Port Com1 mám vybrán správně a pořád nic.
Je potřeba v DSR-7500 něco nastavovat pro povolení připojení k PC přes RS-232?
Děkuji za radu.

S tim softwarem pro editovani je to jak ? Kdo je jeho tvurcem? A kde by se dala potencionalne stahnout jina verze ? Diky za odpoved...emge píše:U mňa RS232 fungovalo, robil som ho kvôli reštartu prijímača po vstupe do menu serverov (opísané aj na tomto fóre). Odporučil by som reštart počítača a tiež reštart prijímača. V mojom prípade išlo o trochu špecifickejší postup, ale prenos sa začal, keď som pri vypnutom prijímači (sieťovým vypínačom) zatlačil tlačítko "Standby" na prijímači a zároveň zapol sieťový vypínač (na zadnom paneli). Po pustení tlačítka "Standby" sa začal prenos. Inak aktualizujem cez USB - je to oveľa rýchlejšie a jednoduchšie.
Skúšal som použiť setting editor, ktorý je v sekcii "Utility" na tomto fóre. RS232 k nemu nepotrebuješ - edituješ v počítači a potom nahráš cez USB. S výsledkom som ale nebol spokojný - po nahratí do prijímača mali vytvorené FAV skupiny divoké názvy a prijímač sa správal nejako čudne (spomalené reakcie...). Ten editor vznikol ešte v čase fw 1.xx a setting z tohto fw nie je vhodný vo fw 2.xx. Asi by sa zišiel nejaký nový editor.

Netuším... Poznám len tento.tyca píše:S tim softwarem pro editovani je to jak ? Kdo je jeho tvurcem? A kde by se dala potencionalne stahnout jina verze ? Diky za odpoved...