Každý logicky uvažující člověk ví, že něco takového v tak malém provedení o váze 457 gramů nemůže s takovou kapacitou existovat. Když zásilka dorazila a po rozbalení jsem se podíval na štítek na Power Bance jen jsem se pousmál .Na štítku na zadní straně údaj 68800 mAh.
20000 mAh sem 20000 mAh tam stejně ve finále bych to viděl na max 16000 mAh a to sem možná nadsadil ještě hodně nahoru.
Byl jsem skeptický,že by taková malá věcička mohla roztočit motor o objemu 2,7 diesel . Obzvláště když je motor promrzlí něco kolem -1 stupně.
Youtube je plné takových videi ,ale já pokud to nevidím na vlastní oči tak nevěřím. Tak jsem se to vydal vyzkoušet na vlastní kůži.
V autě mám autobaterii v dobré kondici vybíjet jí jen kvůli testu se mi nechtělo. Tak jediná možnost odpojit baterii a vyzkoušet na přímo. Což je o to horší. S vybitou baterií, bych měl alespoň nějaký zbytkový proud, který by mohl ve finále pomoci. Šel jsem s přesvědčení,že toto nemůže dopadnout dobře.Max že se zakouří s Power Banky a litr bude v háji.

No na výsledek koukněte v přiloženém videu .

PS: Ten závěr hovoří sám za sebe,že jsem nečekal nic převratného .Čekám zde vaše reakce

Přístupové karty  SkyLink 0D96 , FreeSat 0D97
 Přístupové karty  SkyLink 0D96 , FreeSat 0D97