HDMI
Moderátor: By.Bob
-
- Nováček
HDMI
Nový HD BOX 9105+ při zapojení naskočí,a po několika vypnutích a zapnutích se objeví není signál.Box se musí restartovat,a to chodí pořád dokola.Televize je plazma Samsung .Přes scart jede normálně.Neví někdo čím to může být.
Xtrend 8000,HD Box 7110
-
Thomik1
- Moderátor
- Dal poděkování: 34 poděkování
- Dostal poděkování: 105 poděkování
Re: HDMI
Možná bych zkusil změnit verzi fw včetně továrního nastavení , popřípadě jak nezabere tak reklamace.
Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
-
Thomik1
- Moderátor
Má více vstupů ? nezapomen to přepojovat při vypnutém hdboxu i telce.jjara píše:Na mojem LCD Samsung běží bez problémů.Problém je na plazmě.Že by vadný hdmi na telce?
Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB

-
Fishburn
- V.I.P.
- Dal poděkování: 55 poděkování
- Dostal poděkování: 14 poděkování
Měl sem podobný problém změnil jsem verzi kabelu z 1.2 na 1.4 nový obč výrob.HAMA a ok
Ale pro změnu my to dělalo u BLURAY přehrávače...
Po výměně OK
tak to jen pro info.....

Ale pro změnu my to dělalo u BLURAY přehrávače...
Po výměně OK
tak to jen pro info.....

AzBoxE.,SG2100,Par 90,1xTwinQuad , TV-Sharp 3D Ult
E2 OpenRsi 3.0 v.21.7.2013 CCcam 2.3,9.
Amiko Alien Min OpenATV 6.3,OSC r11438 sh4
Formuler F4 Turbo Combo hevc
OpenATV 6.4 ICE irdeto 0624 Oscam svn r11507+ CCcam 2.3.9 Aktive
E2 OpenRsi 3.0 v.21.7.2013 CCcam 2.3,9.
Amiko Alien Min OpenATV 6.3,OSC r11438 sh4
Formuler F4 Turbo Combo hevc
OpenATV 6.4 ICE irdeto 0624 Oscam svn r11507+ CCcam 2.3.9 Aktive
-
Thomik1
- Moderátor
Jj to je to zapojování za provozu. HDMI vstup jde přímo na čip a jednoduše se s tím odpálí.
Chyba je pravděpodobně u tv hold tam hledej problém.
Chyba je pravděpodobně u tv hold tam hledej problém.

-
- Nováček
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
-
marsim21
- Administrátor
- Dal poděkování: 178 poděkování
- Dostal poděkování: 265 poděkování
Podobný problém byl u u mého klienta a jak píše Fishburn výměna HDMI kabelu zabrala.

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.

Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
- oleguare
- Nováček
Ahoj, mám podobný problém s HDboxem 9105+ prošel jsem fora, ale řešení jsem nenašel.
V rodině máme tři kusy těchto starších přístrojů a u všech se vyskytuje stejný problém - v případě použití Enigmy (Enigmu jsem primárně zkoušel Opendroid 5.5 ale dělalo to i u jiných..) se po nějakém čase deaktuvují výstupy HDMI a nejede ani scart. Box běží třeba týden, nebo i měsíc a pak se objeví tento problém.
Na obrazovce je vidět obraz při bootování přístroje, pak se podle loga v rohu změní rozlišení a obrazovka vypíše že není signál. Přes webové rozhraní jsem zkoušel provést změny výstupů a rozlišení, ale žádná změna a pomůže jedině flash. Box jsem zkoušel i na jiných TV a s různými kabely. Připadne mi, že čím novější TV, tím častěji se problém vyskytuje. U orig FW se tento problém neděje.
Řešil už někdo něco takového? Díky!
V rodině máme tři kusy těchto starších přístrojů a u všech se vyskytuje stejný problém - v případě použití Enigmy (Enigmu jsem primárně zkoušel Opendroid 5.5 ale dělalo to i u jiných..) se po nějakém čase deaktuvují výstupy HDMI a nejede ani scart. Box běží třeba týden, nebo i měsíc a pak se objeví tento problém.
Na obrazovce je vidět obraz při bootování přístroje, pak se podle loga v rohu změní rozlišení a obrazovka vypíše že není signál. Přes webové rozhraní jsem zkoušel provést změny výstupů a rozlišení, ale žádná změna a pomůže jedině flash. Box jsem zkoušel i na jiných TV a s různými kabely. Připadne mi, že čím novější TV, tím častěji se problém vyskytuje. U orig FW se tento problém neděje.
Řešil už někdo něco takového? Díky!