Bude potřeba více karet?

Stáhni nové images a diskuze k přijímač Octagon SF8008.

Moderátor: zilizila

Odpovědět
j7n Czech Republic
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 4 poděkování

Bude potřeba více karet?

Příspěvek od j7n »

Zdravím z dotazu asi pochopíte že začínám, sice mám už dost hodin nastudováno, ale stále si nejsem jist a nemohu dohledat: chci-li naráz provozovat ​Magio Sat, Telly a Skylink bude stačit jakákoli karta, kterou SAPRO Image odblokuje? Nebo budu potřebovat jiný přijímač který bude pro více karet? Případně jakou kartu doporučujete? Zatím jsem přijímač nepořídil, tak nemohu experimentovat, než koupím octagon potřebuji jistotu, že bude dostačovat mým potřebám. Předem díky, vysvětlení mi hodně pomůže.

Warder Slovakia
Pokročilý
Pokročilý
Dostal poděkování: 99 poděkování

Re: Bude potřeba více karet?

Příspěvek od Warder »

Poobzeraj sa po inom pristroji. Napriklad AB PULSe 4K, AX 4K-BOX HD61, GigaBlue UHD Quad 4K, Dreambox DM920 UHD 4K ci VU+ DUO 4K SE by mohli splnit tvoje poziadavky na sledovanie.

Ak nieco odomna chcete tak chodte na AB-Forum, tu sa objavim uz len sporadicky .

:89:
rokson
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od rokson »

Kup si tuto masinu VU+ DUO 4K SE a po domacom tunnigu vies pripojit aj viac kariet napr.sk/cz/ antik . s patricnymi
nastaveniami oscamu to pojde ok. ;)

j7n Czech Republic
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 4 poděkování

Příspěvek od j7n »

Děkuji za informace, ale škoda že se mi nedostalo potvrzení mé domněnky, zda pro příjem Magio Sat, Telly a Skylink stačí jedna karta, kterou SAPRO nebo jiný Image "odemkne" pro příjem všech kanálů z družic. Toto uszuji z toho, že pročítám fóra a prohlížím fotky multifeedů s 6,8 i více LNB, jak mohou sledovat programy od tolika "poskytovatelů", když i nejlepší přijímače mají slot pouze na 2 karty.
Co je na Octagon SF8008 špatně, když je dle recenzí považován za cituji: "vitěze kategorie poměr cena-výkon jak pro příjem programů Skylink,tak i pro "surfing po orbitu."? Předem děkuji za trpělivost s mými začátky :-)

Warder Slovakia
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Warder »

Takze len v kratkosti. Aj ked si das Skylink do UNI citacky tak ti stale zostava to Magio ci Telly. Ty tu mozes hned zabudnut na nejaky Oscam, ale zozen si len pekne pristroj ktory ma 2x CI slot a to Octagon akosi nesplna.

Ak nieco odomna chcete tak chodte na AB-Forum, tu sa objavim uz len sporadicky .

Warpik Czech Republic
Nováček
Nováček
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od Warpik »

Octagon má sice jen jednu čtečku, lze však přes USB připojit externí (mouse protokol), ovšem není to zcela levné. Takže bych hledal něco se dvěma UNI ... a kdyžtak 1 externí.

MerleFord Albania
Nováček
Nováček

Příspěvek od MerleFord »

j7n píše: 21 úno 2023, 23:10 Zdravím z dotazu asi pochopíte že začínám, sice mám už dost hodin nastudováno, ale stále si nejsem jist a nemohu dohledat: chci-li naráz provozovat ​Magio Sat, Telly a Skylink bude stačit jakákoli karta, kterou SAPRO Image odblokuje? Nebo budu potřebovat jiný přijímač který bude pro více karet? Případně jakou kartu doporučujete? Zatím jsem přijímač nepořídil, tak nemohu experimentovat, než koupím octagon potřebuji jistotu, že bude dostačovat mým potřebám. Předem díky, vysvětlení mi hodně pomůže.
budete potřebovat přijímač, který podporuje vložení více karet a umožní vám dekódovat programy od různých poskytovatelů

Neustále se zlepšujeme, abychom zajistili, že TECHZAPK je místem, get it now kde můžete zažít to nejlepší a nejnovější.
Warder Slovakia
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Warder »

"Kamarat" MerleFord, svojou novou registraciou a naslednym prvym prispevkom si akosi zaspal pol roka. :D

Odpovědět

Zpět na „Odkaz na stažení Images a diskuze k Images“