fw.0.9.2372

Odkaz na stažení Firmware a Diskuze k firmware.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

tommix Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

fw.0.9.2372

Příspěvek od tommix »

objavil sa nový FW na stiahnutie:0.9.2372 AZBOX /0.9.2372/patch.bin

na USB http://azupd.com/0.9.2372/patch.bin

VU+ DUO2 Twin-DVB-S2, DVB-T - BH - HDD 1TB + DVD mech.
VU+ Ultimo 2x DVB-S2- 1x DVB-T - BH - HDD 1TB
HD-box FS-9200 PVR + HDD 500GB
AZBOX Premium
Tuner A : Toroidal T90: 28,2E–23,5E–19,2E–13E-9E-5E–1W–4W–5W
Tuner B : motor SG 2100
Tuner C : DVB-T
miresku
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: fw.0.9.2372 AZBOX

Příspěvek od miresku »

zatial som ale nikde nenasiel,co vsetko obsahuje,ake su v tom upravy atd. No nic,ideme testovat

AzBox HD Elite, DM 800HD, DM7000, DM500S, Skylink, CSlink, UPC
Ima
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ima »

Našel jsem toto:
automatic scan at DVB-C is now supported.
Takže pouze kosmetická úprava - co k tomu dodat.

AzHD Elite fw 0.9.2371 : Emu mgcamd+newcs,MultiCAS : Motor SG2100 : LCD Sony KDL32W4000 Full HD
whiteman
Nováček
Nováček

Příspěvek od whiteman »

Holt jsou prázdniny a vývojáři se válí u moře :D

Seraphim
Nováček
Nováček

Příspěvek od Seraphim »

prd by som ich na dovolenku pustil, keby toľko FW po sebe zmrvili a nevedia opraviť chyby, dokonca pridávajú nové. To by už bolo vhodnejšie vyraziť ich a najať nejakých schopnejších. Už aby bol na svete ďalší poriadny FW... Dúfam, že dovtedy nebudem :57:

Azbox HD Premium, Skylink+CSlink, FW vždy aktuálny z DU.
monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 4 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

este malickost, ten dvb-c automatic scan je len pre nemecko

dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
bibibo
Nováček
Nováček

Příspěvek od bibibo »

Má niekto informáciu, že by sa chystal riadny firmware s riadnými zmenami k lepšiemu ? Tieto kozmetické úpravy sú na prd. Nie sú náhodou vývojari v koncoch ? Veď su tú stále poriadné chyby. Timeshift ide ako sa mu chce, zamŕza Newcs, nepretáča v nahrávkach späť, chýba multitasking, podpora druhého DVB-S, atď. Tak sa mi zdá, že kým bude oficiálny firmwara, tak aj skončí životnosť našich Azboxov. Práve som vydel, že je na svete nový box HD-BOX FS-9200 PVR. nevie síce prehrávať toľko formátov videa ale má asi funkčný multitasking a druhý tuner.

AzBox HD Premium + 1TB HDD, AB IPBox 400 firmware Slon6 + 160 GB HDD, SG2100.
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Ak máš problém s prijímačom tak ho predaj, alebo sa ho nejako zbav. Čo Ti na ňom chýba, alebo čo si myslíš že Ti bude lepšie slúžiť HD-BOX FS-9200 PVR? Kde si čítal že v ňom všetko funguje bezchybne ?Veď sprav výmenu a budeš spokojný. A možno nebudeš ale to nás tu všetkých zaujíma tak isto ako to či si spokojný s vývojom az hd. Ty si teda tester ako sa patrí :46:

Ak chceš naozaj niečo spraviť pre az hd napíš v čom je horší / okrem nahrávania a Time shiftu / od az hd. Napíš aj v čom je lepší.
Nemusíš sa ponáhľať - viem že ho ešte nemáš. Na odpoveď si počkám...

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
bibibo
Nováček
Nováček

Příspěvek od bibibo »

dempsey píše:Ak máš problém s prijímačom tak ho predaj, alebo sa ho nejako zbav. Čo Ti na ňom chýba, alebo čo si myslíš že Ti bude lepšie slúžiť HD-BOX FS-9200 PVR? Kde si čítal že v ňom všetko funguje bezchybne ?Veď sprav výmenu a budeš spokojný. A možno nebudeš ale to nás tu všetkých zaujíma tak isto ako to či si spokojný s vývojom az hd. Ty si teda tester ako sa patrí :46:

Ak chceš naozaj niečo spraviť pre az hd napíš v čom je horší / okrem nahrávania a Time shiftu / od az hd. Napíš aj v čom je lepší.
Nemusíš sa ponáhľať - viem že ho ešte nemáš. Na odpoveď si počkám...
Som tester ale určite aj ostatný testery čakajú, že s toho bude riadny prijímač. Je mi ho ľúto sa ho zbaviť, lebo papierovo je proste perfektný. Asi najväčšie plus má u mňa, že dokáže prehrať skoro akýkoľvek formát filmu alebo hudby. Škoda, že je nefunkčné pretáčanie späť. Štve ma, že zamŕza newcs ale aj pri použití Multicas sa stane, že zamrzne. No asi najviac ma ser.., že tu píšem kade tade a pýtam sa či má tiež niekto problém s Newcs alebo Multicas a žiadna odpoveď. Ako mám zistiť či je chyba iba u mňa ?

libco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od libco »

bibibo píše: Som tester ale určite aj ostatný testery čakajú, že s toho bude riadny prijímač. Je mi ho ľúto sa ho zbaviť, lebo papierovo je proste perfektný. Asi najväčšie plus má u mňa, že dokáže prehrať skoro akýkoľvek formát filmu alebo hudby. Škoda, že je nefunkčné pretáčanie späť. Štve ma, že zamŕza newcs ale aj pri použití Multicas sa stane, že zamrzne. No asi najviac ma ser.., že tu píšem kade tade a pýtam sa či má tiež niekto problém s Newcs alebo Multicas a žiadna odpoveď. Ako mám zistiť či je chyba iba u mňa ?
Toto nie je jediné forum kde môžeš písať svoje skúsenosti. Navyše len sa sem tam pozri, koľko sem chodí členov. Z tých piatich - desiatich nie každý musí používať v boxe presne to čo ty, tak sa nediv, že nemáš odpoveď. :107:

ICQ 563 123 279
bene1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od bene1 »

klidek,robí to aj mne,z casu na cas vypise zakodované,pri newcs-mgcamd.karta biela skylink..tiez ma to stve..

AZ HD Elite+DM500,skylink,SG 2100,Gibertini 85 AL,Invacom twin,Satfinder SF-30
bibibo
Nováček
Nováček

Příspěvek od bibibo »

libco píše:
bibibo píše: Som tester ale určite aj ostatný testery čakajú, že s toho bude riadny prijímač. Je mi ho ľúto sa ho zbaviť, lebo papierovo je proste perfektný. Asi najväčšie plus má u mňa, že dokáže prehrať skoro akýkoľvek formát filmu alebo hudby. Škoda, že je nefunkčné pretáčanie späť. Štve ma, že zamŕza newcs ale aj pri použití Multicas sa stane, že zamrzne. No asi najviac ma ser.., že tu píšem kade tade a pýtam sa či má tiež niekto problém s Newcs alebo Multicas a žiadna odpoveď. Ako mám zistiť či je chyba iba u mňa ?
Toto nie je jediné forum kde môžeš písať svoje skúsenosti. Navyše len sa sem tam pozri, koľko sem chodí členov. Z tých piatich - desiatich nie každý musí používať v boxe presne to čo ty, tak sa nediv, že nemáš odpoveď. :107:
Myslím si, že takých čo používa Newcs alebo Multicas je tu viac než dosť. Až tak veľa toho na výber nie je.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Určite áno, ale ja keď niečo potrebujem tak nerobím stresy a nevynucujem si odpoveď - prípadne riešenie. Snažím sa hľadať / net je veľký / a keď sa nedohľadám tak mám za to, že to asi ešte nejde. Všetky pripomienky o tom že az nemá podporu a emociálne výlevy o momentálnych pocitoch / nie faktoch, pretože tie poznajú hádam len tvorcovia chipsetu pre Sigmu / Ti v napredovaní nepomôžu. Skôr Ťa len pribrzdia.
Preto tvrdím - kto na to nemá nervy - ten nech si kúpi niečo iné, alebo nič.
Od fw 0.9.2371 som s prijímačom / oproti januáru tohto roku / maximálne spokojný a nemám dôvod kupovať nič iné. Prijímačov mám doma dosť a az je v obývačke bez potreby vymieňať ho za iný. Ide spoľahlivo

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
bibibo
Nováček
Nováček

Příspěvek od bibibo »

dempsey píše:Určite áno, ale ja keď niečo potrebujem tak nerobím stresy a nevynucujem si odpoveď - prípadne riešenie. Snažím sa hľadať / net je veľký / a keď sa nedohľadám tak mám za to, že to asi ešte nejde. Všetky pripomienky o tom že az nemá podporu a emociálne výlevy o momentálnych pocitoch / nie faktoch, pretože tie poznajú hádam len tvorcovia chipsetu pre Sigmu / Ti v napredovaní nepomôžu. Skôr Ťa len pribrzdia.
Preto tvrdím - kto na to nemá nervy - ten nech si kúpi niečo iné, alebo nič.
Od fw 0.9.2371 som s prijímačom / oproti januáru tohto roku / maximálne spokojný a nemám dôvod kupovať nič iné. Prijímačov mám doma dosť a az je v obývačke bez potreby vymieňať ho za iný. Ide spoľahlivo
Ok. Sto ľudí sto názorov. Len nechápem prečo sa tu rozoberajú také stupidné témy ako "mám nový box čo s ním" a akým káblom čo prepojiť, ako nastaviť net atď. a k tomu, že box mrzne nikto nenapíše ani čiarku a nič sa nerieši.

bibibo
Nováček
Nováček

Příspěvek od bibibo »

bene1 píše:klidek,robí to aj mne,z casu na cas vypise zakodované,pri newcs-mgcamd.karta biela skylink..tiez ma to stve..
Konečne nejaká reakcia. Už som kľudnejší.

Odpovědět

Zpět na „Odkaz na stažení Firmware - AzBox HD“