OCTAGON SF8008

Stáhni nové images a diskuze k přijímač Octagon SF8008.

Moderátor: zilizila

nalim22 Czech Republic
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: OCTAGON SF8008

Příspěvek od nalim22 »

uuf tak tu bol problem:
Stalo sa mi pri flashovany ze jedna TV nevedela zobrazit (neriesil som preco) tu obrazovku s menu pre flashovanie. Obraz na nej bol tusim cierny, displej boxu tiez uz nic neukazoval kedze cakal na pohyb v menu ale stacilo 2x pomali stlacit Sipku hore( co je vlastne len postavenie sa na polozku 4 pre flashovanie z USB) a stlacit OK. Prebehlo normal flashovanie a box nabehol s novym image

Zaklad už tam je

Warder Slovakia
Pokročilý
Pokročilý
Dostal poděkování: 99 poděkování

Příspěvek od Warder »

A teraz z usmevom na perach do Online flashovanie aj zvysku. :D
P.S. Ked to cele naflashujes tak potom usb kluc vyber z boxu inak sa bude snazit tahat nastavenie Kodi a pluginov a inych veci z neho.
P.S.2 Ked budes chciet testovat Youtube tak nezabudni si vygenerovat API kluce a zapisat ich do suboru YouTube.key v /etc/enigma2/ ;)

Ak nieco odomna chcete tak chodte na AB-Forum, tu sa objavim uz len sporadicky .

:89:
bobik Czech Republic
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 35 poděkování

Příspěvek od bobik »

Dobrý den,takže jsem zkusil podle návodu nalim22/Obraz na nej bol tusim cierny, displej boxu tiez uz nic neukazoval kedze cakal na pohyb v menu ale stacilo 2x pomali stlacit Sipku hore( co je vlastne len postavenie sa na polozku 4 pre flashovanie z USB) a stlacit OK./takto jsem to provedl,ale výsledek je ten,že se mi na předním displeji objeví hláška boot a ta tam vydrží pořád,třeba 10 minut,a když spustím zadní vypínač a zároveň s předním tlačítkem tak se objeví hláška Uptd a taky vydrží 10 minut a nic stejně jako v prvním případě.Takže si myslím,že je to zralé na servis!Ještě nevím co by to udělalo,kdybych použil reset tlačítko co je vedle otvoru pro SDkart?Nemáte někdo s tímto zkušenost?Omlouvám se nalim22,není to jeho chyba!Děkuji

Warder Slovakia
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Warder »

@bobik si si isty ze to bol nalim22 co ti radil ? :D

A teraz vazne. Sprav to co som ti radil pred tym a aj nalimovi22.
naformatuj si USB kluc na FAT32
stiahni si subor http://images.mynonpublic.com/openatv/c ... 08_mmc.zip ,
tento stiahnuty subor rozpakuj na USB kluc
vypni box vzadu
vloz USB kluc do praveho slotu
stlac predne STANDBY tlacidlo a drz ho
zapni vzadu box a ked sa ti zopbrazi UPdt napis na displeji pusti to tlacidlo STANDBY
chvilu pockaj a ked sa ti zobrazi menu, vyber si polozku 4 Recovery from USB a potvrd to

Ak budes mat ciernu obrazovku na TV a aj na displeji pristroja tak 2x pomaly stlac sipku hore a potvrd.
Box sa naflashuje a za chvilku restartne aj ked to nevydis na TV.

Ak nieco odomna chcete tak chodte na AB-Forum, tu sa objavim uz len sporadicky .

bobik Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od bobik »

IMG_4693.JPG
[attachment=0]IMG_4694.JPG. Tak jsem to zkusil přesně podle návodu Wardera,ale výsledek je na dvou fotkách.Ještě jsem zkusil spojit box přes RCC,ale spojit se nedá ,protože se nenačte IP adresa boxu.Ještě zkusím najít jak se používá RESET button,jestli by to nepomohlo,ale myslím,že ten box skončí v servisu!Děkuji všem za vaše názory.Dík
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

EnoSat Slovakia
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EnoSat »

bobik píše:Ještě jsem zkusil spojit box přes RCC,ale spojit se nedá ,protože se nenačte IP adresa boxu.
RS232 kabel
Obrázek
a putty
Obrázek

Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Mutant HD51 , Edision MIO+ 4K , QVIART Lunix , Ustym 4K S2 OTT , Ineos ZX4 , Dreambox 900UHD/7020HD , TBS-5925 , TBS-5520SE , TBS-5220
nalim22 Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od nalim22 »

Podla foto2 mas box v UPdt a tlacitko recovery nepotrebuješ.Z toho stavu UPdt ak sa dostaneš na ponuku 1.2.3.4.5 postupuj ako pise "warder" a musi to ist.Dolezite je rozipovat na usb ten img!

Vlastimilek Czech Republic
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 19 poděkování
Dostal poděkování: 9 poděkování

Příspěvek od Vlastimilek »

@ for Bobika
Nezoufej - musí to jít.Důležitý je flash-disk.Pohledej doma nějakou starou hyenu . Ideálka 1,2 nebo 4Gb.
Důležité !!! - formát FAT nebo FAT 32 a hlavně MBR. Pokud máš USB flash disk s členěním GPT tak Linuxový satelitní přijímač ho nenačte a ani nenaflashuješ.
Tohle se dá vše nastavit třeba v prográmku Rufus ( je zdarma ).To dáš....Zdravím do Holešova.

bobik Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od bobik »

to nalim22 ,ten stav/Updt/ trvá na boxu klidně i půl hodiny a nic se neděje a nabídka 1,2,3....se vůbec neobjeví,na usb mám rozipován image usb_update.bin.Dík

bobik Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od bobik »

to vlastimilek stará usb jsem zkoušel 3 se stejným výsledkem,samozřejmě patřičně naformátovaná před každým použitím.Dík

Vlastimilek Czech Republic
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 19 poděkování
Dostal poděkování: 9 poděkování

Příspěvek od Vlastimilek »

A máš opravdu jistotu , že je fleška s MBR ?Prověř si to v tom Rufus.

nalim22 Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od nalim22 »

bobik píše:to nalim22 ,ten stav/Updt/ trvá na boxu klidně i půl hodiny a nic se neděje a nabídka 1,2,3....se vůbec neobjeví,na usb mám rozipován image usb_update.bin.Dík
Podobne to bolo aj umna,v tom stave UDpt pomohlo co pisal warder: dialkovym "sipka hore" 2x pockat a ta ponuka sa objavi

bobik Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od bobik »

USB to samé jsem použil u DM525 na instalaci pluginu a funguje bez chyby/všechny 3/.Ale mi se teď už neobjeví černá obrazovka,ale pouze ta,která je na fotce.Jinak box na nic nereaguje,na žádné tlačítko, atˇuž na boxu samotném,anebo na dálkači. Chtěl bych vám všem poděkovat za pomoc.Uvidíme co řeknou v servisu.Děkuji

zslaby Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od zslaby »

bobik píše:USB to samé jsem použil u DM525 na instalaci pluginu a funguje bez chyby/všechny 3/.Ale mi se teď už neobjeví černá obrazovka,ale pouze ta,která je na fotce.Jinak box na nic nereaguje,na žádné tlačítko, atˇuž na boxu samotném,anebo na dálkači. Chtěl bych vám všem poděkovat za pomoc.Uvidíme co řeknou v servisu.Děkuji
dám ti do kupy odkud jsi napis sz

Warder Slovakia
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Warder »

@bobik A ja sa s tebou mozem stavit ze ten tvoj USB kluc je ti v takomto jeho stave pri Octagone na 2x veci.
- To ze ti ho DM vidi a mas na nom nejake subory neznamena, ze z neho mozes aj riadne naBOOTOVAT, chapes ?
- Osobne by som ten tvoj kluc vymenil za iny ale ked chces silou mocou pouzivat stary tak by som ho cely zrusil (particie), vytvoril nanovo a formatol na FAT32
- Rozpakoval nan obsah toho zip suboru aby to vypadalo nejak takto a flashol ten box.
bobik.png
Ale ty nespravis aj tak nic a radsej budes dokolo tocit tu svoju pesnicku o vadnom boxe, servise a snivat o Reset tlacitku. A pritom zjavne ten USB kluc ma problem (a kto vie ako si nan rozpakoval subory zo zipu) pretoze ti box "nesaha" na ten kluc, ale sa zasekne v nejakej boot smycke.
Ale kludne, kazdy je tvorcom svojho stastia a aj tu nick elektroslaby (zslaby) sa uz trasie na kseft. :D

Odpovědět

Zpět na „Odkaz na stažení Images a diskuze k Images“