negunguje Ethernet CSC
-
octopus24
- Nováček

negunguje Ethernet CSC
Dreamsky mam doma 1 den posim pomozte mi nahral som soft 2.08 dal som tovarenske nastavenie vsetko mi ide len mam problem s Ethernet CSC dal som lanku a ked dam dvakrat zlte tlacitko a 2 nabehne mi tabulka ale len 13 ikon a 14 ethernet mi chyba co mam urobit Dakujem 
-
AzMaster
- Nováček

Re: negunguje Ethernet CSC
Nastavení časovače , mrkni jestli ti to přidělenou adresu ,
když tak vypni a zapni přijímač - síťový vypínač
-
octopus24
- Nováček

AzMaster píše:Nastavení časovače , mrkni jestli ti to přidělenou adresu ,
nepomohlo skusal som ale nic ale je natom este jedna vec a to ze mi vobec nesvieti lan
-
marsim21
- Administrátor

- Dal poděkování: 181 poděkování
- Dostal poděkování: 267 poděkování
V menu časovač IP setting nastav zelené DHCP na Zap.Poté modré Auto IP.
Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
-
octopus24
- Nováček

no ale ja mam este jeden problem v tomto probleme ked dam menu a potom casovac tak tam najdem len 3 kolonky a pritom tam maju byt 6 alebo 7 a preto tam ziadny IP seting nenajdem . Nieje nahodou odpalena lanka???marsim21 píše:V menu časovač IP setting nastav zelené DHCP na Zap.Poté modré Auto IP.
- Tomaško
- Nováček

Ako by si nemal zapnuté emu ale píšeš že všetko ide ,tým všetkým asi myslíš emu .Snáď by si mal dať FW ešte raz .Po vložení FW vypni sat sieťovým vypínačom .octopus24 píše:no ale ja mam este jeden problem v tomto probleme ked dam menu a potom casovac tak tam najdem len 3 kolonky a pritom tam maju byt 6 alebo 7 a preto tam ziadny IP seting nenajdem . Nieje nahodou odpalena lanka???marsim21 píše:V menu časovač IP setting nastav zelené DHCP na Zap.Poté modré Auto IP.
-
octopus24
- Nováček

ale kody mi nahodi FW fungujeTomaško píše:Ako by si nemal zapnuté emu ale píšeš že všetko ide ,tým všetkým asi myslíš emu .Snáď by si mal dať FW ešte raz .Po vložení FW vypni sat sieťovým vypínačom .octopus24 píše:no ale ja mam este jeden problem v tomto probleme ked dam menu a potom casovac tak tam najdem len 3 kolonky a pritom tam maju byt 6 alebo 7 a preto tam ziadny IP seting nenajdem . Nieje nahodou odpalena lanka???marsim21 píše:V menu časovač IP setting nastav zelené DHCP na Zap.Poté modré Auto IP.
-
marsim21
- Administrátor

- Dal poděkování: 181 poděkování
- Dostal poděkování: 267 poděkování
Pokud v menu RS232 Mode List (dvakrát žluté tlačítko a 2) nebudeš mít kolonku 0014 Ethernet CSC , tak to nerozchodíš.
Co bych udělal já:
Uvedl bych přijímač do továrního nastavení.
Nahrál bych firmware 2.03.
Opět tovární nastavení.
Natáhl setting
Přesvědčil se zda již protokol Ethernet CSC zobrazuje.
Pokud ano nastavit ,vše potřebné dle návodu.
Po veškerém nastavení a zprovoznění přehrát na firmware 2.08.
Co bych udělal já:
Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
-
shark734
- Nováček

nechcem zakladat nove vlakno tak to hodim sem
mam tiez problem s LAN, tiez mi nesviti LED zo zadu na STB a nemam v RS232 MODE 014 Ethernet...
mam tak FW 2.17 a skusal som uvedeny postup a stale nic...uz vazne neviem co s tym...
DAKUJEM
...tak uz som skusal FW 2.18 a stale nic :sad:
mam tiez problem s LAN, tiez mi nesviti LED zo zadu na STB a nemam v RS232 MODE 014 Ethernet...
mam tak FW 2.17 a skusal som uvedeny postup a stale nic...uz vazne neviem co s tym...
DAKUJEM
...tak uz som skusal FW 2.18 a stale nic :sad:
-
saza
- Nováček

nemá cenu nic zkoušet. pokud nesvítí vzadu LANka, tak je špatná síťovka. měl jsem stejný problém. neměl jsem v nabídce 014, 015 a LANka po připojení nesvítila. reklamoval jsem a mám nový kus, který už má funkční LANku.