poradíte?
Moderátoři: 005jon, schmegea, monkus
-
korytnacka
- V.I.P.

- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 33 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: poradíte?

-
fixonek
- V.I.P.

- Dal poděkování: 3 poděkování
Zas si myslím že prodejce je prostě prodejce a za to nemůže,jde o to jak se zachová jak k tomu bude přistupovat atd...Předpokládám že takové fora sleduje.korytnacka píše:za pokus nedaš nič a stou pani maš uplne pravdu ja som sa dupal s 900ctovku 3 dni ako tak som to rozchodil ale idem to vratit.
-
marsim21
- Administrátor

- Dal poděkování: 181 poděkování
- Dostal poděkování: 267 poděkování
Předpokládám,že si v nastavení tuneru vždy tuner rozklikl a překontroloval,že máš nastavený tuner 2 stejně jak tuner 1.
Přečetl jsem opět celé vlákno psal jsem ti to a ptal se cirka 3x,ale nikdy jsem odpověd nedostal.
Vzhledem k tomu,že má jen singl twin tak problém který se všude popisuje se ho netýká.
Přečetl jsem opět celé vlákno psal jsem ti to a ptal se cirka 3x,ale nikdy jsem odpověd nedostal.
Vzhledem k tomu,že má jen singl twin
Kód: Vybrat vše
Parabolu mám jednu s twin lnb nastavenou na astru 3B,karta
Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
-
fixonek
- V.I.P.

- Dal poděkování: 3 poděkování
-
yanko
- Nováček

- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 12 poděkování
ako nastaviť oled skin - enigma2-plugin-systemplugins-displayskin_4.3 , aby sa to nastavilo minimálne aspoň - ,ako z príspevku marsim21.http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 60&t=15046
Vyskúšal som všetky nastavenia - bez výsledku. Stále sa mi v pozadí piconu zobrazuje pôvodný nápis (meno stanice),teda ako základný skin. Keď som ale vymazal default_skin -
tak zelenáč. V ostatných možnostiach sa len zvetší picona stanice.
Vyskúšal som všetky nastavenia - bez výsledku. Stále sa mi v pozadí piconu zobrazuje pôvodný nápis (meno stanice),teda ako základný skin. Keď som ale vymazal default_skin -
tak zelenáč. V ostatných možnostiach sa len zvetší picona stanice.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
marsim21
- Administrátor

Musíš použít picony s pozadím. To nastavení tam nefunguje na to jsem také přišel. Tak jsem dal na display picony s černým pozadím a do lišty a seznamu jsem dal bez pozadí.
Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
-
yanko
- Nováček

Kde si nájdem MAC adress : ? Prezrel som si box menu snáď 3x a uniká mi. Na krabici nie je ani naspodku prijímača. Vie niekto kde to nájdem cez TC ? - Wifi router filtruje MAC adresy a snáď preto si neviem poradiť s wifi dongle.
odmieta mi prihlásenie na lan wifi -(pasword).
-
marsim21
- Administrátor

Nevím jaké máš images ,ale cirka přibližně je cesta všude stejná.yanko píše:Kde si nájdem MAC adress : ? Prezrel som si box menu snáď 3x a uniká mi. Na krabici nie je ani naspodku prijímača. Vie niekto kde to nájdem cez TC ? - Wifi router filtruje MAC adresy a snáď preto si neviem poradiť s wifi dongle.
Menu/nastavení/Sít/nastavení sítě
V pravé tabulce vidíš mac adresu přijímače.
-
yanko
- Nováček

marsim21 ďakujem. Malo by to tam byť,ovšem ja tam mám prázdne miesto.Vypíše len: Hardware address. Nakoniec som to riešil cez telnet príkazom " ifconfig "marsim21 píše:Nevím jaké máš images ,ale cirka přibližně je cesta všude stejná.yanko píše:Kde si nájdem MAC adress : ? Prezrel som si box menu snáď 3x a uniká mi. Na krabici nie je ani naspodku prijímača. Vie niekto kde to nájdem cez TC ? - Wifi router filtruje MAC adresy a snáď preto si neviem poradiť s wifi dongle.
Menu/nastavení/Sít/nastavení sítě
V pravé tabulce vidíš mac adresu přijímače.
-
yanko
- Nováček

Ktoré DNS (nameserver) by ste doporučili do boxu ? - adresu poskytovateľa internetu,(napr. Telecom), alebo už známy 8.8.8.8 ?
-
dym1
- V.I.P.

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 43 poděkování
Od koho mas internet (napr. Telecom) 195.146.132.59
DM 900 UHD, SSD Kingston 240GB. Xtrend ET8000, SSD Kingston 240GB, Parabola Maximum E-85.
-
zigor
- Nováček

- Dal poděkování: 14 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Je nejaký plugin, ktorý zobrazí info na TV o nahrávaní XY stanice. ( alebo to ide niekde nastaviť ? )
To, že mi zobrazuje prijímač "REC" na OLED displeji mi nestačí.
Na starom HD-BOXu 9200, keď som nahrával a prepínal popri tom na iné stanice,
v pravom rohu TV mi vždy nabehlo info o nahrávanej stanice.
To, že mi zobrazuje prijímač "REC" na OLED displeji mi nestačí.
Na starom HD-BOXu 9200, keď som nahrával a prepínal popri tom na iné stanice,
v pravom rohu TV mi vždy nabehlo info o nahrávanej stanice.
-
zigor
- Nováček

Potrebujem poradiť
Minimálne 2 až 3 krát mi box zamrzne za deň, nie je to v rovnakom časovom intervale.
Vyskúšal som najmenej tri image na všetkých podobný efekt:
Merlin4 (od marsim21) / dreambox-image-deb-dm900-20170222.tar.xz / OpenATV 6.0
Teraz mám Merlin4 + aktualizovaný softvér( zamrzol aj pred aktualizáciou softvéru ) Neviem či je problém v Softvéri alebo Internete alebo HDD alebo Hardvéri ( dreambox, hdmi kábel ) ???
Neviem prísť na chybu.
Prikladám dnešný crash log
Minimálne 2 až 3 krát mi box zamrzne za deň, nie je to v rovnakom časovom intervale.
Vyskúšal som najmenej tri image na všetkých podobný efekt:
Merlin4 (od marsim21) / dreambox-image-deb-dm900-20170222.tar.xz / OpenATV 6.0
Teraz mám Merlin4 + aktualizovaný softvér( zamrzol aj pred aktualizáciou softvéru ) Neviem či je problém v Softvéri alebo Internete alebo HDD alebo Hardvéri ( dreambox, hdmi kábel ) ???
Neviem prísť na chybu.
Prikladám dnešný crash log
-
marsim21
- Administrátor

Toto může mít mnoho příčin.Přijít na to bude velký oříšek.
Začal bych asi čistou instalací images + oscam a proladit programy. Poté sleduj alespon den zda bude vše v pořádku.
Píšeš že ti zamrzne přijímač,ale při čem? Při sledování televize nebo internetového obsahu ?
Jedeš na kartu nebo linka. Příliš málo informací jsi napsal.
Začal bych asi čistou instalací images + oscam a proladit programy. Poté sleduj alespon den zda bude vše v pořádku.
Píšeš že ti zamrzne přijímač,ale při čem? Při sledování televize nebo internetového obsahu ?
Jedeš na kartu nebo linka. Příliš málo informací jsi napsal.
-
zigor
- Nováček

Snažil som sa napísať čo najviac 
Zamrzol aj pri sledovaní programu aj pri pozeraní z archívu CZ/SK, aj v pohotovostnom režime, a stalo sa mi to aj pri pozeraní filmu z HDD ( mkv súbor, sicé nezamrzol ale začal sekať obraz, bol nutný reštart )
Idem aj na linku a aj na kartu.
Kde nájdem čistý image ? ( pls link )
Zamrzol aj pri sledovaní programu aj pri pozeraní z archívu CZ/SK, aj v pohotovostnom režime, a stalo sa mi to aj pri pozeraní filmu z HDD ( mkv súbor, sicé nezamrzol ale začal sekať obraz, bol nutný reštart )
Idem aj na linku a aj na kartu.
Kde nájdem čistý image ? ( pls link )