Film HOME

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Film HOME

Příspěvek od visper »

Tento film se dá stáhnout legálně, autoři se vzdali autorských práv. Jsou to neuvěřitelné záběry ve špičkové kvalitě, dlouho jsem nic tak dobrého neviděl. Mám to s anglickým zvukem, teď se ale dá stáhnout česká verze namluvená Zdeňkem Svěrákem. Nezkoušeli jste to někdo? Ptám se proto, že Azbox nepřehraje některé ripy z Bluray 1080p a nerad bych stahoval 9,5 GB zbytečně.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 4 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Film HOME

Příspěvek od monkus »

daj link, ja stiahnem, odskusam :-)

dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
marek7808
Nováček
Nováček

Příspěvek od marek7808 »

Mam to doma v 720p a sem tam to ma taky trhany pohyb, ale zazitok z toho filmu je fakt na nezaplatenie :eek: , mam to v SK a nahovoril to Hudak. Este chcem vyskusat verziu 1080p ale zatial ju nemam doma. :mad:

aladin79
Nováček
Nováček

Příspěvek od aladin79 »

Stahuju verzi v 1080p,tak jsem zvědavej a hlavně jsem taky zvědavej na ten Svěrákův dabing,co každej druhej kritizuje :55: ...tak pak dám vědět pocity. :87:

AZ BOX HD Elite+Skylink+MGcamd+E2+Multifeed DiSEqC 8/1 LED TV SAMSUNG U46 B6000+PS3+1,5TB WD+1TB Seagate
visper
Odborník
Odborník

Příspěvek od visper »

monkus píše:daj link, ja stiahnem, odskusam :-)
Já to stahuju torrentem tady: http://tracker.cztorrent.net/torrent/domov-home/51466
Už mám polovinu staženou, jsem moc zvědav jestli to půjde. Mělo by se to nějak normalizovat, existuje nepřeberné množství kombinací různých kontejnerů a kodeků a potom je problém aby přehrávač uměl všechno.

panborat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od panborat »

Zkoušel to někdo stahovat torentem - pluginem přímo pro AZ Box. Máte s ním nějaké zkušenosti? Nezatěžuje příliš přístroj? Má smysl si jej nainstalovat? Díky

AZB Elite/ext.A-Data250GB/fw rti 1.6.0 /Skylink/Panasonic TH-42PX80E/DO Logitech 515
visper
Odborník
Odborník

Příspěvek od visper »

panborat píše:Zkoušel to někdo stahovat torentem - pluginem přímo pro AZ Box. Máte s ním nějaké zkušenosti? Nezatěžuje příliš přístroj? Má smysl si jej nainstalovat? Díky
Já stahuji výhradně takto. Azbox točí elektroměrem podstatně méně než PC a ten soubor mám potom přímo v něm a nemusím ho přetahovat. Nezatěžuje to, klidně přitom dělám všechno včetně nahrávání.

visper
Odborník
Odborník

Příspěvek od visper »

Takže sláva, jede to perfektně. Zajímavé že v posledním firmwaru mi některé mkv 1080p nejdou. Budu zkoumat čím se to liší. Nezapomeňte si přepnout na NTSC, je to 23,976 fps, v PALu by byl trhaný pohyb.

mccase69
Nováček
Nováček

Příspěvek od mccase69 »

visper píše:
monkus píše:daj link, ja stiahnem, odskusam :-)
Já to stahuju torrentem tady: http://tracker.cztorrent.net/torrent/domov-home/51466
Už mám polovinu staženou, jsem moc zvědav jestli to půjde. Mělo by se to nějak normalizovat, existuje nepřeberné množství kombinací různých kontejnerů a kodeků a potom je problém aby přehrávač uměl všechno.
Jsem tam připojenej už asi 5 hodin a stále seed/peer=0/0 :90:

AZBOX Elite HD\Emme Esse 85\Skylink\Western Digital My Book Essential 1TB\RTI 1.7 \SAMSUNG LED UE40C6000
panborat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od panborat »

Nápodobně. Dejte prosím tip odkud to stáhnout. Díky

AZB Elite/ext.A-Data250GB/fw rti 1.6.0 /Skylink/Panasonic TH-42PX80E/DO Logitech 515
panborat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od panborat »

visper píše:Nezapomeňte si přepnout na NTSC, je to 23,976 fps, v PALu by byl trhaný pohyb.
Mužeš mi to prosím upřesnit. Moc tomu nerozumím. Díky

visper
Odborník
Odborník

Příspěvek od visper »

panborat píše:
visper píše:Nezapomeňte si přepnout na NTSC, je to 23,976 fps, v PALu by byl trhaný pohyb.
Mužeš mi to prosím upřesnit. Moc tomu nerozumím. Díky
To by bylo na delší povídání. Prostě Azbox neumí 24p (23,976) a i kdyby uměl tak to nemusí umět TV. Takže nezbývá než filmy z Bluray pouštět "americky". To taky není úplně ono, ale pohyb je mnohem plynulejší. Více třeba tady: http://www.chip.cz/cs/clanky/format-24p ... alite.html

panborat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od panborat »

To jsou mi věci. Díky :55: Ještě prosím o radu, na jaký HDD to přes AZBOX torrent stahuješ - tzn. interní/externí a na jaký typ je zformátovaný (fat32 neumí velké soubory a pokud se nepletu tak NTFS zase nezvládá AZbox). Jestli je to někde popsané, tak se předem omlouvám za zbytečný dotaz. Díky

visper
Odborník
Odborník

Příspěvek od visper »

panborat píše:To jsou mi věci. Díky :55: Ještě prosím o radu, na jaký HDD to přes AZBOX torrent stahuješ - tzn. interní/externí a na jaký typ je zformátovaný (fat32 neumí velké soubory a pokud se nepletu tak NTFS zase nezvládá AZbox). Jestli je to někde popsané, tak se předem omlouvám za zbytečný dotaz. Díky
Já stahuji na interní ale na externí to jde taky. Formátované ext3 právě kvůli velkým souborům ale i kvůli spolehlivosti.

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“