Jaký nejlepší firware pro Dramsky 7500 na Digi

Diskuze o firmware.
Odpovědět
Doct0r
Nováček
Nováček

Jaký nejlepší firware pro Dramsky 7500 na Digi

Příspěvek od Doct0r »

Zdravím všechny jaký je podle vaších zkušeností nejlepší firware pro Dreamsky 7500 na Digi?
Co ja jsem měl nahraný je 2.25 a po měsíci úplně vypadl, ne že změnily kódy ty byli aktualni ale Emu nešlapalo.Dal jsem aji tovární nastavení, zkontroloval jsem kódy a zase to nešlapalo.Takže jsem založil tohle téma aby se všichni dozvěděli jaký firware má klady a zápory.

bene1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Jaký nejlepší firware pro Dramsky 7500 na Digi

Příspěvek od bene1 »

s FW to asi nebude,ten je urcite dobry mam ich odskusane vsetky ktore vysli polsednych cca 9 mesiacov..bude to bud settingom ak si si daval nejaky cudzí a nie svoj,ale fakt stym keys...

AZ HD Elite+DM500,skylink,SG 2100,Gibertini 85 AL,Invacom twin,Satfinder SF-30
Doct0r
Nováček
Nováček

Příspěvek od Doct0r »

Co byste tak neslépe doporučily za firware?Někde jsem se dočetl že od 2.25 funguje AU ale zatím jsem to nepoznal, vždy jsem je musel zadat manuálně přes DO.Právě jsem nahrál 2.29 a zatím OK ale nefunguje EMU nejsou aktivní klíče.

bene1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od bene1 »

no EMU kazdopadne funguje,ale bola zmena algoritmu tak AU je odstavene,fungovat to bude len s aktivnymi klucami..cize momentalne na verzii FW ani nezalezi,treba pockat kym bude novy FW s novy algo..ak to este bude mozne vobec..kazdopadne by som doporucil si zabezpecit nejaku pristupovu kartu,usetris si kopec nervov a srandy ako bolo vcera po forach..PS: bol to najlepsí program,som sa fakt zabavil..:)

tyca
Nováček
Nováček

Příspěvek od tyca »

bene1 píše:no EMU kazdopadne funguje,ale bola zmena algoritmu tak AU je odstavene,fungovat to bude len s aktivnymi klucami..cize momentalne na verzii FW ani nezalezi,treba pockat kym bude novy FW s novy algo..ak to este bude mozne vobec..kazdopadne by som doporucil si zabezpecit nejaku pristupovu kartu,usetris si kopec nervov a srandy ako bolo vcera po forach..PS: bol to najlepsí program,som sa fakt zabavil..:)
Myslite, ze uz EMU s AU nepujde ?

2x Dreamsky 7500, 1x Dreamsky 7000, 1x HD-Box 9100, 1x HD-BOX FS 7110, CSLINK, SKYLINK
bene1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od bene1 »

pojde s novym FW ked vyjde..

Doct0r
Nováček
Nováček

Příspěvek od Doct0r »

Nahrál jsem 2.29 a nefakčí vůbec EMU aji když jsou auktuální kódy.Mám ještě jeden přijímač a ten hraje bez problemu na EMU,když přepnu na 7500 tak EMU nefakčí.Moc tomu nevěřím,raději ho dám pryč.Nebo nevíte nějakou radu.EMU je zaple, kody jsou funkční ale nešlape to.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Daj ho preč ešte pred tým ako ho pokazíš :D

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Doct0r
Nováček
Nováček

Příspěvek od Doct0r »

HAHAHA to jsme se všichni teda zasmáli.Chtěl jsem radu a ne takovou ingnoraci.Jako už jsme měl v rukach hodně přijímaču a vždy se mě to nějak povedlo rozchodit ale tento fakt nevim.Běžel běžel a najednou vypadlo EMU vubec nefunguje (EMU je zapnute, kody jsou aktuální) volné programy fungují.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Ak napíšeš takúto vetu
Moc tomu nevěřím,raději ho dám pryč.
nečakaj radu....

Tým pádom predpokladám že sa zariadiš tak ako napíšeš. Vyhecovať niekoho k aktivite a snahe pomôcť sa mi zdá týmto spôsobom nelogické :)

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Doct0r
Nováček
Nováček

Příspěvek od Doct0r »

Abych někoho vyhecoval tak to urcite ne píšu sem jen fakta.Přijímač bouhžel už nemám dal jsem ho tedy pryč na skylink.Je mě sice líto že ze začátku vypadal tento přijímač velmi schopně navíc má spoustu vybavení ale bouhžel se mě nepodařilo u firware 2.17,2.29... EMU,Jakmile jsem zadal kódy tak to běžělo, když je změnily tak už bylo EMU nefunkční, nefakčilo to ani když jsem zadal aktuální.

vlado.ucho
Nováček
Nováček

Příspěvek od vlado.ucho »

Takto to asi dopadne v najbližšej budúcnost,aj keď zo začiatku podpora vypadala sľubne.Všetci čo vlastnia tieto prijímače sa ích postupne zbavia,tak ako to dopadlo po podpore Openboxov rady 800.Skončila podpora,akončila aktualizácia nových FW s EMU a amen.Neviem,len sa domnievam či prevádzkovatelia nedostali po nose, alebo ích nahovorili predajci platených katiet UPC,Gitál,Skylink,CS-Link a pod.aby sa ím do trhu nemiešali a nepodporovali nelegálny príjem,lebo všetko je možné.

nejaké sat.prijímače,Octagon SF-918-HD-PVR-Ferguson Ariva-200-HD-PVR- ,Dreamsky DSR-7000-7500,motor Digi power SG-2100A,alu.parabola 90 cm, Titanium LNB-0,2 dB-kopa iných plechových škatúľ..Od Turksatu po Hispasat, ak chcem, aj ďalej.
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Netáraj... Vývoj je zameraný na ruskojazyčný trh a preto je to tak ako to je. O všetkých chybách sa vie a ako tak sa riešia. Problém je v komunikácii supporta /nick/ s vývojármi.

Podpora pre Dreamsky stále je a bude

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Firmware diskuze“