vhodny HD prijmac na zdielanie jednej karty s Dreamsky NXP 256 HD
- 
				solide
- Mírně pokročilý 
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
vhodny HD prijmac na zdielanie jednej karty s Dreamsky NXP 256 HD
Ahoj, chcel by som velmi pekne poprosit o radu a pomoc. Mal som starsi AB prijmac co som kupil na zdielane s mojim Dreamsky NXP 256 HD.  Prijmac prestal vsak fungovat, nakolko je SD a minuly rok programy v SD kvalite povypinali. Chcel som velmi pekne poprosit, ci by mi niekto nevedel poradit vhodny, satelitny  prijmac, ktory by som LAN kabelom spojil s mojim  Dreamsky NXP 256 HD a tak mal na chate 2 zdielane prijmace , na 1 kartu. Ten novy prijmac by som ale chcel taky, aby som na nom mohol aj nahravat na USB, pozerat filmy cez USB, ale to uz je asi aj standart a taktiez, ktory by mal taku funkciu, ze by som zadal adresu Youtube a prehral by mi na youtube program, pripadne internetove radio. Asi by to chcelo nejaku, normalnu firmu aby bol FW prijmaca podporovany dlhsiu dobu, nie ako moj Dreamsky NXP 256 HD, kde podpora za chvilu skoncila a nic tam uz poriadne okrem programov nefunguje. Neporadite prosim, dam na Vas, lebo ste mi vzdy dobre poradili. Dakujem J

- 

marsim21					  
- Administrátor 
- Dal poděkování: 179 poděkování
- Dostal poděkování: 265 poděkování
Re: vhodny HD prijmac na zdielanie jednej karty s Dreamsky NXP 256 HD
Mel jsem jednu zasadu nedoporucovat znacky prijimacu,ale udelam vyjimku ,protoze vse co pozadujes tak splnuje Dreambox 520. Potporu ma jednu z nejlepsich a je dlouhodoba.Tak za me Dm 520 cena je velice dobra.Pokud by jsi chtel Ferari Tak Dm 900,ale to uz urcite neni na chatu.Spise hodit nxp na chatu a Dreama si nechat doma na hrani.

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
 http://www.openboxforum.satdigitalne.cz
 Panasonic TX-50CX700E , Panasonic TX-P42G30E
Panasonic TX-50CX700E , Panasonic TX-P42G30E   Coolstream 4x DVB-S2 , Dreambox DM 900 UltraHD (1x dual DVB-S2) 1TB HDD , HD-BOX FS-9300 HD TWIN PVR  500GB HDD
Coolstream 4x DVB-S2 , Dreambox DM 900 UltraHD (1x dual DVB-S2) 1TB HDD , HD-BOX FS-9300 HD TWIN PVR  500GB HDD       Wave Frontier T-90 II generace , Gibertiny 85AL Motor SG-2100BS , Famaval 85AL multifokus 23E,19E,13E
Wave Frontier T-90 II generace , Gibertiny 85AL Motor SG-2100BS , Famaval 85AL multifokus 23E,19E,13E Finder Dreamsky TSC-90 TRIO , SatFinder Openbox SF 20
Finder Dreamsky TSC-90 TRIO , SatFinder Openbox SF 20 
  Přístupové karty  SkyLink 0D96 , FreeSat 0D97
   Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
- 
				solide
- Mírně pokročilý 
Dakujem za radu, mas s Dreamboxom aj konkretne skusenosti? Daju sa v prijmaci prehravat aj internetove radia a bezproblemov programy nahrate na youtube?marsim21 píše:Mel jsem jednu zasadu nedoporucovat znacky prijimacu,ale udelam vyjimku ,protoze vse co pozadujes tak splnuje Dreambox 520. Potporu ma jednu z nejlepsich a je dlouhodoba.Tak za me Dm 520 cena je velice dobra.Pokud by jsi chtel Ferari Tak Dm 900,ale to uz urcite neni na chatu.Spise hodit nxp na chatu a Dreama si nechat doma na hrani.
- 
				solide
- Mírně pokročilý 
este sa chcem spytat, pocul som o satelitnych prijmacoch s Androidom,  aku pridanu hodnotu mi da prijmac s Androidom?  J

- 

marsim21					  
- Administrátor 
1. Nahledni do sekce  Dreambox konkretne Dreambox 900 a budes vedet jake mam s tim to prijimacem zkusenosti. Pokud budu konkretni tak i 520 mi prosla rukama a nastavoval jsem jej kamaradovi.
2. Youtube vse je o konkretnim images bud jde do nej nahrat plugin youtube nebo Mytube coz je stejne youtube.
3.pluginu na internetova radia je take dost.
4.S androidem prijimacem mam docela dost zkusenosti musim konstatovat za sebe prozatim nevyladili zadny prijimac s androidem aby chodil jak hodinky. Nakonec stejne ve finale se na ne snazi napasovat Enigmu2 tak na co si kupovat Android , kdyz ve finale se snazi vyvojari na to napasevat Enigmu proc asi?

2. Youtube vse je o konkretnim images bud jde do nej nahrat plugin youtube nebo Mytube coz je stejne youtube.
3.pluginu na internetova radia je take dost.
4.S androidem prijimacem mam docela dost zkusenosti musim konstatovat za sebe prozatim nevyladili zadny prijimac s androidem aby chodil jak hodinky. Nakonec stejne ve finale se na ne snazi napasovat Enigmu2 tak na co si kupovat Android , kdyz ve finale se snazi vyvojari na to napasevat Enigmu proc asi?

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
Panasonic TX-50CX700E , Panasonic TX-P42G30E   Coolstream 4x DVB-S2 , Dreambox DM 900 UltraHD (1x dual DVB-S2) 1TB HDD , HD-BOX FS-9300 HD TWIN PVR  500GB HDD
Coolstream 4x DVB-S2 , Dreambox DM 900 UltraHD (1x dual DVB-S2) 1TB HDD , HD-BOX FS-9300 HD TWIN PVR  500GB HDD       Wave Frontier T-90 II generace , Gibertiny 85AL Motor SG-2100BS , Famaval 85AL multifokus 23E,19E,13E
Wave Frontier T-90 II generace , Gibertiny 85AL Motor SG-2100BS , Famaval 85AL multifokus 23E,19E,13E Finder Dreamsky TSC-90 TRIO , SatFinder Openbox SF 20
   Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
- 
				solide
- Mírně pokročilý 
dakujem za erudovanu odpoved, ku vsetkym, mojim otazkam. Mozno hlupa otazka, v com ma vlastne prijmac s Androidom vyhodu, oproti prijmacu s Linuxom?  J

- 

marsim21					  
- Administrátor 
Ještě se vrátím k předešlému příspěvku a doplním příklady přijímačů,které vyšli jako android a nakonec se na ně stejně začala pasovat Enigma2.
Tak příklad HD-BOX AND-II XBMC tu viewforum.php?f=621
Nebo Wetek Play tu viewforum.php?f=575
A je jich určitě více.
Nyní k tvému dotazu.Nevidím v tom já osobně žádnou výhodu.Nyní vysvětlím proč.
Dnešní trh je postavený tak, aby se zboží prodávalo musí být přijímače a nejen ty co nejlevnější.Veškeré multimedia kodeky atd. Jsou licencované a stojí to nemalé peníze.Kdyby vyrobili a zaplatili veškeré licence ten přijímač by byl prostě neprodejný.Stál by minimálně jednou tolik a už by jej nikdo nekoupil,nebo hrstka uživatelů. Dále vše je dnes postaveno na Google propojené účty atd.Stáváš se otrokem toho přijímače.Nastavíš jej jedeš dva tři měsíce a pokud Google udělá jakoukoliv změnu v nastaveních v driverech kde jaké vylepšení atd. a ty nemáš podporu, která ti to vyřeší a vydá opravné verze softu (o dnešních podporách přijímačů nemá smysl polemizovat.Rok aby se to prodalo a konec) tak ti jen neustále vyskakují hlášky typu Google play nelze připojit a jiné no prostě děs.Když si koupím satelitní přijímač podstatou je pro mě DVB-S příjem zbytek je jen bonus.
Android má oproti Enigmě pár vymožeností,jako například xbmc a jiné.Určitě se naleznou i tu zastánci androidu,ale já osobně jsem neviděl android přijímač, který by fungoval bez problémů.Měl jsem oba, zde uvedené.Na oba se dodatečně pasovala Enigma, jak již jsem uváděl. Proto za sebe linux Enigma2.
Prošel jsem i pár TV s androidem a musím konstatovat lituji uživatele,kteří si je koupili.

Tak příklad HD-BOX AND-II XBMC tu viewforum.php?f=621
Nebo Wetek Play tu viewforum.php?f=575
A je jich určitě více.
Nyní k tvému dotazu.Nevidím v tom já osobně žádnou výhodu.Nyní vysvětlím proč.
Dnešní trh je postavený tak, aby se zboží prodávalo musí být přijímače a nejen ty co nejlevnější.Veškeré multimedia kodeky atd. Jsou licencované a stojí to nemalé peníze.Kdyby vyrobili a zaplatili veškeré licence ten přijímač by byl prostě neprodejný.Stál by minimálně jednou tolik a už by jej nikdo nekoupil,nebo hrstka uživatelů. Dále vše je dnes postaveno na Google propojené účty atd.Stáváš se otrokem toho přijímače.Nastavíš jej jedeš dva tři měsíce a pokud Google udělá jakoukoliv změnu v nastaveních v driverech kde jaké vylepšení atd. a ty nemáš podporu, která ti to vyřeší a vydá opravné verze softu (o dnešních podporách přijímačů nemá smysl polemizovat.Rok aby se to prodalo a konec) tak ti jen neustále vyskakují hlášky typu Google play nelze připojit a jiné no prostě děs.Když si koupím satelitní přijímač podstatou je pro mě DVB-S příjem zbytek je jen bonus.
Android má oproti Enigmě pár vymožeností,jako například xbmc a jiné.Určitě se naleznou i tu zastánci androidu,ale já osobně jsem neviděl android přijímač, který by fungoval bez problémů.Měl jsem oba, zde uvedené.Na oba se dodatečně pasovala Enigma, jak již jsem uváděl. Proto za sebe linux Enigma2.
Prošel jsem i pár TV s androidem a musím konstatovat lituji uživatele,kteří si je koupili.

- 

Thomik1					  
- Moderátor 
- Dal poděkování: 34 poděkování
- Dostal poděkování: 105 poděkování
Android nebrat , úplně mi stačí že to mám v mobilu   

V satelitním přijímači si android žije vlastním životem :)

V satelitním přijímači si android žije vlastním životem :)
Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB 

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
- 

efendy55					  
- Moderátor 
- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 68 poděkování
ja len doplním kolegov  s  ktorými súhlasím že  ako satelit  android  určite nebrať  ......  tento problém sa  týka  aj multimediálnych prehrávačov  , na to si treba  dať  tiež  pozor  . tam musíš tiež  na  internetové srandičky   prehrávať  dosť  často soft  .... a trvá to tak dva  roky maximálne  od  uvedenia  modelu na trh a  potom budeš  už budeš   na  furt  OFF . mám s tým vlastné skúsenosti a to nebol zrovna  najlacnejší . ked  som písal predajcovi, dovozcovi  a  aj výrobcovi tak mi   odporučili aby som si kúpil ich najnovší model atd.atd....  a  ked  som im odpísal že  OK kúpim si ho , ale  ak nebude  už  podpora  či mi vrátia  peniaze  tak sa  mi už  neozvali,  buzeranti ........ všetko sa točí len okolo predaja ich výrobkov ....

Všetko4K,Linux E2

- 

efendy55					  
- Moderátor 
- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 68 poděkování
ešte  som zabudol dodať  ja  frčím na  satelitoch od  300 euro hore  , tam tieto srandy celkom slušne  fungujú ale treba  aj tam občas  preinštalovať soft  .    ale  najlepšie je  aspon ja  to mám tak nastavené pc  prepojiť  HDMI káblom nastaviť  si klonovanú obrazovku a  pozeráš  všetko krásne  na  telke  a  v pc  okrem aktualizovania  windowsu nemusíš  nič  inštalovať  prehrá ti to všetko v rámci tvojej grafiky  v  pc  .
 ale  najlepšie je  aspon ja  to mám tak nastavené pc  prepojiť  HDMI káblom nastaviť  si klonovanú obrazovku a  pozeráš  všetko krásne  na  telke  a  v pc  okrem aktualizovania  windowsu nemusíš  nič  inštalovať  prehrá ti to všetko v rámci tvojej grafiky  v  pc  .   a to mám doma  aj smart  tv  samsung 2-ks   kde to tiež  všetko celkom slušne  funguje  . ešte  perfektne  ide  aj malina  na  takéto srandy ale  o tom potom   .....
 a to mám doma  aj smart  tv  samsung 2-ks   kde to tiež  všetko celkom slušne  funguje  . ešte  perfektne  ide  aj malina  na  takéto srandy ale  o tom potom   .....  

ale  najlepšie je  aspon ja  to mám tak nastavené pc  prepojiť  HDMI káblom nastaviť  si klonovanú obrazovku a  pozeráš  všetko krásne  na  telke  a  v pc  okrem aktualizovania  windowsu nemusíš  nič  inštalovať  prehrá ti to všetko v rámci tvojej grafiky  v  pc  .
 ale  najlepšie je  aspon ja  to mám tak nastavené pc  prepojiť  HDMI káblom nastaviť  si klonovanú obrazovku a  pozeráš  všetko krásne  na  telke  a  v pc  okrem aktualizovania  windowsu nemusíš  nič  inštalovať  prehrá ti to všetko v rámci tvojej grafiky  v  pc  .   a to mám doma  aj smart  tv  samsung 2-ks   kde to tiež  všetko celkom slušne  funguje  . ešte  perfektne  ide  aj malina  na  takéto srandy ale  o tom potom   .....
 a to mám doma  aj smart  tv  samsung 2-ks   kde to tiež  všetko celkom slušne  funguje  . ešte  perfektne  ide  aj malina  na  takéto srandy ale  o tom potom   .....  
Všetko4K,Linux E2

- 

tras					  
- Nováček 
Trošku zaoponujem. S Youtube v Androide ešte problém nebol, obaja sú z jednej stajne. Na Satelitné prijímače s Androidom možno treba pozerať tak že niekto si povedal ukusnem si z koláča aj ja a dopadlo to všelijako. Spojím multimediál s sat príjmačom a dačo zarobím. Mám doma 3 linuxové prijímače, 2 Androidové  sat prijímače + jeden s Enigmou 2 a zhodnotím ich takto. Enigma2 Formuler F3 príjemné prostredie, možnosť nastavenia vzhľadu vďaka skinom ale treba mať vedomosti a vedieť aktualizovať pluginy ktoré su oproti nelinuxom pridanou hodnotou, inak časom ubudne z výhod sistému. Androidové Amiko A3, po novom Amiko A3 mini, má oscam ako ostatné Linuxy, tento je však pre ARM architektúru, ide ako v Mipseloch alebo sh4, zvláda to isté. Pohyb v menu a s OK často  dlhotrvajúci, občas treba nahodiť zálohu preto že nenabootuje.  Za skoro 4 roky už 3 x som to musel spraviť.Nemá už podporu  a tak to ostane, iba ak by sa niekto na to podujal tak ako s Dreamsky nxp tu z fora (  ). Amiko A3 Combo, lepší prijímač ako A3 mini. "Spomalený" je  iba občasní  nábeh do menu, zbytok je OK. Obe majú možnosť nainštalovania KODY (po starom XBMC) a to je to čo nezvláda na rovnakej úrovni ani v súčasnosti najlepší E2 prijímač, nemá možnosť zmien vzhľadu ako Enigma. Moja manželka by mi nedovolila aby som jej neumožnil pozrieť si z KODI film ktorí jej niekto spomenul že je dobrí a oželela aj  skiny. Bez KODI už sa u nás prijímač neohreje. Formuler užíva mama, stačí jej teletext a paráda že vidí počasie pri prepnutí na stanicu. Archívy jej aktualizujem, preto aby som jej pustil ak zameškala niečo čo je v archívoch.  Enigma je prívetivá ak sa na nej všetko vyladí a udržiava sa v kondícii. Android  v A3 je strohý ale umožní sledovať tv vysielanie a pustiť si online filmy z kopy serverov. Android vie cez KODI aj streamovať z E2 prijímača v domácnosti čo je tiež
 ). Amiko A3 Combo, lepší prijímač ako A3 mini. "Spomalený" je  iba občasní  nábeh do menu, zbytok je OK. Obe majú možnosť nainštalovania KODY (po starom XBMC) a to je to čo nezvláda na rovnakej úrovni ani v súčasnosti najlepší E2 prijímač, nemá možnosť zmien vzhľadu ako Enigma. Moja manželka by mi nedovolila aby som jej neumožnil pozrieť si z KODI film ktorí jej niekto spomenul že je dobrí a oželela aj  skiny. Bez KODI už sa u nás prijímač neohreje. Formuler užíva mama, stačí jej teletext a paráda že vidí počasie pri prepnutí na stanicu. Archívy jej aktualizujem, preto aby som jej pustil ak zameškala niečo čo je v archívoch.  Enigma je prívetivá ak sa na nej všetko vyladí a udržiava sa v kondícii. Android  v A3 je strohý ale umožní sledovať tv vysielanie a pustiť si online filmy z kopy serverov. Android vie cez KODI aj streamovať z E2 prijímača v domácnosti čo je tiež   . Treba si už iba vybrať komu čo zapasuje.
 . Treba si už iba vybrať komu čo zapasuje.
Čítal som aj o trápení s Androidom v HD Boxe a Arive ale k tomu sa neviem vyjadriť bez skúseností.

). Amiko A3 Combo, lepší prijímač ako A3 mini. "Spomalený" je  iba občasní  nábeh do menu, zbytok je OK. Obe majú možnosť nainštalovania KODY (po starom XBMC) a to je to čo nezvláda na rovnakej úrovni ani v súčasnosti najlepší E2 prijímač, nemá možnosť zmien vzhľadu ako Enigma. Moja manželka by mi nedovolila aby som jej neumožnil pozrieť si z KODI film ktorí jej niekto spomenul že je dobrí a oželela aj  skiny. Bez KODI už sa u nás prijímač neohreje. Formuler užíva mama, stačí jej teletext a paráda že vidí počasie pri prepnutí na stanicu. Archívy jej aktualizujem, preto aby som jej pustil ak zameškala niečo čo je v archívoch.  Enigma je prívetivá ak sa na nej všetko vyladí a udržiava sa v kondícii. Android  v A3 je strohý ale umožní sledovať tv vysielanie a pustiť si online filmy z kopy serverov. Android vie cez KODI aj streamovať z E2 prijímača v domácnosti čo je tiež
 ). Amiko A3 Combo, lepší prijímač ako A3 mini. "Spomalený" je  iba občasní  nábeh do menu, zbytok je OK. Obe majú možnosť nainštalovania KODY (po starom XBMC) a to je to čo nezvláda na rovnakej úrovni ani v súčasnosti najlepší E2 prijímač, nemá možnosť zmien vzhľadu ako Enigma. Moja manželka by mi nedovolila aby som jej neumožnil pozrieť si z KODI film ktorí jej niekto spomenul že je dobrí a oželela aj  skiny. Bez KODI už sa u nás prijímač neohreje. Formuler užíva mama, stačí jej teletext a paráda že vidí počasie pri prepnutí na stanicu. Archívy jej aktualizujem, preto aby som jej pustil ak zameškala niečo čo je v archívoch.  Enigma je prívetivá ak sa na nej všetko vyladí a udržiava sa v kondícii. Android  v A3 je strohý ale umožní sledovať tv vysielanie a pustiť si online filmy z kopy serverov. Android vie cez KODI aj streamovať z E2 prijímača v domácnosti čo je tiež   . Treba si už iba vybrať komu čo zapasuje.
 . Treba si už iba vybrať komu čo zapasuje.Čítal som aj o trápení s Androidom v HD Boxe a Arive ale k tomu sa neviem vyjadriť bez skúseností.
Amiko  A3
AMIKO A3 Combo
Formuler F3

AMIKO A3 Combo
Formuler F3
- 
				solide
- Mírně pokročilý 
ahoj velmi pekne dakujem za rosiahlu odpoved . Priznam sa cim viac citam prispevky, tym som viac z toho "jelen".  Ak mam byt uprimny, mam 53 rokov a nemam zaujem po negativnych skusenostiach s Dreamsky NXP 256 HD velmi experimentovat. Co by som chcel, ako prioritne?  Aby bol prijmac spolahlivy, nemal problem s citanim zapisov aj ked sa dlhsie nepoiuziva,  dali sa z neho na USB nahravat programy v prehravatelnom formate, ktory by prehravali bezproblemov aj ine TV s USB v vstupom. Nemam velmi skusenosti s prehravanim streamovych veci, ale moznost si nieco JEDNODUCHO pozriet v case, bez toho, aby som to musel predtym pracne stahovat na USB ma velmi laka.  Tak stale neviem do coho ist, aby to este zdielalo 1 kartu s mojim Dreamsky.

- 

marsim21					  
- Administrátor 
Vše tu bylo popsané rozhodnout se musíš sám.Vždy budou zastánci a odpůrci, jinak to prostě nefunguje.Stejné je to i v politice a jinde.
Jak jsem psal za sebe android nebrat.
Ještě ti odpovím na jednu tvojí připomínku. Když budeš vlastnit auto a nebudeš jezdit na benzínku,jak dlouho si myslíš že budeš jezdit? Odpověd tak dlouho dokud nevyjezdíš nádrž.
Stejné je to s kartou zápisy chodí na 1 měsíc,ale poskytovatel mění opkey co 14 dní.V praxi pokud bude přijímač delší dobu vypnutý obzvláště v době, kdy poskytovatel vymění opkeys, což je nepravidelně každá druhá noc z pondělí na úterý v měsíci, tak se ti nemá možnost načíst nový opkeys a žádný přijímač na světě nepojede.Musíš zapnout a počkat dokud si přijímač nenačte potřebné údaje.Poku na přijímač chodí zápisy spolehlivě tak cirka do 10 minut se přijímač rozjede.Vice to nebudu rozebírat.
Budu rád, když se poté podělíš pro co jsi se rozhodl a hlavně tvé poznatky při provozu s tím či oním přijímačem.

Jak jsem psal za sebe android nebrat.
Ještě ti odpovím na jednu tvojí připomínku.
Kód: Vybrat vše
Aby bol prijmac spolahlivy, nemal problem s citanim zapisov aj ked sa dlhsie nepoiuzivaStejné je to s kartou zápisy chodí na 1 měsíc,ale poskytovatel mění opkey co 14 dní.V praxi pokud bude přijímač delší dobu vypnutý obzvláště v době, kdy poskytovatel vymění opkeys, což je nepravidelně každá druhá noc z pondělí na úterý v měsíci, tak se ti nemá možnost načíst nový opkeys a žádný přijímač na světě nepojede.Musíš zapnout a počkat dokud si přijímač nenačte potřebné údaje.Poku na přijímač chodí zápisy spolehlivě tak cirka do 10 minut se přijímač rozjede.Vice to nebudu rozebírat.
Budu rád, když se poté podělíš pro co jsi se rozhodl a hlavně tvé poznatky při provozu s tím či oním přijímačem.

- 
				solide
- Mírně pokročilý 
ok, velmi pekne dakujem za cene rady, napisem, co som vybral. J

- 
				solide
- Mírně pokročilý 
ahoj, bol som u znameho a ten ma Amico A4  Combo , velmi sa mi paci a znamy tvrdi ze slape ako hodinky. Neporadi niekto kde sa da najvyhodnejsie kupit a  nenajde sa niekto v Bratislave, kto by mi nastavil tieto dva HD prijmace na zdielanie cez LAN kabel na jednu Skylink kartu?  Jedna sa o tieto prijmace:  Amico A4  Combo /planujem kupit/ a Dreamsky NXP 256 HD /instalacia a vyladenie Oscamu a KODI/.Odpoved najlepsie cez sukromnu spravu. Dakujem  J