?igi TV - jak vám funguje?

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Jijirka
Nováček
Nováček

?igi TV - jak vám funguje?

Příspěvek od Jijirka »

Tak mi celkem bez problémů funguje CSlink a podařilo se m i nějak zprovoznit i ?igiTV. Fungovalo celou neděli. Pak jsem obnovil firmware a ?igi TV už nemohu nějak dát dohromady. Nevíte v čem by mohl být fígl????

Firmware 0.9.1173 + OneStep_EMU_Plugin.rar

ET8000 s OpenATV, parabolou MBeam 85 a LCD Panasonic TV TX-L39E6E. Karta T-Mobile ICE, USB tuner Evolve Venus Dual
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: ?igi TV - jak vám funguje?

Příspěvek od grantec »

Key.bin si zmen

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
Jijirka
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jijirka »

Díky je to tím. Já jsem tam strkal upravený Key.bin kvůli spolehlivosti CW bez kódů.

ET8000 s OpenATV, parabolou MBeam 85 a LCD Panasonic TV TX-L39E6E. Karta T-Mobile ICE, USB tuner Evolve Venus Dual
grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

V poslednej verzii cryptoworks nerobi problem , nieje potrebne upravovat.

e-MG-e
Nováček
Nováček

Příspěvek od e-MG-e »

může mi někdo poradit, jak to upravit ten key.bin aby to chodilo? jde to upravit přímo v přímači nebo to nějak musím upravit v PC a překopírovat. Prosím o postup.Díky moc

grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

V PC upravit.
Lepsie je nainstalovat z USB kluca novy MultiCAs- ani neviem,ci vyriesili v poslednej verzii prepisovanie klucov. Asi ano.
Tento Multicas obsahuje spravne keys :arrow: download/file.php?id=2370
grantec píše: Aktualizaciu je nutne previest manualne. V Home 3 je potrebne deaktivovat MultiCAS (zakomentovanim- deaktivovany vypada takto #MultiCAS ).
Pripojte sa k azboxu pomocou ftp . Tu prilozeny subor rozbalte na hdd v PC a nahradte kompletny adresar MultiCAS v /EMU/OpenXCAS/ .
Po aktulaizacii je opat potrebne aktivovat MultiCAS v Home 3 a aktivovat ho zltym tlacidlom.

e-MG-e
Nováček
Nováček

Příspěvek od e-MG-e »

Co znamená připojit přes ftp? Tu složku nahradím červeným tlačítkem v plugins?

grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

Nie - cez menu prijimaca MultiCAS len vypnes. ftp protokol pouziva napriklad TotalComander- znamena to, ze cez LAN sa pripojis k Azboxu a prekopirujes subory z HDD v PC do Azboxu - presne podla umiestnenia. Nezabudni, ze mas linuxovy prijimac a tak praca s ftp a telnetom je nevyhnutna -aspon v pociatocnej faze.

Dreamer
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dreamer »

grantec píše:Nie - cez menu prijimaca MultiCAS len vypnes. ftp protokol pouziva napriklad TotalComander- znamena to, ze cez LAN sa pripojis k Azboxu a prekopirujes subory z HDD v PC do Azboxu - presne podla umiestnenia. Nezabudni, ze mas linuxovy prijimac a tak praca s ftp a telnetom je nevyhnutna -aspon v pociatocnej faze.
Nejen že je nevyhnutná, ale je to hlavně výhoda. je to je to co odlišuje Linuxový přijímač od obyčejného "hloupého" :D Tedy to, že do toho je vidět, že to není jen černá skříňka určená ke koukání na televizi. Mě koukání na televizi nebaví, ale baví mě satelitní příjem a lámání systémů :D

e-MG-e
Nováček
Nováček

Příspěvek od e-MG-e »

můžu to připojit normálnik babelem co mám od ADSL nebo musí být křížený? JAk to mám nastavit v PC abych se spojil s boxem? Díky

grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

V menu azboxu je nastavenie siete s DHCP defaultne- tam netreba nic - len IP adresu boxu opisat a v PC staci nastavenie sietovky - vlastnosti -protokol TCP/IP zvolit rezim auto.

e-MG-e
Nováček
Nováček

Příspěvek od e-MG-e »

Jaké propojení používáte na spojení PC a AZ?? Pořád se mi to nedaří propojit!! Zloušel jsem i nastavit stejné IP manuálně, ale nic!! :mad:

grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

Krizeny LAN kabel.

Jijirka
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jijirka »

e-MG-e píše:Jaké propojení používáte na spojení PC a AZ?? Pořád se mi to nedaří propojit!! Zloušel jsem i nastavit stejné IP manuálně, ale nic!! :mad:
1/ Přímé připojení musíš udělat tzv. křízeným LAN kabelem. Pokud to budeš dělat tak tady je to celkem pěkně vysvětlený: http://4um.overclocking.cz/showthread.php?t=67662 včetně obrázků. Problém je v tom, že v tomto případě můžeš spolu spojit jen PC a STB ale v tu chvíli se už nepřipojíš k internetu. Tedy pokud nemáš v PC dvě síťové karty.

2/ Lépe je využít SWITCH nebo ROUTER se SWITCHEM. Potom můžeš připojit nejenom několik PC k internetu, ale i několik AZboxů jak k internetu tak i mezi sebou. viz http://4um.overclocking.cz/showthread.php?t=67662

Takže se nejdříve koukni jestli tvůj ADSL modem nemá vzadu více konektorů RJ45 na připojení více zařízení. Pokud tam jsou tak by vše mělo pracovat bez problémů. Pokud v modemu je jen jeden konektor do PC/RJ45/ tak máš problém a raději si pořiď SWITCH než bys propojoval PC a AZbox napřímo. Switch totiž funguje jako chytrá rozdvojka, nemusíš pravděpodobně nic nastavovat a vše by mělo fungovat bez problémů jen připojíš kabel.
Pokud by to nefungovalo ani přes Switch nebo Router tak by mohl být problém v nastavování IP adres, ale to takle nejde poradit a asi bys měl sehnat někoho místního kdo ti to dá dohromady a nastaví ti DHCP v routeru.

e-MG-e
Nováček
Nováček

Příspěvek od e-MG-e »

Tak v AZ už vidím PC ve složce Sít/celrun/xp/sdílené složky ..., ale naopak tomu tak není!! :mad: Jak mám nastavit ftp v total commanderu?? Díky všem zúčastněným za ochotu poradit!

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“