Zdravim, dempesey diky za tip jak spravne nainstalovat tento fw. Chci se zeptat jestli pouzivate newcs a mgcamd stazene ze serveru islaremota (myslim tim verze 1.32 mgcamd a 1.6 newcs) nebo primo stahujete z azbox (prostrednictvim prijimace - tam je myslim soucasti pouze newcs verze 1.20R13 pokud se to s fw 0.9.2371 nezmenilo - jeste jsem ho neinstaloval, prubnu to dnes vecer). Predem diky za odpoved.dempsey píše:Mne ide s týmto fw sat tak dobre a stabilne ako nikdy pred tým.
Všetko som prečistil a stiahol pluginy z islaremota
viewtopic.php?f=105&t=3443
fw 0.9.2371
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
- Nováček
Re: fw 0.9.2371
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
S týmto fw som všetko stiahol z islaremota.Samozrejme po dopísaní adries v prijímači. Newcs aj mgcamd sú tam aktuálne
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Mírně pokročilý
Jak rikam. Ja bych zkusil jeste uplne od zacatku. Tedy 1086 viz. viewtopic.php?f=76&t=3119&start=15Duce píše:chlapi ja som spravil formátovanie aj továrko, nič nepomohlo, akeď chcem upgrade cez net tak mi pri flashovaní nie pri sťahovaní box zamrzne, obrazovka zostane čierna a na displeji ostane napísané (3/4) 37%, keď tam dám starý fw 2032 tak mi to ako tak chodí aj DHCP funguje aj jazyky ostanú predvolené. inak tento istý problém som mal aj s FW fw 0.9.2238 tie isté problémy som mal ako opisujem pri tomto najnovšom FW0.9.2371.
AzBox HD Elite • LG50PM970S • HD Fujitsu Siemens 640GB USB2.0 • EMU CCCAM 2.1. • Skylink
-
- Nováček
Tak to upgradni z USB, když ti net zamrzá. Dej USB klíčenku, restartni, pak format aplication area a až potom upgrade z USB.Duce píše:chlapi ja som spravil formátovanie aj továrko, nič nepomohlo, akeď chcem upgrade cez net tak mi pri flashovaní nie pri sťahovaní box zamrzne, obrazovka zostane čierna a na displeji ostane napísané (3/4) 37%, keď tam dám starý fw 2032 tak mi to ako tak chodí aj DHCP funguje aj jazyky ostanú predvolené. inak tento istý problém som mal aj s FW fw 0.9.2238 tie isté problémy som mal ako opisujem pri tomto najnovšom FW0.9.2371.
- paleaaro
- Mírně pokročilý
Mne tiez tuhol BOX (aj 3x za hod) a problem bol v tom ze som po upgrade zabudol RESET do tovarenskeho nast.
1. format appl. area
2. instalacia FW z USB
3. Reset do tov. nast.
1. format appl. area
2. instalacia FW z USB
3. Reset do tov. nast.
AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
-
- Nováček
Tak som si všimol, že keď zapnem box, tak Timeshift funguje. Keď prepnem na iný program, tak prestane fungovať. Je to nespolahlivé. Začínam silno pochybovať či sa vôbec niekedy objavý finálna verzia firmware alebo to ostane iba pri beta a z AZBoxu ostane nespoľahlivá haraburda určená len na testy. Nechám sa prekvapiť.ltrejbal píše:Je treba chvili pockat po spusteni Casovace (Timeshifting) a pripadne pauzu zmacknout vicekrat. Pak se to chytne. Dela mi to problemy take casto, ale nakonec se vzdy chytnebibibo píše:Dosť často sa mi stáva, že Timeshift je nefunkčný. Timeshift síce na HDD ukladá ale nie je možné protočiť späť. Stretol sa s tým už niekto ?
AzBox HD Premium + 1TB HDD, AB IPBox 400 firmware Slon6 + 160 GB HDD, SG2100.
- Duce
- Nováček
tak už sa mi to podarilo rozchodiť, nahral som tam starý FW2032, rovno sa mi podarilo upgrade z netu a teraz toide v pohode, neviem si to vysvetliť ale ide to
AZ BOX HD PREMIUM, HD BOX FS-9300, HD BOX FS-9100,COOLSTREAM ZEE, AB IPBOX 200S, OCTAGON SF 908, SAT Elita 2000 HD, FW takmer vždy čerstvý,rotor-takmer celý orbit
-
- Nováček
Tak môžem aj ja prispieť :
šiel som z 2032 na 2371 cez USB , update prebehol Ok , ale keď sa štartoval box tak sa sekol pri Bootlogu a na mašinke stále LOADING . . .
niekoľkokrát som zopakoval ale nepomáhalo.
Tak som skúsil reku dám 2238 a potom dám 2371 no prd zlatá rybka po niekoľkých pokusoch sa mi to podarilo dať späť na 2032 a následne som to updatoval cez box(net)
tiež sa mi to 1 krát seklo ale vypol som ho vzadu na 1 minútu a už to nabehlo .
Nedá sa mi nastaviť ba ani naskenovať sieť (wifi), keď si dám HOME /11 -nastavenie
tak neukazuje ani verziu fw ani rozlíšenie ani MAC Adresu ani IP a ani Internet
Keď chcem zmeniť rozlíšenie na TV (na diaľkovom ovládaní) tak mi ide pripínať medzi /Composite/Scart/HDMI atď a dám si potom už konkrétne číslo napr. 1081 i ale aj tak mi ho neprepne , dá sa zmeniť iba v hl. menu.
Keď chcem dať factory reset tak pýta heslo neviete aké je ???
ďakujem ...
šiel som z 2032 na 2371 cez USB , update prebehol Ok , ale keď sa štartoval box tak sa sekol pri Bootlogu a na mašinke stále LOADING . . .
niekoľkokrát som zopakoval ale nepomáhalo.
Tak som skúsil reku dám 2238 a potom dám 2371 no prd zlatá rybka po niekoľkých pokusoch sa mi to podarilo dať späť na 2032 a následne som to updatoval cez box(net)
tiež sa mi to 1 krát seklo ale vypol som ho vzadu na 1 minútu a už to nabehlo .
Nedá sa mi nastaviť ba ani naskenovať sieť (wifi), keď si dám HOME /11 -nastavenie
tak neukazuje ani verziu fw ani rozlíšenie ani MAC Adresu ani IP a ani Internet
Keď chcem zmeniť rozlíšenie na TV (na diaľkovom ovládaní) tak mi ide pripínať medzi /Composite/Scart/HDMI atď a dám si potom už konkrétne číslo napr. 1081 i ale aj tak mi ho neprepne , dá sa zmeniť iba v hl. menu.
Keď chcem dať factory reset tak pýta heslo neviete aké je ???
ďakujem ...
VU + DUO 2 , VTi "Vu+ Team Image" - v. 6.0.0 Duo2 ,
1 TB HDD ( 23,5 ; 23,5 E a 0,8 W )
AZBOX HD Premium OpenRSI 2.1 , WD HDD 240 GB,
19,2 E - 23,5 E
1 TB HDD ( 23,5 ; 23,5 E a 0,8 W )
AZBOX HD Premium OpenRSI 2.1 , WD HDD 240 GB,
19,2 E - 23,5 E
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Nováček
- Dal poděkování: 1 poděkování

Najnovší Fw 0.9. 2371 sa mi zdá ako najstabilnejší, to je pravda, aj keď som sa musel k nemu dopracovať cez Fw 2032, ktorý spĺňal moje požiadavky (channel list cez Azbox Edit, pripojenie na WiFi, nahrávanie, prehrávanie na HDD cez EPG, pluginy...). Pri Fw 2371 najväčší problém nastal s nastavením WiFi, kde pomohla info z predchádzajúcich príspevkov, že je nutné nastaviť kódovanie WPA/WPA2 - PSK a použiť 13-čís. kód. Ak nefungovalo toto pripojenie v hlavnom menu v nastaveniach sa neustále menili údaje, ktoré nezodpovedali skutočnosti (adresy serverov, nezobrazený Fw atď). Po reboot-e žiadna zmena, nepomáhal ani továrenský default. Pri tvrdom resete cez napájanie v zadu na prijímači software loading ..., prijímač zobrazil tapetku /Azbox/ a zmrzol. Občas sa podarilo dostať daľej, ale nefungovalo to. Aj keď sa to podarilo, nebolo možné sa pripojiť cez Edit a vrátiť channel list. Napokon som sa vrátil k pôvodnému Fw 0.9.2032, kde som pred vlastným flashovaním pomocou USB všetko vyčistil, stiahol Fw 2032 z USB cez koreňový adresár a nakoniec použil továrenský default. Nastavil Wifi, stiahol potrebné pluginy, channel list cez Edit a nakoniec cez web spravil upgrade na Fw 2371. V menu Network service povolil FTP. (RCC a TC funguje bez problémov, user name a password zostali nezmenené). Konečne to funguje k mojej spokojnosti. (prepína naprogramované programy, nahráva podľa EPG, spojenie Wifi nevypadáva, prepínanie je rýchle, pri HD so zelenou LED). Zatiaľ som objavil len nedostatok V EPG, keď chcem rýchlejšie odkrokovať pozíciu programu, príjimač sám rebootuje, ale následne funguje ďalej. Možno, keď by som spravil továrenský default v tomto prostredí (stratím pluginy, channel list ..) bolo by menej problémov. Ale musím ešte vyriešiť problémy so spojením cez Azbox Edit na nahranie vlastného channel listu do boxu. Viete niekto poradiť ? Ďakujem.

- visper
- Odborník
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Už se to tu psalo. Nový soft nemá heslo a to se AZeditu nelíbí. Zapiš heslo azbox telnetem příkazem passwd. Soubory z Azeditu je možno přenést i ftp do adresáře DISK2 a potom restart.
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
-
- Nováček
Take jsem mel po instalaci FW 2371 stejny problem s nastavenim jazyka a pomohlo az nastavit prvne ostatni nastaveni (Internet, Audio/Video) a teprve potom nastavit jazyk, pak uz sel jazyk nastavit bez problemu a nevracelo se to na anglictinu.Duce píše:chlapi chcem sa spýtať že či sa niektorému z Vás nestalo to čo mne, po nahratí fw 0.9.2371 z 0.9.2032 mi pri nastavení jazyka v menu slovenčina ostane predvolená, ale ďalej nastavenie 1.zvuku,2.zvuku a jazyku titulkov sa mi pri nastavení na hociaký iný jazyk sa vracia nastavenie naspäť na angličtinu, tak isto mi nevie prideliť cez DHCP IP adresu stále mi vypisuje kontrola stavu, toto isté mi robilo po nahratí FW 0.9.2238 a keď som tam dal naspäť 0.9.2032 tak to išlo normálne, neviem si to vysvetliť, idem tam teraz nahrať naspäť 0.9.2032 čo to spravý, a ešte niečo pri FW 0.9.2032 mi občas mrzol box a to takým spôsobom že druhy mrznutia sa a to tak že najprv vymrzol box tak že obrazovka ostala zeleno-čierna, reštartol som stb a potom za nejaký čas zamrzol zase box a tak že zamrzol obraz tak ako pri zmene keys, reštartol som box a opäť to chvíľu išlo a zase to vymrzlo na zeleno-čierno a zase dalšie zamrznutie bolo so zamrznutým obrazom a kolom dokola, nedočítal som sa že by mal niekto obdobné problémy podotýkam že tam nemám HDD, uvažujem o reklamácii stb
Naposledy upravil(a) satbox68 dne 28 čer 2009, 09:35, celkem upraveno 1 x.
-
- Mírně pokročilý
Tak uz mi dvakrat spadl emulator po te co jsem prehraval mkv, ukoncil a sledoval TV. Tv chvili jela a pak klasicky cerna obrazovka a zakodovano :-((
Navic to rychle preskakovani po kapitolach u prehravani filmu zase nefunguje jak melo.
A vneposledni rade nahrane filmy po upgrade FW ztratily originalni nazev.
No idealni fw to jeste opravdu neni i kdyz pokrok jisty je ......
Navic to rychle preskakovani po kapitolach u prehravani filmu zase nefunguje jak melo.
A vneposledni rade nahrane filmy po upgrade FW ztratily originalni nazev.
No idealni fw to jeste opravdu neni i kdyz pokrok jisty je ......
AzBox HD Elite • LG50PM970S • HD Fujitsu Siemens 640GB USB2.0 • EMU CCCAM 2.1. • Skylink
-
- Mírně pokročilý
Viditelné zrychlení při načítání videa, rychlejší start. Ale zdá se, že mají chyby v bufferech. Chtěl jsem si pustit SGA Atlantis z USB HDD a chvílemi mi obraz jede a jinak je to slideshow. Zvuk je slyšet neustále. Bez potíží mi jedou Futurama (mkv), dětské filmy - cars, autíčka, lokomotiva tomáš a jiné ( avi - xvid ). Setkal se s tím někdo ? Dále bych ocenil možnost při označení více dílů přeskočit klávesou na další, obětoval bych místo toho rychlé převíjení ve prospěch posouvání, třeba po 15s ( nebo po keyframech ).
Dále mám pocit v rychlejší odezvě při práci s pluginy, jmenovitě při přepínání mezi shared kartami ( tím i rychlejší přepínání programů ).
Dále mám pocit v rychlejší odezvě při práci s pluginy, jmenovitě při přepínání mezi shared kartami ( tím i rychlejší přepínání programů ).
-
- Mírně pokročilý
Uz trikrat jsme zkusil nahrat nejaky film ze standby a bez uspechu. Dal jsem nahrat tri filmy po sobe z jednoho programu. Prvni se nanahral, druhy ano, treti ne. Ma nekdo stejny problem? Skylink + newcs + mgcamd
AZbox HD Premium-HDD WD GP 1TB, SATA2 IntelliPower, 32MB (WD10EADS); ABIpbox 200s (Enigma); Maximum E-85 multifocus; 3x Diavolo Twin 0,1dB (19,2E-23,5E-1W);LCD SONY-KDL 32W4000; Reciever - SONY STR-DE497;PCH A-100, HTPC