Jaký HD satelitní přijímač
- 
				PEDRONIK
- Nováček 
Jaký HD satelitní přijímač
Chci si koupit nový satelitní přijímač
1- pro příjem HD programů
2- příjem českých programů kartou Skylink
3- cena do 8000 tis plus minus 1000 kč
Satelit již mám a tak tomu trochu málo rozumím dělám si vše sám, montáž a ladění
Chci si s tím trochu hrát přes pc, již delší dobu proházím net studuji články, trochu mám strach z Linuxu možná zbytečně.
Tohle je konečně forum kde jsem se dozvěděl po lopatě co který název znamená a krok za krokem udělán postup. Jen tak dále.
Děkuji za odpověd.

1- pro příjem HD programů
2- příjem českých programů kartou Skylink
3- cena do 8000 tis plus minus 1000 kč
Satelit již mám a tak tomu trochu málo rozumím dělám si vše sám, montáž a ladění
Chci si s tím trochu hrát přes pc, již delší dobu proházím net studuji články, trochu mám strach z Linuxu možná zbytečně.
Tohle je konečně forum kde jsem se dozvěděl po lopatě co který název znamená a krok za krokem udělán postup. Jen tak dále.
Děkuji za odpověd.
HD BOX FS-9200 PVR 28,2E  23,5E  19,2E  13,0E

- 
				PEDRONIK
- Nováček 
Re: Jaký HD satelitní přijímač
Každý mi radí at si koupim AZBox Elite a at s linuxu nemám strach.

- 
				PEDRONIK
- Nováček 
No neznám mám je starej Humax FOX ale asi opravdu vezmu AzBox HD Elite
na internetu seženu hned pomoc když si nebudu vědět rady. Asi neudělám blbost.

na internetu seženu hned pomoc když si nebudu vědět rady. Asi neudělám blbost.

- grantec
- Administrátor 
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
K dnesnemu dnu AZbox HD este nema finalnu verziu sw , takze by som ja osobne este pockal. Teda- ak nepotrebujes prijimac aj na hranie.   

To je stav k dnesnemu dnu a finalna verzia sw bude urcite o inom, ale je dobre na tuto skutocnost upozornit.

To je stav k dnesnemu dnu a finalna verzia sw bude urcite o inom, ale je dobre na tuto skutocnost upozornit.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod  ! A0 00 

- 
				PEDRONIK
- Nováček 
No a jaký doporučíš ty osobně.

- grantec
- Administrátor 
- Kontaktovat uživatele:
Pockaj si na Elite,alebo Premium - ked bude normalne funkcne. Myslim,ze ked si doteraz vydrzal, este nejaky mesiac pockas. Prijimacu vlastne nic nechyba- uz podla doteraz funkcnych aplikacii vie viac ako obycajny sat. Ale zatial by si sa len trapil a zbytocne.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod  ! A0 00 

- 

furko					  
- Nováček 
- Dal poděkování: 5 poděkování
Grantec+Dempsey:mam otazocku ste skusenejsi  mam ferguson hd ale nie som snim spokojny a ani sa nepredava. dost som cital o primacoch octagon 918+kathrein 910. blizi sa spustenie hd  v skylinku a par ludi chce hd satelit a neaky sharing-nie je podmienkou.ktory primac je stabilnejsi aj kvalitou?nie som firma ani ma to nezivy-hobby tak nechcem aby ma potom nahanali§
 mam ferguson hd ale nie som snim spokojny a ani sa nepredava. dost som cital o primacoch octagon 918+kathrein 910. blizi sa spustenie hd  v skylinku a par ludi chce hd satelit a neaky sharing-nie je podmienkou.ktory primac je stabilnejsi aj kvalitou?nie som firma ani ma to nezivy-hobby tak nechcem aby ma potom nahanali§  nemam skusenosti s linuxom tak preto tieto primace
  nemam skusenosti s linuxom tak preto tieto primace 

mam ferguson hd ale nie som snim spokojny a ani sa nepredava. dost som cital o primacoch octagon 918+kathrein 910. blizi sa spustenie hd  v skylinku a par ludi chce hd satelit a neaky sharing-nie je podmienkou.ktory primac je stabilnejsi aj kvalitou?nie som firma ani ma to nezivy-hobby tak nechcem aby ma potom nahanali§
 mam ferguson hd ale nie som snim spokojny a ani sa nepredava. dost som cital o primacoch octagon 918+kathrein 910. blizi sa spustenie hd  v skylinku a par ludi chce hd satelit a neaky sharing-nie je podmienkou.ktory primac je stabilnejsi aj kvalitou?nie som firma ani ma to nezivy-hobby tak nechcem aby ma potom nahanali§  nemam skusenosti s linuxom tak preto tieto primace
  nemam skusenosti s linuxom tak preto tieto primace 
- dempsey
- Odborník 
- Kontaktovat uživatele:
Ak hľadáš niečo jednoduché a stabilné - moja rada je Octagon SF 918 HD.
Nepoznám nič vhodnejšie

Nepoznám nič vhodnejšie

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- 
				patam
- Nováček 
chcel by som si kupiť hd satelit,azbox premium alebo dm 800hd.S linuxom nemam problem ,ktory je lepši.ide mi o porovnanie stability,soft, na cene mi nezaleži.dik

- 
				ondr@
- Nováček 
to furicka: jakou máš zkušenost s fergusonem hd? 
po mně chce známý namontovat satelit s hd přijímačem, tak taky vybírám. měl jsem v plánu ferguson 8900 hd, takže můžeš mi pls k tomu říci něco navíc? díky

po mně chce známý namontovat satelit s hd přijímačem, tak taky vybírám. měl jsem v plánu ferguson 8900 hd, takže můžeš mi pls k tomu říci něco navíc? díky
- 

furko					  
- Nováček 
- Dal poděkování: 5 poděkování
mne osobne sa moc nepáči a už bi som ho ani nekúpil/slabá podpora skoro všetko je len na polských fórach/ idem kupovať Octagon SF 918 ten ma dobrú podporu/zatiaľ/ ferguson nekupuj!ondr@ píše:to furicka: jakou máš zkušenost s fergusonem hd?

- 
				PEDRONIK
- Nováček 
našel jsem tenhle přijímač HD BOX FS-9200 PVR a ted se rozhoduji jestli si mám vzít Azbox HD Elite nebo HD BOX FS-9200 PVR v čem je jednotlivý přijímač lepší a v čem horší prosím poradte.

- dempsey
- Odborník 
- Kontaktovat uživatele:
Ani jeden z nich ešte nemá finálnu verziu fw.
Sú silno použiteľné - ale nie na plno

Sú silno použiteľné - ale nie na plno

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované