Přečetl jsem zde několik příspěvků ohledně oscam...
pokud by nevadilo, nastínil bych zde svůj problém.
Mám Coolstream Tank / Image NG-Neutrino-HD / verze 3.10 beta... ( to ještě není můj problém

problém:
Mám zasuvný modul Skylink ready Irdeto CI+... Tento je zasunut v zadní časti přístroje. Problém je v tom, že když přepnu kanál z Astry 23,5 na Astru 19,5 tak program hraje, ovšem když se vrátím na Astru 23,5 nejde obraz a přes MENU,CI modul nereaguje. Musím ho celý vytáhnout a pak zasunout z5. Pak už reaguje ,ale píše to chybu karty, kterou musím několikrát vytáhnout a zasunout, aby jí to načetlo. Podle mne je problém v nastavení " OSCAM" mám tuto verzi ( oscam-svn11381-cool2-webif-dvbapi-emu )... nejsem zběhlý v tomto a proto pokud by bylo jen trochu možno, potřeboval bych poradit krok za krokem, co kde stáhnout, kam nainstalovat a co přesně a jak přepsat...
Pokud kartu přesunu do interní čtečky na přední straně zařízení, problém u přepínání mezi družicemi zmizí, ovšem nedekóduje zase všechny programy na Skylinku ... Film+ , Filmboxy a pár ostatních...
pokud by se zde našel někdo s trpělivostí, budu velmi rád...
Pokud by se našel někdo, kdo by byl ochoten stavit se osobně, budu jěště radši.
Jsem z Děčína a telefonní kontakt není problém po předchozí dohodě zde.
Všem díky i třeba jen za přečtění.
Později zde nahodím to, jak bylo postupováno a zda i vyřešeno. Třeba to pomůže i někomu dalšímu