Mám cardserver IPBOX 250, karta skylink. Na něj se snažím připojit dreamskyem. Bohužel nevím proč, přístroj se odpojuje. V logu není vidět chyba
Tohle mám ve výpisu NewCS console : [ Newcamd:10000 ] User drm logged in, client: Generic [ 01:12:21 ] [ Newcamd ] recv: error! 104: Connection reset by peer [ 01:12:21 ] [ Newcamd:10000 ] User drm logout . Stejný problém hlásil i radegast. Je možné, že mám v konfiguraci triviální chybu, ale nic mě nenapadá
Pokud by někdo věděl, jak na to, rád se přiučím. Přikládám conf. soubory
Neúplné spojení IPBOX a Dreamsky
-
- Mírně pokročilý
-
- Mírně pokročilý
Re: Neúplné spojení IPBOX a Dreamsky
Nikdo žádný nápad ? Jen upozorním, že Azbox Premium jede s Mgcamd v pohodě
-
- Mírně pokročilý
Takže máme tu první posun, s FW 1.73 je připojení ok, 206, 212 ani 217 ne, budu to procházet dál
-
- Nováček
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Mel jsem stejny problem s pripojenim na newcs 1.56 server. Reseni neni. Firmware Dreamsky je nedodelek a sitovou komunikaci ma nespolehlivou (duplikcace paketu, nahodne odpojovani). Dekodovani pri sdileni zamrza a spojeni se rozpada. Delaly to vsechny fw co jsem zkousel. Vyresil jsem to tim ze jsem se Dreamsky zbavil a koupil Azbox Elite.
Azbox Elite HD Enigma2 1.0 fix, motor SG1200 + monoblok, 80cm
Intel i3 HTPC + VDR 1.7.15, Mutlifocus E-85, 1W,19.2E,23.5E
Intel i3 HTPC + VDR 1.7.15, Mutlifocus E-85, 1W,19.2E,23.5E
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Je ale pravda že z AZ Elite Dreamsky zdieľa ako klient bez problémov, takže možno by nebolo od veci vyskúšať iný newcs / staršiu verziu / prípadne upraviť .xml
Upravovať sa ale viacerým nechce a tak napíšu že to nejde, alebo že je niečo nedodělek.
Testovať štýlom Plug & Play asi nebude príliš profesionálne.
Ak to nechceš - tak to nekúp, ale netvár sa že to nejde vyriešiť
Upravovať sa ale viacerým nechce a tak napíšu že to nejde, alebo že je niečo nedodělek.
Testovať štýlom Plug & Play asi nebude príliš profesionálne.
Ak to nechceš - tak to nekúp, ale netvár sa že to nejde vyriešiť

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Mírně pokročilý
Ne, ne, špatně jsem to asi popsal. Takže testovány NewCS 1.65, 1.50, 1.3, dream se nechytil. Po nahrátí FW 1.73 jede naprosto v pohodě :???: Server je IPBOX 250, klienti AZBOX HD Premium a právě s FW 1.73 2ks dreamsky. V podstatě by mi tenhle FW nevadil, stejně tam hlavně pojede Skylink a Gital, ale AU u Digi se hodí, přeci jen má pro otce zajímavou nabídku - 14 sportovních :lol: Jen abychom si rozuměli, doma máme 1x Dual Hundai a 2x Humax s kabelem, digi si platíme, ale prostě EMU je tu navíc
Až zjistím co a jak, zkusím sesumírovat můj postup pro ostatní,třeba se to někomu bude hodit. Protože Premium jsem rozjel včetně instalace HDD, formátování, ladění a sdílení do 20min, tam to bylo skoro samo, tak mě trklo, že bude asi chyba někde v nastavení dreamu a hle, něco se objevilo
2padmad : Divné, mě to jede bez pádů, už skoro 24h, jen mě zarazil ten problém, že je ptřeba tak starý FW. Možná je to špatným nastavením odezvy, 1.73 má možnost nastavení od 4s do 10s
Až zjistím co a jak, zkusím sesumírovat můj postup pro ostatní,třeba se to někomu bude hodit. Protože Premium jsem rozjel včetně instalace HDD, formátování, ladění a sdílení do 20min, tam to bylo skoro samo, tak mě trklo, že bude asi chyba někde v nastavení dreamu a hle, něco se objevilo
2padmad : Divné, mě to jede bez pádů, už skoro 24h, jen mě zarazil ten problém, že je ptřeba tak starý FW. Možná je to špatným nastavením odezvy, 1.73 má možnost nastavení od 4s do 10s
-
- Mírně pokročilý
Takže bych rád celou kauzu uzavřel, vše je ok. S posledním FW 2.17 žádné potíže, jede vše jak má. Je tu ale jedno ale. Klient se odpojí vždy, když není signál, resp. nepotřebuje kódy, proto jsem by zmatený z výpisu. Pokud dané kódy na serveru nalezne, je vše ok, jinak odpojení. Tö třeba ani IPBOX ani AZbox nedělal, prostě se připojili a v pohodě. Takže nastavení není žádný problém sprovoznění LAN sharing trvá max. 5 minut od prvního zapnutí Dreamsky ( včetně nahrátí nového FW, settings a pod ).