ešte neexistujú.
S tým settingom ano - je to otrava, ale na toto som si už zvykol dávno, keďže skúšam všetko nové keď je možnosť a ak je niečo nové utility proste na to ešte neexistujú.

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Nováček
-
- Nováček
Spotřeba je 32-35W v provozu
28-31W ve Standby
0-1W vypnuto ovladačem s vypnutym Standby
Za bug považuji, že se ve standby nevypnou tunery !!! Pokud je předem oba vypnu tak ve standby je spotřeba 22W !!!
Jestli je možnost někde tento bug nahlásit, nebylo by to marne. Jedna se ročně o cca 70kW !!!
Radek
28-31W ve Standby
0-1W vypnuto ovladačem s vypnutym Standby
Za bug považuji, že se ve standby nevypnou tunery !!! Pokud je předem oba vypnu tak ve standby je spotřeba 22W !!!
Jestli je možnost někde tento bug nahlásit, nebylo by to marne. Jedna se ročně o cca 70kW !!!
Radek
Naposledy upravil(a) RadekV dne 12 zář 2009, 16:29, celkem upraveno 1 x.
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
si regnuty na stranke pre HDbox- zapis do bug reportu. Nemusim tam len ja pisat.
-
- Nováček
Jsem registrovanej na nekolika strankach, dej sem prosim odkaz na konkretni stranku, kterou sleduji tvurci fw.
Diky !!!
P.S. Je to tahle? http://www.fortisusers.com/forum/index.php?topic=38.0
Diky !!!
P.S. Je to tahle? http://www.fortisusers.com/forum/index.php?topic=38.0