fw 0.9.2371

Odkaz na stažení Firmware a Diskuze k firmware.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
scz
Nováček
Nováček

Re: fw 0.9.2371

Příspěvek od scz »

shibal píše:Já mám s 2371následující problém: na ttranspondéru 12,109/H kde je NovaHD mi to hlásí že není signál . to samé bylo i v fw2238. Ve 2032 tem problém není. Mám LNB Edision LS-5, zkoušel jsem to taky s GI-202 Platinum X. Asi se vrátím zpátky k 2032. A taky když dám hledání TV na sat.pozici 23.5 tak to najde jen asi 140 stanic, zatímco s 2032 to bylo tak 2,5x víc. Naví někdo čím by to mohlo být?
Mi se naladit NovaHD povedlo, ale az po presnem nastaveni vsech parametru pro vyhledavani, automaticky to tez nenaslo. Vic me stve ta Wifi v rezimu AdHoc, to jsem doted nerozjel, ac jsem zkousel vsemozne. Poradil jste si nekdo? Na 2032 to v pohode jelo i po z5nem navratu z 2371, ale vratil jsem se na 2371, at muzu testovat posledni verzi.

AZBox PremiHD @Skylink, OpenXCAS @0.9.3877 SonyRCV5.1,Sony52"w,Samsung1TB+Patriot32G | TechniSat MF4-S @CSlink |
romko1
Nováček
Nováček

Příspěvek od romko1 »

Chlapi, ten FW si zije svoj zivot...viem, je to este beta verzia, ale aj tak...
Co sa stalo:
Vcera som zapal STB (tlacidlo DO) a naslo si wifi siet - aj net fungoval...super...
Pripojil som usb kluc a ze idem z neho nejake pekne pesnicky nakopirovat na interny
HDD... Hm a co som nezistil... interny disk neni :39: normalne som sa zlakol, ze mi ho niekto ukradol.... :12: tak som reboot-ol STB -> vypinac vzadu a nastastie sa chytil...
Avsak zase (spominal som vyssie) totalne mi rozhodilo wifi - bolo ju treba komplet nakonfigurovat aj heslo zadat.... :51: potom siel uz STB normalne....
Este jednu vec som si vsimol: Aktivoval/deaktivoval..atd som plug iny.... a rozhodilo mi
cas na STB vypisalo PM a oproti skutocnemu casu: -2h (ziadny posuv v casovom pasme a nezohladnil letny cas)...

AzBOX HD Premium Fw: 0.9.5308 + WD10EADS + CAM modul SMIT Irdeto, OpenBox X810,FW:5,24, 85Al, zobrazovatko: Samsung LE40A656
georgesoft
Nováček
Nováček

Příspěvek od georgesoft »

S tim odpojovanim disku mam taky problemy - divam se na LOST (DIVX nahrane na internim HDD) a najednou kous (skoro vzdy v 10 minute filmu - mozna nahoda). Po restartu (dlouhe drzeni power na DO) mi obcas HDD najede, obcas ho tam nemam (ani v nastaveni ve STORAGE (pamet).

Cim by to mohlo byt?

AZBOX HD PREMIUM (500GB WD HDD 2,5"), IPBOX 250S, IPBOX 400S - 2xLNB (19,2° a 23,5°)
monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 4 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

imho napajanim. niekde som to uz pisal, ze ked som testoval interne disky, niektore mi nedokazalo napojit, niektore napojilo, zacal sa krutit, ale pri vacsej zatazi sa odpojil.

podobne ako pri usb diskoch bez externeho napajania.

napr. ked nemam zapojeny interny disk, usb cdrom mi ide bez externeho napajania, ked zapojim interny disk, usb cdrom ho potrebuje.

pozeram, ze mas samsung hdd 1tb, ten som testoval (spinpoint), a pekne som ho vratil do obchodu, lebo mi blbol. samozrejme, par ludia su tu s nim spokojni, ale otazka znie, ake testy s nimi robili.

ja disky testujem test stress scriptom (staci hodit do googlu, najdes ich niekolko)

dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
vladinous
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od vladinous »

scz píše:Psali jste ze se v tehle verzi nedari rozjet jednoduse WiFi, souhlasim. Mam tedy prejit z5 na 2032 a z ni o5 aktualizovat na 2371? Mel jsem nastaven lan_script-.sh na AdHoc dle verzi 2032, ale neni funkcni. Proto bych jej rad rozjel jak fungoval driv. Nebo mam zkusit prvne prekopat na WPA-PSK? Diky za vase zkusenosti.
Zdravím,
Áno, je nutné nastaviť kódovanie WPA/WPA2 - PSK a použiť 13-čís. kód. Pozri vlákna, je to tam podrobne vysvetlené:
viewtopic.php?f=105&t=3443&start=90
viewtopic.php?f=105&t=3443&start=105
;)

------------------------------------------------
Azbox Premium, Fw 0.9.2371, HDD Samsung 500 GB EHD502HI ECO, Skylink, Gitalink,
mgcamd+newcs+SCD, 100 cm MASCOM, SG 2100A, plazma Pioneer 50´

shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

monkus píše:imho napajanim. niekde som to uz pisal, ze ked som testoval interne disky, niektore mi nedokazalo napojit, niektore napojilo, zacal sa krutit, ale pri vacsej zatazi sa odpojil.

podobne ako pri usb diskoch bez externeho napajania.

napr. ked nemam zapojeny interny disk, usb cdrom mi ide bez externeho napajania, ked zapojim interny disk, usb cdrom ho potrebuje.

pozeram, ze mas samsung hdd 1tb, ten som testoval (spinpoint), a pekne som ho vratil do obchodu, lebo mi blbol. samozrejme, par ludia su tu s nim spokojni, ale otazka znie, ake testy s nimi robili.

ja disky testujem test stress scriptom (staci hodit do googlu, najdes ich niekolko)

Ouha, s tím diskem jsi mě vystrašil :eek: já mám: SAMSUNG F2 500GB SATAII/300 16MB 5400rpm ECO Green, což je podobný disk, ale s 5,4t otáčkama. No zatím problém nemám, ale dost ně to zneklidnilo... :???:

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

mozno som mal len divny kus s vadnym firmwarom ...

old_tux
Nováček
Nováček

Příspěvek od old_tux »

Radost byla předčasná, nepravidelně se příjímač sekne a napíše zakodováno. Udělá to třeba jen jednou nebo dvakrát denně. Někdy stačí počkat a najede znovu obraz. Jindy to musím úplně rebootnout. Taky se mi stalo, že jsem dal nahrávání, červená LED svítila, ale nic se nenahrálo.

Azbox HD Premium, Hauppauge WinTV-HVR-4000 (dvbs-2,dvb-t,analog,radio), VDR 1.7.16 (Debian sid), Samsung LE46A786 (smart LED), Harman Kardon AVR 355, JBL ES 80 set,
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

Hledal jsem souvislosti proč někdy síť jde a někdy ne. Azbox mám v obýváku a počítač v pracovně o patro níž, takže když jsem u něj tak na Azbox nevidím. Už jsem na to přišel, síť jede jen když je Azbox ve standby. Celkem mi to nevadí, ale je to normální? Dělá vám to taky? Pinknout na to jde, ale když se někdo dívá, tak nesdílí disky.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

mne to funguje (siet, zdielanie aj online aj v standby), postupujem pri kazdom novom firmware tak, ze vycistim app area, upgradnem fw, reset to factory default.

visper
Odborník
Odborník

Příspěvek od visper »

monkus píše:mne to funguje (siet, zdielanie aj online aj v standby), postupujem pri kazdom novom firmware tak, ze vycistim app area, upgradnem fw, reset to factory default.
To jsem taky tak udělal při instalaci tohoto posledního fw. Je zajímavé že to dělá jenom klasická síť, ftp, telnet, torrent jedou při standby i při power on. Ještě jdu zkusit jestli to nedělá čeština, tam to jaksi blblo s tím heslem.

monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

cestina moze byt, nepamatam si, ale tiez som to uz niekde cital na tomto fore, ze zmena na EN pomohla. ja som EN, a naozaj s tym nemam problem.

visper
Odborník
Odborník

Příspěvek od visper »

Tak mi to nejde ani s English. Zajímavé je to, že v menu Fileserver je úplně jedno jestli je enabled nebo disabled, prostě při standby to jede a při power on nejede. Jméno sítě a stroje to akceptuje. Nemohu si uvědomit jak se to chovalo v předešlých firmwarech. Jinak v tom standby to funguje naprosto dokonale, na všech počítačích v síti mohu pracovat s disky i flashkami v Azboxu. Opačně z Azboxu se dostanu do všech počítačů, ale tam to funguje při power on, jinak bych na TV nic neviděl. Jde mi jen o to, že kdyby se manželka zrovna dívala na nějaký duchaplný seriál a já se chtěl zrovna hrabat na disku, tak bych jí to musel vypnout. Mohu se hrabat i telnetem nebo ftp, ale tam nemohu spustit film z disku, musel bych si ho přetáhnout.

Teď jsem to zkoušel znova. Když dám v anglickém menu execute, tak tam běhají ty tečky a v tom případě to funguje. Ale nejde z toho nijak vyskočit aby to zůstalo v provozu. Mohu dát OK stop, tím to zdechne a nebo vyskočím a tím to zdechne taky. Takže na TV se stejně nepodívám když běží síť. To je lepší jít do standby, síť běží úplně stejně a navíc ušetřím elektriku. :) V českém menu se na to execute (spusť) vůbec nedostanu protože se to restartuje. Škoda že to nejde, žena se zrovna dívá na nějakou kravinu a já bych si mohl v pracovně na počítači pustit film co jsem si včera nahrál.

monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

visper, forum asi moc necitas, ze?

http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... =76&t=3455

pozri jeden z poslednych prispevkov

visper
Odborník
Odborník

Příspěvek od visper »

Četl jsem to, ale z toho nevyplývá (nebo jsem to nepochopil) jestli to někomu funguje a přitom se může dívat na televizi.

Odpovědět

Zpět na „Odkaz na stažení Firmware - AzBox HD“