grantec píše:priority.list asi myslis. To ja upravujem pre konkretne pouzitie pri kazdom mgcamde. V tom subore sa udava priorita CAID, ktore ma pouzit emulator na dekodovanie. Dobre je to vtedy, ak jeden a ten isty program pouziva viac providerov- teda stream obsahuje viac CAID. Napr. CT1 ma 0D03, ale aj 0D0F a 0D70 . Podla toho aku mam kartu, take CAID mu urcim na dekodovanie.
0D 03 - skylink(biela) a TaT
0D 0F . gital
0D 70 - modra skylink.
Iny problem je prechod zapisov na kartu. To je funckia, ktora zabezpeci ,aby ste nemuseli kartu vkladat do originalneho modulu, po vyprsani platnosti zapisov.
Ta funkcia sa nastavuje v
newcs.xml
Opat- defaultne zapisy neprechadzaju. Asi autor upravy tak poistil karty, ktore maju "dopisane" zapisy - pred prepisanim. :)
Nic tak strasne sa nedeje. Staci ho otvorit napriklad vo
wordpade,alebo v
PSpad (pozor -
nie v notepade- lebo ten nekorektne ukoncuje riadky!!! ) a na prechod zapisov dopisat jeden riadok (vlozit copy/paste) v user napriklad pod port.
<au>on</au>
po spravnom vlozeni to bude vypadat takto:
Kód: Vybrat vše
<user>
<name>dummy</name>
<password>dummy</password>
<hostname>127.0.0.1</hostname>
<port>12000</port>
<au>on</au>
</user>
newcs.xml najdete v /EMU/OpenXCAS/newcs/
Ak si pridavate dalsieho usera - tomu uz nieje potrebne pridelovat parameter au a ked ano , treba
on zmenit na
off . Prechod zapisov bude takto len v rukach localhost (teda majitela kartoveho servera)
Samozrejme, na citacke sa da aj inak obmedzovat zapisy ,ale toto je najednoduchsi sposob.