fw 0.9.1868
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
- Nováček
Re: 0.9.1868
ja mam to iste, len Skylink a Gital mam prehodeny. Skylink mam v CI Module. Vsetko bezi. Niekedy vsak prestaval dekodovat z citacky alebo z CI modulu a potreboval restart.
v tomto fw som si to zatial este nevsimol, mam ho prvy den a vsetko bezi minimalne tak ako v 1759.
Takze chyba niekde u Teba.
v tomto fw som si to zatial este nevsimol, mam ho prvy den a vsetko bezi minimalne tak ako v 1759.
Takze chyba niekde u Teba.
-
- Nováček
To ako s podporou druhého DVB-S tuneru nepočítaju ?grantec píše:jj - takze takto to je. druhy tuner moze byt DVB-T,alebo DVB-C . :)
AzBox HD Premium + 1TB HDD, AB IPBox 400 firmware Slon6 + 160 GB HDD, SG2100.
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
pozri - dalo by sa to odskusat, tak, ze do slotu c1 - pre DVB-S2 by som sa pokusil vlozit DVB-T tuner. Ak by tam nefungoval, znamenalo by to, ze druhy slot je urceny pre tunery DVB-T a DVB-C. Ale iny ako DVB-S2 tuner nemam .
V sucasnosti mozem povedat len s istotou, ze ak ma fungovat druhy DVB-S2 tuner - musi byt minimalne kablovy konektor rieseny inym sposobom a musi byt zapracovana aj sw podpora druheho DVB-S2 tuneru. Ani v tomto poslednom fw totiz DVB-S2 tuner na porte c.2 nefunguje - ani ako samostatny tuner.
V sucasnosti mozem povedat len s istotou, ze ak ma fungovat druhy DVB-S2 tuner - musi byt minimalne kablovy konektor rieseny inym sposobom a musi byt zapracovana aj sw podpora druheho DVB-S2 tuneru. Ani v tomto poslednom fw totiz DVB-S2 tuner na porte c.2 nefunguje - ani ako samostatny tuner.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ak je pred restartom zvoleny HD program (aj FTA) , po restarte sa nespusti ftp. Ide len telnet podpora.
- Seraphim
- Nováček
Pred zmenou FW som odstránil všetky pluginy, všetko som odzálohoval. Potom som nahodil nový FW a nainštaloval pluginy cez menu. Kartu Gital mám registrovanú na používanie v ČR. Jedine, že by teda bol nejaký problém s kartou samotnou, resp. s aktiváciou (??).dempsey píše:Seraphim píše:to grantec
mam OpenXcas a k tomu NewCS a MGcamd
Myslím že grantec už spomínal, že je dobré po zmene fw spraviť zálohu nastavenia /newcs.xml kôli čítačke a mgcamd.config-newcamd.list-prio-ignore-peer-autoroll a softCam/
a v RESETe dát vymazať všetky pluginy.
Určite sa zmeny týkajú aj ich a aktualizácia opeXcasu - newcs - mgcamd - a hlavne Multicasu môže byť pri zmene fw potrebná. Jedná sa to samozrejme tých, ktorí potrebujú AU na digi /MULTICAS/ ale novšie verzie sa môžu objaviť aj pre newcs a mgcamd.
To že Ti nejde Nova a Nova Cinema nie je náhodou tým, že prešla 20 dňová lehota od spustenia karty a Ty si ju regol na Slovenský región ?
Mimochodom, vrátil som sa na starší FW, pretože Box robil úplné haluze, nielen že po zapnutí bol vždy v Settings, ale potom začal sám od seba meniť nastavenia. Najprv to bolo pri jednom zapnutí iba to, že nesedel čas. Potom toho bolo stále viac a nakoniec to skončilo pri tom, že zmenil normu na NTSC, resetol jazykové nastavenie, internet, jednoducho na čo si zmyslím.
Problém s Nova a Nova Cinema mám ale stále. Zaujímavé ale je, že ten mnou popisovaný problém sa nevyskytuje pri žiadnych iných programoch, ktoré prijímam cez Gital a ani cez Skylink. Zvláštne je, že keď som dal posledný FW 1868, tak najprv to robilo, potom to prestalo na celý deň, aj keď bol prijímač medzičasom vypnutý cez DO aj vypínačom vzadu a večer to začalo robiť zas. Pritom to box vypisuje zakaždým, keď sa prepne na tieto programy... Nejako sa z toho neviem vysomáriť. Čo sa týka AU, mal by som to mať v konfigoch zapnuté.

Azbox HD Premium, Skylink+CSlink, FW vždy aktuálny z DU.
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Ja mám Skylink v čítačke a Gital zdieľam. Tiež sa mi stane že Gital nejde a riešil som to reštartom mgcamd. / možno treba doladiť aj prio.list / Po čase som náhodou zistil že stačí trošku viac času aby sa prebral a potom už zase všetko nabieha okamžite.
V mgcamde je ale nejaká chyba, alebo to robí fw pretože občas vypadne aj interná čítačka a niekedy pomôže iba reštart boxu / na tvrdo /
V mgcamde je ale nejaká chyba, alebo to robí fw pretože občas vypadne aj interná čítačka a niekedy pomôže iba reštart boxu / na tvrdo /

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Nováček
Používám Skylink a taky se mi to seká a je třeba restart. Reset pluginů nestačí.
Možná by to chtělo nějaké vzorové konfiguráky, které si přepíšeme svými adresami atd. Neboť bych řekl, že se to táhne s každým firmware.
V telnetu mi to třeba hlásí verzi Newcs 1.2 nějaká, ale má to být 1.65.
Já se tady v tom zas tak moc nevyznám.
Možná by to chtělo nějaké vzorové konfiguráky, které si přepíšeme svými adresami atd. Neboť bych řekl, že se to táhne s každým firmware.
V telnetu mi to třeba hlásí verzi Newcs 1.2 nějaká, ale má to být 1.65.
Já se tady v tom zas tak moc nevyznám.
TRINITY, VU+DUO , AZHD-Elite.
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ved to aj je newcs 1.20 RC11 . A mgcamd nieje 1.32 ,ale 1.33 . Popis suboru je podla uvazenia autora. Samotne hlasenie logu je vypovedne.
-
- Nováček
-
- Nováček
No, pamatam si aj horsie verzie
Snad do konca tyzdna vyde na svetlo sveta nejaka poopravovana verzia
- Seraphim
- Nováček
no bodaj by, aj keď mám obavu, že to je skôr zbožné prianie...
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Seraphim píše:no bodaj by, aj keď mám obavu, že to je skôr zbožné prianie...

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
A ja just necham v boxe tuto verziu, ktora uz vlastne nieje. Ved co by som ohovaral :)
Okrem toho smiesneho startu a naslednym problemom zo sietou, je to celkom OK verzia. Staci vypnut a zapnut v zadu a mozem frcat. A potom nevypinat box. :)
Okrem toho smiesneho startu a naslednym problemom zo sietou, je to celkom OK verzia. Staci vypnut a zapnut v zadu a mozem frcat. A potom nevypinat box. :)
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:

- Seraphim
- Nováček
dempsey píše:Seraphim píše:no bodaj by, aj keď mám obavu, že to je skôr zbožné prianie...Ty optimista. Zrejme si mal počkať na finálnu verziu. Alebo Ti to niekto predal ako hotový prijímač ?
nehovoril som o prijímači, ale o FW, ktorý by mohol byť o čosi lepší oproti tomu zrušenému bordelu...
Ale iste, nemám teraz toľko času na nejaké testovanie ako by som potreboval, najviac ma štve tá hláška pri Nova a Nova cinema (prča je, že to potom aj tak dekóduje ako keby nič...)