Mgcamd 1.31

Stáhni Emu plugin.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Mgcamd 1.31

Příspěvek od grantec »

Mgcamd 1.31 pre HD box ( fix KD home )
Pre test boxy je potrebne najskor killnut povodny mgcamd - inak nepojde prepisat novym!
Ako zastavit spusteny mgcamd v HD-boxe.
Otvorte si telnet a pripojte sa do HDboxu.
po prihlaseni (root/root) napisanim prikazu ps si nechajte zobrazit spustene procesy. KAzdy proces je ocislovany. Na mojom boxe bol pod cislom 185 . Cislo sputeneho procesu sa lisi v zavislosti od typu boxu a predchadzajucej modifikacii patchu ! - preto ho je treba zistit realne. Ak viem ,ze moj mgcamd ma cislo procesu 185 , v otvorenom okne napisem:
kill 185 a stlacim enter
V tomto momente mozem zmenit existujucu binarku mgcamd-u za novu - tu prilozenu.
mgcamd.zip
Do boxu sa prihlasim cez sambu. Majitelia windows PC kliknu na Start - Spustit . Do otvoreneho okna napisu IPadresu HD boxu. V mojom pripade:
\\192.168.1.67 a stlacia enter . Pre tych, co nemaju znak zpatneho lomitka- klavesova skratka je alt 92 .
Otvori sa okno s korenovym adresarom HDboxu. Kliknite na adresar /root/var/bin/ . Do tohto adresara prekopirujte novy mgcamd (klasicky uchopenim mysou a presunutim ). Na otazku ci naozaj chcete prepisat existujuci odpovedzte ano.
Samozrejme, ze bude potrebne este spravit aj upravy v adresary /var/keys/ . Add su tam subory uz nepotrebne a niesu tam potrebne. Vsetky skutocne potrebne su prilozene tu a staci zmenit komplet adresar /keys/ .
keys.zip
Po celej tejto procedure restartujte HDbox- vypnutim dialkovym ovladacom a zapnutim. Nova verzia mgcamdu nastartuje s nacitanim novych suborov a KD home uz bude dekodovat. Pre aktualizaciu (napr. koli DIgi :) ) , treba zmenit existujuci SoftCam.Key za aktualny.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
Odpovědět

Zpět na „Emu pluginy HD-BOX FS-9200-9300 PVR“