fw 0.9.2032

Odkaz na stažení Firmware a Diskuze k firmware.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

fw 0.9.2032

Příspěvek od grantec »

fw 0.9.2032
:arrow: http://www.myazbox.de/database/official ... /patch.rar
fw treba rozbalit a nahrat klasicky (USB)
RELEASE NOTES

MEDIA PLAYER - GENERAL
Support play from long url like: \\pc\\audio\3 doors down - away from the sun\3 doors down - away from the sun - 01 - when i'm gone.mp3

JUKEBOX - AUDIO PLAYER
Increase covers size at audio-player and support jpg or bmp covers at folders
Support m3u - winamp playlist
Fixed some bad display (show only half picture) showing correct picture/poster from mp3 file (id3 tag)
playing mp3 file (and i think all media contents) from long url is no possible example \\pc\\audio\3 doors down - away from the sun\3 doors down - away from the sun - 01 - when i'm gone.mp3

RECORDING
Some fixes relating recording at HD channels
Fix but that sometimes make impossible play contents after recording

HD CHANNELS BUFFERING
Increase HD channels buffering for PLATAFORMA HD at 9e

SATELLITE TUNER SCAN
keep previous positions stored at rotor (diseqc1.2)
fixed bug of store positions at diseqc 1.2 mode, if position number is higher than 46 (box not send valid diseqc command to positioner)

AUDIO/VIDEO SETTING
Added options panscan and pilarbox at display format

PHOTO VIEWER
add zoom and rotate effect to slideshow

IPTV
added - streaming (multicasting) client which can receive and play a/v content from vlc format. you can add ip channel on tv channel at setting (be careful! at moment only mpeg2ts system is supported)

OPENXCAS
at camd setup - multicas - we change "camd script editor" to "smartcard interface"
added option "waiting time" at openxcas config, use 'wait=digit', where digit is second on the openxcas.conf, this is useful if you are running 2 or more daemons
Otestovane- normalne fw. Aj chyby tam urcite budu. :D

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Diskusia k fw 0.9.2032

Příspěvek od grantec »

- startuje uz normalne. standby a funkcnost emu som este netestoval ,ale aj po prepnuti do standby je emulator vo vypise procesov - a mozno sa aj niekto potesi - len raz je tam. :96:

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: Diskusia k fw 0.9.2032

Příspěvek od dempsey »

Pan&Scan je skvelá voľba pre tých ktorých otravoval obrazový formát Filmboxov SD, HBO a MGM napríklad :D

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 4 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: fw 0.9.2032

Příspěvek od monkus »

ja uz som tiez 2032

- resume ide sice do TV, ale ak som siel do standby z kodovaneho kanalu, musim prepnut na iny kanal a potom spat.
- siel som do factory default stavu, nejako sa mi nedari rozbehat wifi cez wpa supplicant (to vsak este musim chceknut poriadne)

dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 4 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

wifi solved hard resetom :-)

dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
Beam Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Beam »

+ uz se probouzi na nahravani ze standby
- blbne nahravani kodovanych programu, obcas se nahraje, obcas je prazdny soubor
Naposledy upravil(a) Beam dne 14 kvě 2009, 00:09, celkem upraveno 5 x.

AzBox HD Premium (R3/4 = 330) fw. E2 OpenRSI 3.0, Samsung 750 GB, (23.5E+19.2E)+0.8W+SG2100
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu
riddle
Nováček
Nováček

Příspěvek od riddle »

A co seting? Funguje ten na starsim fw a nebo se musi nahrat novej?
Dikec

Benny
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Benny »

riddle píše:A co seting? Funguje ten na starsim fw a nebo se musi nahrat novej?
Dikec
Funguje stary, ale radsi si zazalohuj

AZbox HD Premium-HDD WD GP 1TB, SATA2 IntelliPower, 32MB (WD10EADS); ABIpbox 200s (Enigma); Maximum E-85 multifocus; 3x Diavolo Twin 0,1dB (19,2E-23,5E-1W);LCD SONY-KDL 32W4000; Reciever - SONY STR-DE497;PCH A-100, HTPC
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Je tu niekto chytrejší ako ja a vie ako sa používa IPTV ?

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Zrejme by to mal byť taký VLC player v boxe, ale nie som moc múdry z toho ako na to :D

Všimol som si ale v popise, že zatiaľ treba byť opatrný pretože fw podporuje len MPEG 2 ts

Obrázek
grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

vecer to vyskusame- podla popisu v nastaveni kanala staci pridat IP z ktorej ide stream . Uvidime.
v ts uklada aj azbox- tazke nejake to ts uz na pokus najdeme.

neo177
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od neo177 »

vecer vyskusam a konkretne sa zameram na ten multicast. ono iptv neni sledovanie streamu z nejakej IPcky. IPTV sa siri multicastom ktory musia podporovat aj vase routre aby ho cez seba preroutrovali. multicast spoznate od klasicke vysielania podla ip, multicast ip su
224.0.0.0 - 224.0.0.255
224.0.1.0 - 238.255.255.255
239.0.0.0 - 239.255.255.255.
keby sa IPTV sirila standardnym sposobom, tak backbony nestacia na ten prenos dat
trocha teorie:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Multicast

edit: hezky, pri reboote to uz na displeji nepise booting ale rebooting :)
mam inak pocit ze sa box zrychlil

Edit 2: Multicastove TV IDU!!! akurat pozeram programy (aktualne) ktoru moj poskytovatel siri optikou pre kazdeho zakaznika...

online: DM800 HD + cccam
offline: AZBox Elite HD + cccam
tato
Nováček
Nováček

Příspěvek od tato »

Nový fw. je doma, prvý dojem u mňa zatiaľ OK, konečne pozeranie bez otravných čierných pásov. Po reboote nebol ani potrebný reštart multicasu a mgcamu, načítaný Skylink a Digi bez problémov. Zatiaľ ho mám len chvíľu takže na hlbšie skúmanie ešte len nastane čas. Problémy, ktoré tu boli skôr spomínané s vypnutím a následným zapnutím do kódovaného programu u mňa nie sú a takisto nahratý kódovaný program prehrá. Mrzí ma zatiaľ len, že stále nie je možné časové vyhľadávanie v prehrávaní videí, ale z fw. ktoré som mal možnosť skúšať zatiaľ za tú krátku dobu zatiaľ určite najlepší. Skúšam ďalej.

jhrin
Nováček
Nováček

Příspěvek od jhrin »

Ahojte, takze novy FW mam len asi 2 hodiny, ale zatial zanechal vyborny dojem, aj ked ako vzdy po upgrade a potom dam factory reset tak mi nenabehne cez HDMI po reboot, takze musim odpajat kable a pripojit si scart a postukat v menu a nastavit 720p a potom sa nejako rozbehne aj to HDMI, ono moze byt nejaky problem niekde na ceste alebo v rukach, ono asi by stacilo preklikat len na dialkovom tlacitkom resolution co? :-) Vyskusam pri dalsim FW.

Takze pozitivne zlepsenia:

- pribudlo USB CDROM ( neskusal som pozical, ked sa vrati tak testnem )

- subjektivne rychlejsia reakcia na dialkove ovladanie

- nieco sa im podarilo spravit s DTS, lebo pri niektorych HD filmoch mi detekuje reciever DTS a prehra to ako DTS ale nie 5.1 ale iba stereo, no aj to je pokrok proti tichu, ktore bolo doposial, pripominam ze funguje len cez optiku, do HDMI zatial zvuk netlacia iba dekodovany do sterea aspon tak sa mi to javi

- rovnako mi bez problemov prehra subory WAV ktore su vo formate DTS, viac takych suborov najdete na www.hdclub.sk a tam sekcia HQ AUDIO po prihlaseni :) a prehravanie funguje v pohode, reciever detekuje DTS, sice opat len stereo ale aj tak je to lepsie ako nic

- prehravanie FLAC suborov v 1759 este nefungovalo

- seting ide preniest v pohode cez AZboxEdit 0.9.7b

To je zatial vsetko co som zistil za taku kratku dobu.

AZBOX HD Elite, parabola Gibertini 90cm, okuliare na 3xLNB Invacom 0,3dB, DiSEq 4xLNB EMP Centauri, druzice 19,2 - 23,5 - 13,0., Pristup k UPC, SKYLINK, CSLINk. Reciever Onkyo TX-SR605.
Beam Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Beam »

tak jsem trochu laboroval s nahravanim kodovanych programu a zatim jsem prisel na:
mgcamd + newcs:
- po rebootu jde nahravat program se kterym nabootval
- po prepnuti, uz nenahrava a uklada jenom nejaky smesne maly soubory
- kdyz pri nahravani ktera vytvari male souboru restartnu mgcamd tak uz pak velikost tech souboru zacne prirustat normalnim tempem, takze chybu bude asi nekde na strane mgcamd.

multicas - nahravani se mi zda ze funguje vzdy

mohl by to nekdo taky vyzkouset?

AzBox HD Premium (R3/4 = 330) fw. E2 OpenRSI 3.0, Samsung 750 GB, (23.5E+19.2E)+0.8W+SG2100
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu
Odpovědět

Zpět na „Odkaz na stažení Firmware - AzBox HD“