Přehrávání VOB souborů alias DVD

Nastavení a diskuze
Odpovědět
snowedge
Nováček
Nováček

Přehrávání VOB souborů alias DVD

Příspěvek od snowedge »

Zkoušel někdo zkopírované DVD přehrát z HDD v Dreamsky? U fw 2.17 nešel zvuk a obraz byl asi na polovičním framerate než by měl být, u fw 2.18 to stejný a teď v 2.19 sice obraz jde normálně ale zvuk pořád nic? Kde udělali soudruzi z Běloruska chybu? :28: vyzkoušeno na dvou kusech co mám doma 7500 fw 2.19 loader 1.22

emge
Nováček
Nováček

Re: Přehrávání VOB souborů alias DVD

Příspěvek od emge »

Dreamsky neprehrá audio vo formáte AC3, čo je asi najčastejší formát audio stopy na DVD-video.
Riešením je uložiť DVD vo formáte MPG a prekonvertovať audio stopu (MP3).

HD-Box 9105+, Showbox E2 256 Pro, Dreamsky DSR-7500, motor DG-380
Tomaško
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tomaško »

Ja som skúšal zvuk v mp3 ale sekal obraz.Skúšal som to na niektorom staršom FW.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Musíš to skonvertovať nasledujúcim spôsobom.

http://www.satpodpora.sk/forum/viewtopic.php?f=10&t=675

ak nie si - registruj sa

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
snowedge
Nováček
Nováček

Příspěvek od snowedge »

No konverzí to funguje, to jsem zjistil hned, ale nechci se škrábat kolem celé hlavy :) nedalo by se klukům z bělorus napsat jestli by nechtěli dodělat podporu ac3? To snad nemůže být zas takový problém? Když to sešrotuje obraz tak kvůli zvuku dělat konverzi videa je trochu divné :12:

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Ale môže.
Ty však máš možnosť voľby a po kúpe AZ HD tento problém mať nebudeš. Dokonca bez problému zobrazuje srt titulky napríklad a ešte ďaleko viac. :)

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
snowedge
Nováček
Nováček

Příspěvek od snowedge »

dempsey píše:Ale môže.
Ty však máš možnosť voľby a po kúpe AZ HD tento problém mať nebudeš. Dokonca bez problému zobrazuje srt titulky napríklad a ešte ďaleko viac. :)
Děkuju Dempsey :106: Tvá rada nad zlato :55: Nešlo mě o nic jiného než o to jestliže už mám na hdd kopii dvd a chtěl bych si ji někdy pustit, proč bych to musel proboha převádět??? Když zvládne plynule obraz tak AC3 192-384kbps mu nemůže dělat problém? Jestli tu je někdo kdo s týmem dreamsky komunikuje na jejich ruském fóru, ať se ozve, našlo by se pár drobností které by se daly na tomhle velice solidním přijímači vylepšit.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Neboj sa a choď do toho. http://www.realsky.tv/forum/index.php? Tu je teraz forum a tam chodí každý kto má pripomienky a námety k fw.
Určite nebude problém komunikovať aj anglicky

Obrázek
snowedge
Nováček
Nováček

Příspěvek od snowedge »

dempsey píše:Neboj sa a choď do toho. http://www.realsky.tv/forum/index.php? Tu je teraz forum a tam chodí každý kto má pripomienky a námety k fw.
Určite nebude problém komunikovať aj anglicky
Stránky znám, tam jsem registrovaný, akorát azbuka už mě jaksi minula :D

emge
Nováček
Nováček

Příspěvek od emge »

Trochu iný pohľad na problematiku:
Archivovať DVD na HDD iba skopírovaním súborov nie je ideálne riešenie. Nezachová sa tým presná štruktúra disku a opätovne vypálené DVD môže spôsobovať problémy pri prehrávaní. Stretol som sa napr. s tým, že kapitoly neprepínalo za sebou, ale poradie kapitol bolo úplne chaotické.
Ideálne je DVD archivovať vo forme obrazu disku (*.iso, *.nrg). Takýto súbor však už si žiaden satelitný prijímač neprehrá a aj v počítači sa dá prehrať len pomocou virtuálnej mechaniky.

HD-Box 9105+, Showbox E2 256 Pro, Dreamsky DSR-7500, motor DG-380
snowedge
Nováček
Nováček

Příspěvek od snowedge »

emge píše:Trochu iný pohľad na problematiku:
Archivovať DVD na HDD iba skopírovaním súborov nie je ideálne riešenie. Nezachová sa tým presná štruktúra disku a opätovne vypálené DVD môže spôsobovať problémy pri prehrávaní. Stretol som sa napr. s tým, že kapitoly neprepínalo za sebou, ale poradie kapitol bolo úplne chaotické.
Ideálne je DVD archivovať vo forme obrazu disku (*.iso, *.nrg). Takýto súbor však už si žiaden satelitný prijímač neprehrá a aj v počítači sa dá prehrať len pomocou virtuálnej mechaniky.
ISO dokáže sice problémově ale přece přehrát AZBOX, nekopíruju dvd jen přesunem adresářů ale s DVDFab Platinum ořezávám o nepotřebné bonusy. Říkám jde mi jen o to než třeba film smáznu pustit si jej přes Dreamsky. Bojuju s azbukou translatorem tak uvidíme :96: Pokud někdo kopíruje DVD tím že si jen soubory přetáhne na HDD je blázen :46: Navíc bych chtěl vidět jak kopíruje dvd s ochranou která vytváří na DVD fiktivní adresáře :106:

Odpovědět

Zpět na „Diskuze DSR-7000PVR, DSR-7500 CI LAN“