fw 0.9.2371
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
fw 0.9.2371
Pred preflešovaním odporúčam zmazať všetky pluginy a továrko.
Fw skopírujte na USB do koreňového adresára a reštartnite prijímač.
Pred spustením aktualizácie vyberte možnosť Formating aplication area.
Potom spustite samotnú aktualizáciu.
http://fotky.satpodpora.sk/v0.9.2371.rar
Release Notes
Fixed
- From software 2163 wifi wep 64/128bit doesn't work anymore.
Fixed
- At HDMI mode -> changing the display format (fullscreen, Pillarbox, Pan & Scan),
the video resolution changes to 576p - the output matches no longer with video-resolution in settings.
Fixed
- SCART -> the output is generally Macrovision protected, even at programs that are not protected.
So Recordings via Scart are not possible.
Fixed
- SCART -> If you choose RGB-Signal, you have no output on HDMI at the same time
Fixed
- SCART -> Changes at display format will lead to green-screen followed with picture loss - reboot required!
Fixed
- AT network Services Menu - The displayed name is the current status,
therefore please rename in activated (instead of activate) and disabled (instead of disable)
Fixed
- USALS-Settings are deleted after reboot
Fixed
- Subtitles are not in accordance with the spoken sentence, they stay until the next subtitle appears.
The subtitle fits naturally no longer the situation. They should disappear
Fixed
- AzBox loose memory of historical navigation when change favorite folder or when jump between satellites
Fixed
- When you delete channels from the genre lists, the channel will be completely erased, not just the genre-labeling
Fixed
- In MKVs should be used the yellow button to change the sound, and Red button to select over Subtitles, as in TV menu,
instead of clicking through.
Fixed
- VOB Files are not working(File extension should be .vob)
Fixed
- If you enter text which is longer than entry field, you can't see what you are entering, because text doesn't scroll
Fixed
- Renaming files in ftp is buggy, if you do rename in detail menu for a file which is on ftp.
You can't exit the rename option only with home button
Fixed
- YOUTUBE: Timeline works not properly - longer as necessary
Added
- When adding a record from EPG, at reserved recording list there is no option to edit the timing.
(Like start X minutes before and stop Y minutes later, from the EPG time)
Fw skopírujte na USB do koreňového adresára a reštartnite prijímač.
Pred spustením aktualizácie vyberte možnosť Formating aplication area.
Potom spustite samotnú aktualizáciu.
http://fotky.satpodpora.sk/v0.9.2371.rar
Release Notes
Fixed
- From software 2163 wifi wep 64/128bit doesn't work anymore.
Fixed
- At HDMI mode -> changing the display format (fullscreen, Pillarbox, Pan & Scan),
the video resolution changes to 576p - the output matches no longer with video-resolution in settings.
Fixed
- SCART -> the output is generally Macrovision protected, even at programs that are not protected.
So Recordings via Scart are not possible.
Fixed
- SCART -> If you choose RGB-Signal, you have no output on HDMI at the same time
Fixed
- SCART -> Changes at display format will lead to green-screen followed with picture loss - reboot required!
Fixed
- AT network Services Menu - The displayed name is the current status,
therefore please rename in activated (instead of activate) and disabled (instead of disable)
Fixed
- USALS-Settings are deleted after reboot
Fixed
- Subtitles are not in accordance with the spoken sentence, they stay until the next subtitle appears.
The subtitle fits naturally no longer the situation. They should disappear
Fixed
- AzBox loose memory of historical navigation when change favorite folder or when jump between satellites
Fixed
- When you delete channels from the genre lists, the channel will be completely erased, not just the genre-labeling
Fixed
- In MKVs should be used the yellow button to change the sound, and Red button to select over Subtitles, as in TV menu,
instead of clicking through.
Fixed
- VOB Files are not working(File extension should be .vob)
Fixed
- If you enter text which is longer than entry field, you can't see what you are entering, because text doesn't scroll
Fixed
- Renaming files in ftp is buggy, if you do rename in detail menu for a file which is on ftp.
You can't exit the rename option only with home button
Fixed
- YOUTUBE: Timeline works not properly - longer as necessary
Added
- When adding a record from EPG, at reserved recording list there is no option to edit the timing.
(Like start X minutes before and stop Y minutes later, from the EPG time)

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Mírně pokročilý
Re: fw 0.9.2371
Konecne vyslyseli moje prani :) jeste kdyby slo cisly skakat po desitkach procent filmu :)
Dalsi pozitivni vec je uprava casu nahravani pred a po. I kdyz ja nikdy s nahravanim pouze podle epg problem nemel. Vzdy jsem mel film od zacatku az do konce.
Docela mi mrzi ne nepridaji uz v defaultu torrent klienta.
Dalsi pozitivni vec je uprava casu nahravani pred a po. I kdyz ja nikdy s nahravanim pouze podle epg problem nemel. Vzdy jsem mel film od zacatku az do konce.
Docela mi mrzi ne nepridaji uz v defaultu torrent klienta.
AZbox HD Premium-HDD WD GP 1TB, SATA2 IntelliPower, 32MB (WD10EADS); ABIpbox 200s (Enigma); Maximum E-85 multifocus; 3x Diavolo Twin 0,1dB (19,2E-23,5E-1W);LCD SONY-KDL 32W4000; Reciever - SONY STR-DE497;PCH A-100, HTPC
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
zatial taky rychly poznatok,co som si vsimol,nevidi mi interny disk.Skusal som asi 5 restartov a jeden hard reset.Este sa tomu povenujem,ked pridem z prace.
AzBox HD Elite, DM 800HD, DM7000, DM500S, Skylink, CSlink, UPC
- visper
- Odborník
- Dostal poděkování: 1 poděkování
První dojem dobrý. Interní disk funguje. Vada USALS a přepínání formátů je odstraněna. Nedaří se mi nastavit domácí síť, dojdu až po heslo a tam se to vždy restartuje. Když heslo nedám, tak se nedostanu dál. Jdu pokračovat...
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Ja som s týmto fw veľmi spokojný. Moc nenahrávam, ale z PC si občas niečo pozriem.
Všetky funkcie sa mi zdajú stabilnejšie ako v predchádzajúcich fw a tak som spokojný.
Doteraz som mal najväčší stres z občasného padania newcs a tak ak by fw tento problém odstránil / od včera žiadny problém / bol by som šťastný človek.
Uvidíme
Všetky funkcie sa mi zdajú stabilnejšie ako v predchádzajúcich fw a tak som spokojný.
Doteraz som mal najväčší stres z občasného padania newcs a tak ak by fw tento problém odstránil / od včera žiadny problém / bol by som šťastný človek.
Uvidíme

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Nováček
Nejak sa my nedarí najs na Astre 23,5 KD Home a celkovo my najde namiesto cca 265 programov iba 101 programov. Inak ta rychlost je celkom slusna oproti predoslim fw a este nejde AZboxEdit alebo tam nieco zle nastavujem?
-
- Mírně pokročilý
zatial velka spokojnost,usals zapamata,vsetko chodi ako ma..a funguje aj azboxedit..skontorluj IP. Aj KD home naslo,funguje..zatial nepadlo ani newcs,co som ozaj velmi rad.niekedy to bolo fakt o nervy.tak klop klop klop..zatial 

AZ HD Elite+DM500,skylink,SG 2100,Gibertini 85 AL,Invacom twin,Satfinder SF-30
- visper
- Odborník
Co dělám špatně? Jdou mi pouze FTA. Adresář emu jsem překopíroval ze zálohy. Nejdou spustit šachy ani Weatherforecast ani OpenXcas2. OpenXcas bez čísla spustím, vidím Multicas, Newcs a MGcamd. Když je restartuji, tak napíše OK, ale nedekódují.
-
- Mírně pokročilý
presel jsem z v 20xx
- znatelni rychlejsi
- sviti mi zelena diodka pro HD
- po vypnuti a zapnuti mam u EPG spatny format casu
vyreseno:
- vypadava mi zvuk pres HDMI.
= Je to problem TV, po prepnuti na jiny vstup a zpet zvuk jde. Ale u 2032 to nedelala
Po prepnuti boxu treba do nastaveni a pak zpet na TV zvuk nejde, nejaky napad cim by to mohlo byt? Kdyz na TV prepnu na jiny HDMI a zpet tak uz zase jde. TV Philips 32PFL5403D/12
- znatelni rychlejsi
vyreseno:
= Je to problem TV, po prepnuti na jiny vstup a zpet zvuk jde. Ale u 2032 to nedelala

Naposledy upravil(a) Beam dne 23 čer 2009, 12:31, celkem upraveno 4 x.
AzBox HD Premium (R3/4 = 330) fw. E2 OpenRSI 3.0, Samsung 750 GB, (23.5E+19.2E)+0.8W+SG2100
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Games pluginy a ani počasie nejde- Treba úpravu pluginov.
Myslím ale že aj tak na to ideš zle. Zo zálohy vráť do prijímača len setting a nastavenia pluginov.
Ostatné stiahni a nainštaluj na novo. Mne sa osvedčil server islaremota a to ako pre pluginy tak aj pre addony.
Tým získaš najaktuálnešie verzie
Myslím ale že aj tak na to ideš zle. Zo zálohy vráť do prijímača len setting a nastavenia pluginov.
Ostatné stiahni a nainštaluj na novo. Mne sa osvedčil server islaremota a to ako pre pluginy tak aj pre addony.
Tým získaš najaktuálnešie verzie

-
- Mírně pokročilý
Adresar emu nekopiruje celej, hezky nainstaluj novej OpeXCas do nej nove mgcamd a newcs, dokopiruj konfiguraci ze zalohy, restartuj boxvisper píše:Co dělám špatně? Jdou mi pouze FTA. Adresář emu jsem překopíroval ze zálohy. Nejdou spustit šachy ani Weatherforecast ani OpenXcas2. OpenXcas bez čísla spustím, vidím Multicas, Newcs a MGcamd. Když je restartuji, tak napíše OK, ale nedekódují.
AzBox HD Premium (R3/4 = 330) fw. E2 OpenRSI 3.0, Samsung 750 GB, (23.5E+19.2E)+0.8W+SG2100
- visper
- Odborník
jj to bude ono, je potřeba znovu instalovat, překopírování nefunguje. Teď jsem přeinstaloval Weather a jede to.
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Reštart a aktivácia emulátorov funguje tiež výborne cez skip tlačítko / pre menej skúsených AZ HD Elite má tlačítko na pravej strane dolu nad tlačítkom USB / .
Priority sa v tejto časti meniť nedajú ale pre rýchly reštart emulátora je to vhodné.
Ideálne by bolo ak by reštart nebolo treba. / zatiaľ som ho ani nepotreboval lebo newcs a mgcamd stále pracujú dobre
/
Priority sa v tejto časti meniť nedajú ale pre rýchly reštart emulátora je to vhodné.
Ideálne by bolo ak by reštart nebolo treba. / zatiaľ som ho ani nepotreboval lebo newcs a mgcamd stále pracujú dobre

-
monkus
- V.I.P.
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
ja som este v robote :-(
viete kuknut toto?
nasiel som tieto posty na zahranicnych strankach:
1.
Finally some large improvements in the Media playing abilities!
Now plays 23.976 fps mkv's
Also much better handling of DVD folders, now you can even navigate menu's but still a little buggy. I can also play a DVD that's in my PC's drive.(I use AnyDVD so that's probably taking care of the encryption)
It's also back to being able to play HD-DVD files but still without sound (this feature was gone in the last 2 FW's). Again I have to trick it by changing file names to .m2ts or .mkv
2.
in files with DTS audio can not control the volume?,
I do not work up and down volume
viete kuknut toto?
nasiel som tieto posty na zahranicnych strankach:
1.
Finally some large improvements in the Media playing abilities!
Now plays 23.976 fps mkv's
Also much better handling of DVD folders, now you can even navigate menu's but still a little buggy. I can also play a DVD that's in my PC's drive.(I use AnyDVD so that's probably taking care of the encryption)
It's also back to being able to play HD-DVD files but still without sound (this feature was gone in the last 2 FW's). Again I have to trick it by changing file names to .m2ts or .mkv
2.
in files with DTS audio can not control the volume?,
I do not work up and down volume
dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
-
- Nováček
To Beam: aj mne vypadava zvuk cez HDMI (hlavne ked urobim nejake zmeny v nastaveniach) avsak som stale na FW.2238 ...tak to ma nepotesilo, ze aj novy 2371 ma s tym problem... mam zobrazovatko SAMSUNG.Beam píše:presel jsem z v 20xx
- znatelni rychlejsi
vyreseno:
= Je to problem TV, po prepnuti na jiny vstup a zpet zvuk jde. Ale u 2032 to nedelalaPo prepnuti boxu treba do nastaveni a pak zpet na TV zvuk nejde, nejaky napad cim by to mohlo byt? Kdyz na TV prepnu na jiny HDMI a zpet tak uz zase jde. TV Philips 32PFL5403D/12
AzBOX HD Premium Fw: 0.9.5308 + WD10EADS + CAM modul SMIT Irdeto, OpenBox X810,FW:5,24, 85Al, zobrazovatko: Samsung LE40A656