Problem pri pripojeni tv SONY KDL-55W756C k ruteru optik vantiva FGA2235

Volná diskuze.
Odpovědět
Molovcak Slovakia
Nováček
Nováček

Problem pri pripojeni tv SONY KDL-55W756C k ruteru optik vantiva FGA2235

Příspěvek od Molovcak »

Dobrý deň mam problém pri pripojeni tv SONY bravia KDL-55W756C ma zhruba 7 rokov a strašne dlho sa pripaja k ruteru aj som inštaloval najnovšiu verziu softveru ale stale dlho sa pripaja a občas vyhadzje chyby k ruteru je to od T-comu Magio TV aj s internetom ruter optik vantiva FGA 2235 v čom môže byť problém že by v procesore? Prosim poradte niekto?

Warder Slovakia
Pokročilý
Pokročilý
Dostal poděkování: 99 poděkování

Re: Problem pri pripojeni tv SONY KDL-55W756C k ruteru optik vantiva FGA2235

Příspěvek od Warder »

A co tak tej TV nastavit pevnu/staticku IP ?

Ak nieco odomna chcete tak chodte na AB-Forum, tu sa objavim uz len sporadicky .

:89:
monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 4 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem pri pripojeni tv SONY KDL-55W756C k ruteru optik vantiva FGA2235

Příspěvek od monkus »

Ahoj,

mam plus minus rovnaky setup, tiez Sony TV (tiez moze mat 7 rokov) a Magio Internet (ale ten premium router F@st 5670).
Tiez sa mi to takto spravalo, nastastie som pri stavbe domu natahal aj kable, tak som vypol v TV wifi a pripojil sa kablom.
Potom som ale odpozoroval, ze aj ine zariadenia, hlavne starsie maju problem. Dost dlho mi trvalo, kym som wifi odladil.
Co do porucujem, nespajat 2.4GHz a 5GHz do jednej (band steering). Niektore zariadenia maju problem s channel 12 a 13, v mojom routri sa da odkliknut moznost, aby tieto channels sa nepouzivali. Ak stale nepomaha, skus dat starsi protokol (neviem ake mas na vyber, zacina to 802.11 + pismenka)

Wi-Fi generations

https://en.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11

Podla tohto by som teda skusil ist vzdy o generaciu nizsie, ci sa wifi v telke nerozbehne.

Ked sa budem nudit cez Vianoce, spravim este nejake testy...

dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
Odpovědět

Zpět na „Volná diskuze“