fw 0.9.1868
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
- Nováček
fw 0.9.1868
0.9.1868
Fixed
- If do a scan at for example some TP on Hotbird and have more than one satellite scanned,
when go back to TC always go to position 001 at channel list, what is big inconvenience if you have motorized dish,
because will jump for satellite that have channel at position 001.
Cursor should go for channels position of scanned TP.
Fixed
- Some Polish channels like TVP1, Universal, Sci-Fi, MGM can`t get EPG data info
Fixed
- Some channels (like Filmbox HD) at Hotbird need go catch EPG info at other TP, actually AzBox cannot support that
Fixed
- Quality of pictures using photo player is very bad, this should be improved
Fixed
- ISO files do not work anymore (none at all). Box hangs if you try to play them.
Add
- Auto-Detect Tuners plugged and add support for Combo models and DVB-T and DVB-C twin tuner support
Add
- At Satellite list show not only the satellite name but also satellite position
Add
- When we played ISO (backup DVD) we don¡¯t have possibility choose outside subtitles from files
Add
- Auto Scale Pictures to 1920x1080, with option to keep or not the original aspect ratio
Add
- Storage Create option: HDD standby, receiver should put HDD in standby if during some minutes not usage, to save energy and HDD life
Add
- TV Channel After finish Scan and decide if Store or not store scanned channels, go directly to menu of Scan channel
Add
- Data Reset Option to erase all Plug-ins
Add
- Support uncommitted Diseqc and committed Diseqc at same time
Add
- Change Font by User
1. Copy your_font.ttf to USB storage and plug it on AZBOX
2. Go to 'System Information' of Setting
3. Press OK on Font Setup
http://www.manualeitor.com/azbox_hd_emu ... 868_a.html
Fixed
- If do a scan at for example some TP on Hotbird and have more than one satellite scanned,
when go back to TC always go to position 001 at channel list, what is big inconvenience if you have motorized dish,
because will jump for satellite that have channel at position 001.
Cursor should go for channels position of scanned TP.
Fixed
- Some Polish channels like TVP1, Universal, Sci-Fi, MGM can`t get EPG data info
Fixed
- Some channels (like Filmbox HD) at Hotbird need go catch EPG info at other TP, actually AzBox cannot support that
Fixed
- Quality of pictures using photo player is very bad, this should be improved
Fixed
- ISO files do not work anymore (none at all). Box hangs if you try to play them.
Add
- Auto-Detect Tuners plugged and add support for Combo models and DVB-T and DVB-C twin tuner support
Add
- At Satellite list show not only the satellite name but also satellite position
Add
- When we played ISO (backup DVD) we don¡¯t have possibility choose outside subtitles from files
Add
- Auto Scale Pictures to 1920x1080, with option to keep or not the original aspect ratio
Add
- Storage Create option: HDD standby, receiver should put HDD in standby if during some minutes not usage, to save energy and HDD life
Add
- TV Channel After finish Scan and decide if Store or not store scanned channels, go directly to menu of Scan channel
Add
- Data Reset Option to erase all Plug-ins
Add
- Support uncommitted Diseqc and committed Diseqc at same time
Add
- Change Font by User
1. Copy your_font.ttf to USB storage and plug it on AZBOX
2. Go to 'System Information' of Setting
3. Press OK on Font Setup
http://www.manualeitor.com/azbox_hd_emu ... 868_a.html
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: 0.9.1868
jj - takze takto to je. druhy tuner moze byt DVB-T,alebo DVB-C . :)
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
- Nováček
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
a skusal niekto zmenit font ? dal som na USB subor s *.ttf a nenaslo to.
- Rapidos
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
A mas primountovanou tu flashku ? Me se obcas stane, ze automount nefunguje, tak restartnu a jede ok. Jinak ta zmenu fontu funguje. V nastaveni klik na volbu system font .. nacetlo to soubory z flash .. klik na nazev fontu .. hlaska o tom ze instaluje .. a potom uz jde sipkama doleva-doprava vybrat. Nakonec restart a font je tam.grantec píše:a skusal niekto zmenit font ? dal som na USB subor s *.ttf a nenaslo to.
Jen zatim zkousim co bude nejcitelnejsi. Zkousel jsem calibri, verdana, ted tam mam arial. Je to lepsi nez ten systemovej, ale porad to nejak neni ono.
AB IPBox 400s / AB IPBox 910 HD / Topfield TF7720 / Asus WL500gP / SkyStar HD / AZBox Premium HD + 1TB WD
- Rapidos
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Z jinyho soudku .. jak jste spokojeny s prohlizenim fotek ? Myslel jsem si, ze uz si to poradi s fotkama vetsima nez 1920x1080 .. ale porad mi to nejak nechodi .. koncim hlaskou ze je prilis velka. Klidne at to chvllku trva a zobrazi, ale orezavat to na pc se mi nechce ..
AB IPBox 400s / AB IPBox 910 HD / Topfield TF7720 / Asus WL500gP / SkyStar HD / AZBox Premium HD + 1TB WD
- Seraphim
- Nováček
dal som nový FW 0.9.1868, zatiaľ všetko čo som skúšal funguje, no problém je karta GITAL (v CI module), v module cryptoworks mám kartu Skylink, na programoch Nova a Nova Cinema mi AZbox vypisuje: Sorry, you can not receive this programme. Na predchádzajúcom FW to najprv nerobilo, potom to začalo, najprv to iba vypisovalo, dnes to už ani nedekódovalo , tak som skúsil nový FW no robí to stále aj pri novom FW. Kartu používam pribl. od 4.4.2009. Máte niekto nejaký návrh, čo s tým? Ak treba zmeniť nejaké nastavenie v pluginoch, môžete sem hodiť ten súbor? Vďaka...
Azbox HD Premium, Skylink+CSlink, FW vždy aktuálny z DU.
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Internu citacku mountujes s MultiCAs,alebo z newcs ?
-
- Nováček
Neviem či sa ešte niekto iný stretol s problémom, ktorý sa objavil u mňa s týmto firm., vždy po vypnutí a následnom zapnutí STB sa mi prijímač spustí priamo do nastavení. To znamená že aj keď si dám niečo nahrávať zo spánku tak mi nič nenahrá. Skúšal som to včera hneď ako sa objavil, ale musel som sa vrátiť späť k staršiemu firm 0.9.1759. Dnes som to vyskúšal znovu ale bohužiaľ ten istý problém takže zatiaľ budem používať starší firmware a čo zvláda nový firmware zatiaľ skúšať nebudem.
-
- Nováček
Nj potvrzuji, po zapnutí azboxu se vždy octnu v nastavení což je otravné.Nahrávání ve standby nefunguje.Se zas něco povedlo.Opravdu by mě zajímalo jestli se v dohledné době objeví FW se kterým bude možno tento přístroj skutečně používat.
Clarke.Tech ET9000 HD+Samsung LE46B651+1TB Samsung Spinpoint
- andrejtom
- Nováček
Potvrdzujem, po zobudeni je stale v Settingu. je to otrava. takze spat k 1759.
VU+ DUO 2 VTi najnovsie, AZBox ME E2 RTi 1.8 a este Ariva 200+ zopar SD, SkyLink HD, motor HH90 USALS, Gibertini OP85L, TV Panasonic P42V10E, Router Apple TimeCapsule
- Rapidos
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Nezapomen, ze se jedna porad o beta verze .. tak neni mozne ocekavat 100% funkcnost .. od toho testovani je aby se vychytalo co nejvic chyb ..danmark píše:Nj potvrzuji, po zapnutí azboxu se vždy octnu v nastavení což je otravné.Nahrávání ve standby nefunguje.Se zas něco povedlo.Opravdu by mě zajímalo jestli se v dohledné době objeví FW se kterým bude možno tento přístroj skutečně používat.
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Medzi inými nedostatkami som našiel ďaľší. Chyby v EPG a zobrazovaní znakov.
Zaujímavé je, že sa prejavujú len ak je text dlhší / pred časom bol jednoducho odrezaný /, ale dnes som trafil plný text - avšak v druhej a tretej časti boli nekorektne zobrazované interpunkčné znamienka. Asi boli upravované len na nejaký určitý počet.
Zaujímavé je, že sa prejavujú len ak je text dlhší / pred časom bol jednoducho odrezaný /, ale dnes som trafil plný text - avšak v druhej a tretej časti boli nekorektne zobrazované interpunkčné znamienka. Asi boli upravované len na nejaký určitý počet.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- Seraphim
- Nováček
to grantec
mam OpenXcas a k tomu NewCS a MGcamd
Azbox HD Premium, Skylink+CSlink, FW vždy aktuálny z DU.
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Seraphim píše:to grantec
Myslím že grantec už spomínal, že je dobré po zmene fw spraviť zálohu nastavenia /newcs.xml kôli čítačke a mgcamd.config-newcamd.list-prio-ignore-peer-autoroll a softCam/
a v RESETe dát vymazať všetky pluginy.
Určite sa zmeny týkajú aj ich a aktualizácia opeXcasu - newcs - mgcamd - a hlavne Multicasu môže byť pri zmene fw potrebná. Jedná sa to samozrejme tých, ktorí potrebujú AU na digi /MULTICAS/ ale novšie verzie sa môžu objaviť aj pre newcs a mgcamd.
To že Ti nejde Nova a Nova Cinema nie je náhodou tým, že prešla 20 dňová lehota od spustenia karty a Ty si ju regol na Slovenský región ?

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované