Super a mohl bys popsat postup? Dík
Edit: pokud jsem to správně pochopil, tak na DM One je to možné instalovat přímo z Blue panelu, na mém DM900 4k se nainstaluje pouze verze 17.6
Takže po naprosto zbytečné diskusi se zeptám znovu. Najde se tady někdo, komu se podařilo nainstalovat KODI na DM900 ve vyšší verzi než 17 a skutečně by uměl poradit, jak na to? Dík
Mne stačilo len trošku zagoogliť a do môjho DM-920,kde som mal 17.6 som nainštaloval verziu 19.0 Alfa odtiaľto.Po možnosti pre Tvoju DM 900 som však nepátral
screenshot.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
VU+SOLO 4K,OCTAGON sf8008mini, XTREND ET-4000,karty ICE výmena 2x, 2x motor 52E-30W TV LED SAMSUNG UE40JU6072,MODUL CI+NEOTION
Další skvělá odpověď, moc děkuji za perfektní radu. Takže další pokus. Najde se tady někdo, komu se podařilo nainstalovat KODI na DM900 ve vyšší verzi než 17 a skutečně by uměl poradit, jak na to? A prosím ať neodpovídá ten, koho to ve skutečnosti obtěžuje. Google používat umím, bohužel žádný z dostupných návodů nefungoval. Děkuji.
Ten jsem taky našel, ale upřímně, nejsem z toho moc moudrej. Kam mám překopírovat stažené soubory? Ten archív mám rozbalit ? Příkazy použiji v terminálu, asi jen mimo toho druhého? Musím mít nainstalovanou nižší verzi KODI? Moc dík za případnou trpělivost, nejsem Linuxář a jakmile nemám soubor *.deb je to pro mě značně problematické.
rozbalit až do etc,potom postupně kopírovat do složek etc/apt/sources.list.d/kodi-aarch64-feed.list
potom restart,musíš tam mít předtím nainstalovanou verzi z GP4.Snad ti to pomuže
tak bohužel po nakopírování do složky etc/apt/sources.list.d/kodi-aarch64-feed.list terminál píše, že nemůže nalézt uvedený soubor:
tar: can't open 'kodi-aarch64-feed.tar.gz': No such file or directory
Doplním. Podle popisu na stránce http://www.i-have-a-dreambox.com/wbb2/t ... r=0&page=1 jsem zjistil, že KODi-aarch64-feed.list je nainstalován, tak jsem zadal příkaz 'apt-get update && apt-get install enigma2-plugin-extensions-kodimediacenter' a úspěšně se mně nainstalovalo KODI ve Verzi 17.6 :). Tak teď už nevím, co mám udělat jinak