fw 0.9.2371

Odkaz na stažení Firmware a Diskuze k firmware.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
kolčis
Nováček
Nováček

Re: fw 0.9.2371

Příspěvek od kolčis »

No,tak ty pluginy mi stále někde mizí,to mě fakt štve.Zdáse mi,že se to děje,když vstupuji na plugyns,protože i najetí toho okna je jakési pomalé a vždycky na chviličku probleskne okno no plugyns a hned se objeví plugyny,když to zkouším párkrát,tak se stane,že to vykazuje žádné plugyny.Má někdo stejný problémek.Zatím se mějte...

visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

kolčis píše:No,tak ty pluginy mi stále někde mizí,to mě fakt štve.Zdáse mi,že se to děje,když vstupuji na plugyns,protože i najetí toho okna je jakési pomalé a vždycky na chviličku probleskne okno no plugyns a hned se objeví plugyny,když to zkouším párkrát,tak se stane,že to vykazuje žádné plugyny.Má někdo stejný problémek.Zatím se mějte...
Nic takového nám tento firmware nedělá. Já bych doporučil sformátovat user area, potom tovární reset a nainstalovat všechno znova.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
kolčis
Nováček
Nováček

Příspěvek od kolčis »

Díky Visper,alespoň něco už jsem se obával,že mluvím do dubu.čusik.....

rada Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od rada »

Taky se Vám stává, že pokud přepnete do režimu standby, tak si azbox přestává pamatovat poslední stavy pluginů a služeb ? Typicky vypadne FTP ( je potřeba ho vypnout a zapnout v síťových službách), mgcamd nedodává share kódy až do přepnutí programu a pod

visper
Odborník
Odborník

Příspěvek od visper »

rada píše:Taky se Vám stává, že pokud přepnete do režimu standby, tak si azbox přestává pamatovat poslední stavy pluginů a služeb ? Typicky vypadne FTP ( je potřeba ho vypnout a zapnout v síťových službách), mgcamd nedodává share kódy až do přepnutí programu a pod
Mě se stává obojí co popisuješ, ale jen někdy.

Primo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Primo »

Tak to bude neco "viz major". Me se to u FW 2032 a 2371 nestava, ale u tech FW co byly mezi ano, proto jsem je nepouzival. Vypadaval i USALS.

Premium,FW5402,CAM Mascom-Irdeto,SG2100,2.5"160GBSeagate,LE32A559Samsung,SkylinkICE
scz
Nováček
Nováček

Příspěvek od scz »

Tento fw me sklamal. Nejen ze po cca 14dennim provozu zaclo pravidelne zamrzavat buzeni ze Standby na uvodnim logu, ale nezvlada zobrazit fotky vetsi nez 1920x1024, ani je nenabidne downsamplovat, dale vubec zadny pokrok neni ani s PVR nahravanim, vzdy po minute restartuje.. Adhoc WiFi sit jsem tez nerozbehl - ani pomoci prechodu na 2032 a z5nym navratem. Kezby se jiz povedl fw novy.

AZBox PremiHD @Skylink, OpenXCAS @0.9.3877 SonyRCV5.1,Sony52"w,Samsung1TB+Patriot32G | TechniSat MF4-S @CSlink |
rada Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od rada »

Tak jsem opět trošku postoupil. Problém s mgcamd je pouze na některých programech - např Eurosport 23,5 11876 nenajede, je potřeba přepnout, na 11992 OK, EUROSPORT 2 nebo HD bez potíží.

visper
Odborník
Odborník

Příspěvek od visper »

Mě se Mgcamd chová tak, že když se pohybuje po "spřátelených" kanálech pro které má klíč, tak se chová naprosto stabilně. Pokud ale surfuji po satelitech a on nenajde klíč ani na kartě ani v softcam.key a ani na share serveru, tak se většinou kousne. Je to blbý protože se to stane na prvním kanálu který neumí a ty další by třeba uměl, ale já už se to nedovím.

romko1
Nováček
Nováček

Příspěvek od romko1 »

Zdravim vsetkych,
vcera si idem na USB kluc nakopirovat tv-zaznam -> nahravku (nahrate na internom HDD v STB) bez pouzitia PC (ovladanie len cez dialkove) a zistil som, ze to nie je mozne...
V Menu: 7ma polozka> Spravca suborov neponuka adresar (polozku) TV Zaznam :12:
Viete mi prosim s tym poradit?
Vdaka moc.

AzBOX HD Premium Fw: 0.9.5308 + WD10EADS + CAM modul SMIT Irdeto, OpenBox X810,FW:5,24, 85Al, zobrazovatko: Samsung LE40A656
paleaaro
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od paleaaro »

romko1 píše:Zdravim vsetkych,
vcera si idem na USB kluc nakopirovat tv-zaznam -> nahravku (nahrate na internom HDD v STB) bez pouzitia PC (ovladanie len cez dialkove) a zistil som, ze to nie je mozne...
V Menu: 7ma polozka> Spravca suborov neponuka adresar (polozku) TV Zaznam :12:
Viete mi prosim s tym poradit?
Vdaka moc.
Cez male menu to ide. V polozke "nahrane programy"

AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

Používal jsem fw 2032, teď mám s 2371 následující problémy:
1) používám výstup CVBS přes Scart na CRT(4:3), při každém rebootu mám velikost obazovky následovně: pokud je vysílání 16:9, tak je roztažený na výšku, pokud je vysílání 4:3 je na obrazovce vše ve zmenšeném okně, i když mám v nastavení letterbox, musím přepnot na fulscreen a pak na letter. Tohle dělám vždy.
2)Tuhnutí mdcamd+newcs, při přepínání probramů (o tom tady píšou i jiní uživ.) Já mám verze 1.32+1.6 (stahováno pomocí MutiXcas z netu)
3) S tím souvisí i tento bod - musel jsem včera celou 2371 "znovuinstalovat", protože tuhnul celý box, dělat to při listování v EPG (i jednoduchém EPG), najednou se na boxu objevilo "Loading.." a bylo to, pomohl reboot, ale někdy až vyp/zasp. Teď uvidíme.
4) mám v boxu 500GB disk, po nahrání cca 60GB mi to při požadavku hlásí,že ne HDD není místo a přitom v setting-storage to hlásí 400GB volného. NOvá Instalace 2371 nepomohla, tak to přetáhul do PC, po vymazání všeho nahraného to nahrávat zase chtělo, no ale pochopitelně jsem teď udělal Format :oops: (AZboxem) doufám že to příště už dělat nebudu muset.
5) když vypnut mdcamd+newcs a zapnu MulitCAS, abych "natáhnul" zápisy na Skylink kartu (zaplé ČT2), tak se nic neděje. Když jsem vzal svoji kartu a dal ji do sat. švagrovi, tak mi to během 6min zapsalo 8 řádků, které se mi tam dopisují díky tomu, že jsem udělal registraci. Ale u mě nic a nic :51: (podotýká , že diskuzi k tomuto tématu jsem četl, ale nijak mi nepomohla. Prvotní zápisy na 20 dní jsem udělal ještě na verzi 2032.
6) mám ještě pár dotazů k pojmům: co myslíte tím "format area" takovou volbu jsem nenašel, takže vždyv resetu: mažu všechny satelity, pak pluginy a tak továrko. Teprve pak nový fw.
No zatím si na nic dalšího nevzpomínám, když tak to připíšu.
Díky za rady. :118:

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
paleaaro
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od paleaaro »

shibal píše:Používal jsem fw 2032, teď mám s 2371 následující problémy:
1) používám výstup CVBS přes Scart na CRT(4:3), při každém rebootu mám velikost obazovky následovně: pokud je vysílání 16:9, tak je roztažený na výšku, pokud je vysílání 4:3 je na obrazovce vše ve zmenšeném okně, i když mám v nastavení letterbox, musím přepnot na fulscreen a pak na letter. Tohle dělám vždy.
2)Tuhnutí mdcamd+newcs, při přepínání probramů (o tom tady píšou i jiní uživ.) Já mám verze 1.32+1.6 (stahováno pomocí MutiXcas z netu)
3) S tím souvisí i tento bod - musel jsem včera celou 2371 "znovuinstalovat", protože tuhnul celý box, dělat to při listování v EPG (i jednoduchém EPG), najednou se na boxu objevilo "Loading.." a bylo to, pomohl reboot, ale někdy až vyp/zasp. Teď uvidíme.
4) mám v boxu 500GB disk, po nahrání cca 60GB mi to při požadavku hlásí,že ne HDD není místo a přitom v setting-storage to hlásí 400GB volného. NOvá Instalace 2371 nepomohla, tak to přetáhul do PC, po vymazání všeho nahraného to nahrávat zase chtělo, no ale pochopitelně jsem teď udělal Format :oops: (AZboxem) doufám že to příště už dělat nebudu muset.
5) když vypnut mdcamd+newcs a zapnu MulitCAS, abych "natáhnul" zápisy na Skylink kartu (zaplé ČT2), tak se nic neděje. Když jsem vzal svoji kartu a dal ji do sat. švagrovi, tak mi to během 6min zapsalo 8 řádků, které se mi tam dopisují díky tomu, že jsem udělal registraci. Ale u mě nic a nic :51: (podotýká , že diskuzi k tomuto tématu jsem četl, ale nijak mi nepomohla. Prvotní zápisy na 20 dní jsem udělal ještě na verzi 2032.
6) mám ještě pár dotazů k pojmům: co myslíte tím "format area" takovou volbu jsem nenašel, takže vždyv resetu: mažu všechny satelity, pak pluginy a tak továrko. Teprve pak nový fw.
No zatím si na nic dalšího nevzpomínám, když tak to připíšu.
Díky za rady. :118:
Ked nakopirujes FW (patch.bin) na USB kluc a restartnes BOX tak ti nabootuje s USB a tam je ta polozka "format aplication area".

AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

K mému výše popsanému "srdcevylití":
Naintaloval jsem znovu 2371 i s format app.area (blbé že ta volba není i při fleshi fw z netu, ale to asi není technicky možné), tak popíšu co jak fachá:

Problém 1 ( při rebootu špatné nastavní stran na výstupu CVBS přes Scart na CRT4:3 - tento problém je pravidelný a přetrvává)
:arrow: nahlaste to někdo vývpjářům (má angl. je více než mizerná)

Problém 2) Tuhnutí mdcamd+newcs, při přepínání probramů - přetrvává (je fakt že nejspolehlivěji při přepínání po nerozkódovatelných kanálech)
Ještě k tomuto, stává se že "remount" mdcamd+newcs přes rychlé převíjení mi většinou pak nezabere a musím jít do menu pluginů.

Problém 3) zatím žádné nové info.. nelistovat jsem moc v EPG, protože jsem sledovat z Digi, no a tam EPG...no ehm..

4) Hadr zatím jede

5) zápisy na kartu Skylink jsem stále nerozchodil:
A) ani přes MuliCAS (zaplý jen on->rebootnuto->ČT2->vysunout+zasunout kartu->celou noc čekat a nic :42:
B) ani přes NewCS (se zaplým <au>on</au> a obdobný postupem
:arrow: No s tímhle bych potřeboval píchnout :118:

No a navíc se osobně začínám počítat mezi testery a i jsem o to žádal jsem "marsima" o zařazení do skupiny testerů podle popisu zde: viewtopic.php?f=150&t=2920 ale pořád nic (občas pak nemůžu na nějaké odkazy)
Tolik k problémům(chybám).
A co bych uvítal ???? :arrow: streamování po LAN, mohl bych pustit nějaký sport přenos i švagrovi do jeho PC.

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 4 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

shibal, malo citas forum, a si nedockavy

http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 160&t=3550

dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
Odpovědět